Bedste Akustisk Guitar Strings

Bedste Akustisk Guitar Strings


Hvilke er de bedste akustiske guitar strenge til dit instrument? Mens mange spillere har udtalelser på området, er der et par generelle svar til rådighed.

Typer af Guitar Strings

Guitarstrenge generelt kommer i to typer: nylon og stål. Der er tre typer af stålstrenge:

  • Bronze
  • Phosphor bronze
  • Silke og stål

Bronze strenge er generelt den mest almindelige form for streng stål. Phosphor Bronze strenge bruge begge disse legeringer til at kombinere en stærkere streng. Silke og stålstrenge har en stål-center med nylon og forsølvning. Hver type snor stål har en anden type holdbarhed og lyd. For eksempel fosfor bronze strenge lyder den varmeste af de tre, men silke og stålstrenge bryde den nemmeste. Der er forskellige andre typer af string begreber som nikkel sår, rund sår og flad sår, men disse vilkår generelt stadig falder ind under paraplyen af ​​"stålstrenge".

Den type guitar du har generelt dikterer, hvilken type strenge at bruge. Imidlertid strenge også anvendes til forskellige formål. Nylon strenge anvendes normalt til klassisk og jazz musik. De har en blødere fornemmelse på fingrene, så mange begyndere bruge disse strenge, når de først lære at spille. Disse strenge også egner sig til alternative Guitarstemning bedre end stålstrenge.

Stålstrenge kommer i mange forskellige tykkelser. Gauge refererer til tykkelsen af ​​strengen. Stål strenge bruges til en bred vifte af stilarter fra rock og land til folkemusik og pop. De er alsidige til dette formål, og for mange spillere, er mere holdbare end nylon strenge. Stål strenge er også lidt nemmere at arbejde med, når snor en akustisk.

Hvor vigtigt er Gauge

Afhængig hvilken stil du ønsker at spille, kan profilet af dine strenge være temmelig vigtig. Gauge påvirker, hvordan dine strenge lyd. En højere gauge betyder, at strengene bliver trukket strammere (skabe mere spænding), og vil lyde højere og lysere. Dog vil spilleren nødt til at ramme strengen mere energisk for at få en lyd. Hvis du ønsker at spille en masse hurtig musik, kan en høj gauge ikke være den bedste pasform for dig.

En lavere gauge kan synes som en god løsning. Efter alt, vil du ikke nødt til at spille så hårdt. Men en lavere gauge betyder, der er også en større mulighed for, at dine strenge måske buzz, da de er tættere på gribebrættet. Tag disse bekymringer i betragtning, når de køber nye strenge.

Bedste Akustisk Guitar Strings

Mens købe strenge er et personligt valg, et par bedste sælgere kan nævnes:

  • M-150 Martin akustisk guitar strings - Disse strenge er beregnet til at blive brugt ofte. Disse strenge kan være en kæmpefordel for den spiller, der praktiserer en masse. De vil ikke afhente rester så let som andre, og de er mindre udsat for brud.
  • D'Addario EXP 12 80/20 akustiske strenge - Som en naturlig sår fosfor bronze streng, disse strenge giver en fantastisk lyd igennem. De har også længe; Det er fantastisk for den nye spiller ønsker at spille rundt.
  • Ernie Ball 2006 Earthwood Extra Light akustiske strings - En unik kombination af kobber og zink, disse strenge giver dig en ensartet lyd uden at bryde banken. Den blandede gauge giver dig også plads til at finde, hvilken en der passer til dig og din guitar.

Tips til køb Akustisk guitar strings

  • Det skader aldrig at spørge nogen, der arbejder for butikken at tilbyde dig deres mening. De fleste mennesker, der arbejder i guitar butikker spille og kan give dig en stor synspunkt om sagen. De kan også fortælle dig, hvilken type strenge er populære hos andre spillere som dig selv.
  • Hvis alt andet fejler, gå med en velkendt streng maker ligesom Martin, Ernie Ball eller D'Addario. Disse strenge er varemærker for en grund. Det skader aldrig at bruge den bedste.
  • Hvis du får et sæt strenge, du ikke kan lide, så fortvivl ikke: strenge er en lille nok investering, som du kan føle åben for at eksperimentere.

Final Thought

Strenge arbejde og lyd forskelligt for alle. Find, hvad der virker bedst for dig, og så købe et sæt af de bedste akustiske guitar strings til rådighed!