Bedste Film Kærlighed Scener

Det er svært at få folk til at blive enige om den bedste film kærlighed scener. Alle synes at have en anden idé om, hvad der gør en stor kærlighed scene. Er det lidenskab? Er en stor scene være grafisk? Kan et enkelt kys tæller som en kærlighed scene? Det ser ud som alle du spørger vil komme op med en anden liste over de bedste scener, men det er vores, hentet fra favoritlister fra magasiner, film udlejning og online-fora.

1. Risky Business

-Tom Cruise og Rebecca De Mornay

Et populært valg for bedste film kærlighedsscener lister, denne scene involverer Cruise og De Mornay, en tom Chicago tog bil, og musik af Tangerine Dream. Det er en klassisk scene, jeg er sikker på masser af mennesker ridning El har ønsket, de kunne kopiere.

2. Titanic

-Leonardo DiCaprio og Kate Winslet

Denne fortælling om stjerne-krydset kærester på den skæbnesvangre skib er sikker på at sætte de fleste kvinders hjerter swooning. Den kærlighed scene, der finder sted efter DiCapro karakter maling Winslet i nøgen er en smuk illustration af den magtfulde kærlighed tegnene følte for hinanden.

3. En Walk on the Moon

-Viggo Mortensen og Diane Lane

I denne film, Lane spiller en husmor på ferie uden sin mand, der har en affære med Mortensen. Under et vandfald resultatet er noget bud og meget varmt. Mortensen fans bør også tjekke A History of Violence for en mindeværdig cheerleader scene. Hvis våde elskov er mere dine ting, kan du finde mere i Sådan Stella Got Her Groove Back.

4. Den Blå Lagune

-Christopher Atkins og Brooke Shields

Det ville bare ske at regne ud, at de kun to mennesker på denne frodige, øde ø er smuk. Den kærlighed scener fra denne film har været næring fantasier, da det blev udgivet i 1980.

5. Ghost

-Patrick Swazye og Demi Moore

Hvem kan glemme den klassiske scene med Swayze og Moore gøre kærlighed midt i keramik? Denne ene er en stor kærlighed scene, fordi det viser den lidenskab mellem en mand og kone, en sjældenhed i kærlighed scener på film i disse dage.

6. The Hunger

Susan Sarandon og Catherine Deneuve

Dette 1980'erne vampyr flick ikke set en masse i dag, men den kærlighed scene mellem Deneuve som en erfaren vampyr og uerfarne Sarandon er mindeværdig, fordi det viser tabellerne i magten. Hvor du ville forvente Deneuve at være den, gør den forførende, det er faktisk Sarandon som ansporer koblingen ved at spilde vin på hendes skjorte, en kliché, der faktisk fungerer godt i denne scene.

7. Mulholland Drive

-Naomi Watts og Laura Harring

Nogle mennesker bemærke, at hele denne film af David Lynch kunne komme i betragtning til en liste over de bedste film kærlighed scener, men et bestemt tidspunkt involverer Watts og Harring får seernes opmærksomhed. Den er fuld af nærbilleder, der gør beskueren føle, at han eller hun er i rummet, og den lille smule humor involveret i denne intense make-out session gør det endnu mere mindeværdig.

8. Basic Instinct

-Michael Douglas og Sharon Stone

De fleste mennesker husker Basic Instinct for dampende forhør scene, men en af de hotteste kærlighed scener derude er, når Stone har sin måde med Douglas. Det er fantastisk inspiration for take-charge kvinder overalt.

9. Cruel Intentions

-Ryan Phillippe og Reese Witherspoon

Denne film, baseret på Dangerous Liaisons, byder ikke kun tonsvis af længsel stirrer og en eksplosiv kærlighed scene mellem Phillippe og Witherspoon, men kysset deles mellem Selma Blair og Sarah Michelle Gellar har været rangeret af nogle som en af de bedste film kærlighed scener.

10. Rear Window

-Jimmy Stewart og Grace Kelley

Gamle film viste ikke huden, og de uforglemmelige "kærlighed scener" i klassiske film ikke involverer mere end at kysse. De dampende kys Kelley planter på Stewart i Rear Window er en skønhed, og minder os om, at du ikke behøver at se alt at vide, hvornår der er lidenskab mellem to mennesker.


Relaterede LoveToKnow websteder

  • LoveToKnow Dating
  • LoveToKnow film