Bedste brændstofeffektive biler

Med gaspriserne på deres højeste og fortsætter med at stige, hvis du er på udkig efter en ny bil, du er mere end sandsynligt shopping for en af ​​de bedste brændstoføkonomiske biler på markedet. EPA har ændret hvordan det vurderer MPG og www.fueleconomy.gov giver værktøjer til at hjælpe dig med at finde den egentlige kilometertal får du hjælp til at finde bilen med den bedste gas kilometertal, der opfylder dine familiens behov.

1. Toyota Prius

www.fueleconomy.gov navne den mellemstore Toyota Prius som den mest brændstoføkonomiske bil samlet. Det får en kombineret 46 mpg, med 48 by og 45 motorvejen. Men når det kommer til at købe hybridbiler, er det en god ide at faktor i de tusindvis af dollars det koster for et nyt batteri, hvis behovet opstår.

2. Honda Accord

Opført som den mest brændstoføkonomiske stor bil på Forbes.com, Honda Accord 4-cylindret, manuel gearkasse model får 22 mpg byen og 31 på motorvejen, med en anslået udgift på 2106 dollars årligt brændstof.

3. Honda Civic Hybrid

Honda Civic Hybrid er opført som nummer et blandt de bedste brændstoføkonomiske biler på fueleconomy.gov og på CNNMoney. Denne Hybrid får 40 mpg byen og 45 mpg motorvej.

4. Hyundai Elantra

The Chicago Tribune 's liste over de bedste brændstoføkonomiske biler omfatter Hyundai Elantra blandt dem, der udbyder top brændstoføkonomi. It gennemsnit 22 mpg i byen og 33 mpg på motorvejen.

5. Smart For Two Cabriolet

Forbes lister Smart for Two Cabriolet som den mest effektive to-sæders på sin liste over de øverste 13 brændstoføkonomiske biler. Dette 3-cylindret bil får 33 mpg i byen og 41 mpg på motorvejen.

6. Volkswagen Passat Wagon

Opført som den mest brændstoføkonomiske mellemstore stationcar på fueleconomy.gov, dette gennemsnit køretøjer 20 mpg i byen og 29 mpg på motorvejen.

7. Toyota Camry

CNNMoney rangerer Toyota Camry som nummer fire på listen over brændstoføkonomiske biler. Denne hybrid får 34 mpg i gennemsnit.

8. Ford Escape Hybrid

For dem, der har brug for mere plads, Ford Escape Hybrid er en front-wheel-drive SUV, der får 32 mpg samlet. Hvis du vælger den all-wheel-drive-version, vil din samlede brændstoføkonomi falde til omkring 28 mpg. Dette køretøj er rangeret i top otte ved CNNMoney mest brændstofeffektive biler.

9. Pontiac Vibe

Cars.com lister Pontiac Vibe blandt top mellemstore brændstoføkonomiske biler. Det får 25 mpg i byen og 33 motorvejen. Dette køretøj er stylet af Pontiac og manipuleret af Toyota, for det bedste af østlig og vestlig design.

10. MINI Cooper

Forbes lister MINI Cooper blandt top 13 brændstoføkonomiske biler. Dette 4-cylindret, manuel gearkasse model får 28 mpg byen og 37 mpg motorvej.


Flere LoveToKnow websteder Interessante

  • LoveToKnow Køb
  • LoveToKnow Forsikring