Bedste Electric Guitar Strings

Bedste Electric Guitar Strings

Spillere, der er seriøse omkring deres guitar tone er altid på udkig efter de bedste elektriske guitarstrenge. Nogle strenge lyder tynd og tinny, og nogle er for flad og ikke projicere nok lyd. Udover at lyde, andre faktorer gør nogle guitarstrenge bedre end andre. En vigtig faktor er livet for strengene. Jo bedre guitarstrenge, jo længere de holder og mindre ofte du nødt til at gå gennem besværet med at ændre dem. En anden faktor er spilbarhed. Nogle typer af elektriske strenge føler silkeglat på fingrene, mens andre har en hårdere fornemmelse. Nogle af føler diskussionen kommer ned til personlige præferencer, men i sidste ende de fleste guitar spillere har en tendens til at blive enige om, hvor er det absolutte bedste elektriske guitarstrenge. Denne artikel vil introducere dig til nogle af de højeste kvalitet strenge på markedet, og fortælle dig lidt om de enkelte modeller for at give dig en idé om, hvad strengene er ligesom.

Hvad er de bedste Electric Guitar Strings?

Nogle gange i livet, de ting, der koster flest penge er bedre end billigere sorter af samme produkt. Sommetider er dette ikke tilfældet på alle, men generelt dette ordsprog gælder især for guitarstrenge. Den nederste hylde strenge, der kun koster et par dollars er normalt (men ikke altid) strengene, der bryder hurtigt, føler ru i dine hænder og mister deres tone kort efter, du snor op din guitar. Nogle af de strenge, der vil blive dækket i denne artikel er to eller tre gange dyrere end andre strenge, du kan købe, men du er her, fordi du vil have det bedste, så det bedste er, hvad du får.

Coatede strenge

Den nyeste innovation i guitarstrenge er det belagte streng. Disse strenge koster lidt mere end almindelige, Kør mill guitarstrenge, men de lover bedre tone, en længere levetid og blødere play. De fortsætter med at vokse i popularitet, så det ud til, at guitarister føler, at de leverer på dette løfte. Følgende er nogle mærker af coatede strenge.

  • Elixir Strings - Elixir er virksomheden er ansvarlig for at bringe coatede strenge til markedet. I 1995 besluttede de at tage et design, der ikke havde set nogen væsentlige ændringer i årtier og forbedre den. De forsøgte at komme op med en måde at reducere mængden af ​​rester, som guitarister efterlade, når de spiller guitar. Denne rest indeholder olier, snavs, sved og døde hud, og den er ansvarlig for korrosion af metaller på dine strenge at de mister deres tone og føler og i sidste ende bryde. Ingeniørerne hos Elixir introducerede noget, der hedder polytetrafluorethylen som en belægning på deres strenge. Efter en masse forskning og sikkerhed testning kvalitet, virksomheden afviklet på en formel, der gjorde Tricket. Disse strenge sidste tre til fem gange længere end traditionelle strenge, og de lyder fantastisk.
  • Ernie Ball - I 2008 legendariske string selskab Ernie Ball kom ind i belagt streng spillet. Deres teknik er lidt forskellig fra Elixir har i, at Ernie Ball Strings er belagt med et tyndt lag af emalje. Dette giver en lidt anden lyd og følelse end andre behandlede strenge, mange guitarister virkelig nyder.
  • DR Strings - Folk på DR Strings har taget det belagte streng filosofi og havde lidt sjov med det. De ekstra liv strenge tilbydes af DR Strings fås i mange forskellige målere og farver. Det er rigtigt. Du kan få et sæt af hot pink guitarstrenge her. Fås også er rød, grøn, sort, blå, gul og hvid.

Nikkel Strings

Før der blev belagt strenge, nikkel strenge var det bedste spil i byen. Nogle spillere foretrækker stadig lyden og fornemmelsen af ​​disse strenge. D'Addario Pure Nickel Round Wound - Disse strenge harken tilbage til 1950'erne, hvor ren nikkel strenge var normen. Disse strenge har en smule af gamle tid rock and roll viklet ind i hvert sæt.

Dean Markley Jimi Hendrix - Når et sæt strenge har et billede af Jimi Hendrix på forsiden, har du sandsynligvis ikke kan gå galt. Disse strenge er rene 1960'erne, vintage igennem, og har denne ubestridelige nikkel lyd.

Stålstrenge

Stålstrenge er faldet i unåde lidt sent som guitarister genopdage nikkel og eksperimentere med coatede strenge, men de var standarden i årevis og stadig udgør en stor del af strengen markedet.

D'Addario ProSteels Round Wound - Disse strenge giver det ekstra punch og opretholde, at nogle guitarister elsker i stålstrenge. De rustfri legeringer er der for at hjælpe modstå korrosion og øge string livet lidt.

Ernie Ball - Ernie Ball gør flere modeller af rustfrit stål strenge til at vælge fra herunder Slinky og Super Slinky. Variationerne er alle subtile, så du bliver nødt til at prøve dem for at se, hvilken model der fungerer bedst for dig.

En hård beslutning

Der er mange muligheder for hvilke strenge at sætte på din guitar, men de fleste guitarister finde en snor, de kan lide, og bosætte sig i på det. Det er en god idé, da hele tiden at sætte forskellige strenge på din guitar kan have en negativ indflydelse på dens ydeevne. Eksperimenter lidt, men når du finder noget du kan lide, er det en god idé at holde sig til det.