Bedst sælgende Børnebøger

Bedst sælgende Børnebøger
JK Rowlings Harry Potter-bøger har solgt mere end 400 millioner eksemplarer.

De bedst sælgende børnebøger i verden varieres over simpel klassifikation, men de har alle den fælles faktor for at appellere til millioner af mennesker på tværs af et utal af kulturer, sprog, alder og erfaringer. Nogle er billedbøger, nogle er romaner og nogle er del af en serie, men de er alle vigtige kreative værker, der har vist magt fængslende så mange menneskers fantasi.

Bedst sælgende Børnebøger

Nedenfor er kun en delvis, meget begrænset liste over nogle af de mest populære børnebøger af alle tid. Hvis du er interesseret i yderligere at undersøge den popularitet og salgstal af børnenes bøger, kan du tjekke ugentlige bestsellerlister fra The New York Times eller langvarige salgsdata fra Publishers Weekly.

Følgende er nogle af verdens mest solgte børnebøger.

Harry Potter

Harry Potter-serien af JK Rowling er den bedst sælgende børnebog serie i verden med mere end 400 millioner solgte eksemplarer. I sin storhedstid, var det som om alle læste Harry Potter --adults, børn, forældre og andre i alle aldre og interesser. De syv-volumen serie om en ung dreng, der viser sig at være en troldmand er blevet oversat til mange sprog og stadig prale stærke salgstal over hele verden.

The Twilight Saga

Denne fire-del serie om en high school pige, Bella Swan, der møder en smuk vampyr i hendes biologi klasse, har solgt mere end 100 millioner eksemplarer på verdensplan og viste mest populære blandt unge voksne og teenagere. Stephenie Meyer, der har skrevet Twilight bøgerne, fastholder, at hovedpersonen kom til hende i en drøm. Ud over at gyde en succesfuld filmserie, Meyers bøger lanceret en bølge af Twilight efterlignere og vampyr bøger rettet mod teenagere, der mættede forlagsbranchen for en tid.

Gåsehud

Serie bøger tendens til at samle den mest popularitet blandt børn og teenagere, og RL Stines Goosebumps serien er ingen undtagelse. De horror bøger, som primært appellerer til elementære-skole-årige drenge, der kan være tilbageholdende læsere, blev offentliggjort i 1990'erne, og fanget på hurtigt. De fremhævede grusomme monstre, side-drejning kapitler og twist slutninger, som alle hjalp fremdrive dem til massive popularitet. Stine skrev mere end 60 gåsehud mængder, der tilsammen solgt mere end 100 millioner eksemplarer og inspirerede en tv-serie, samling af videospil, og film kontrakt.

Den Poky Lillepuppy

Skrevet af Janette Sebring Lowrey, var The Poky Lillepuppy først udgivet i 1942 og var en af ​​de oprindelige Lille Golden bøger fra Simon og Schuster. Bogen er kort, sød og enkel, betød for meget små børn. Fordi det har en hvalp og en historie uden markører for tid og sted, er det held i stand til at appellere til børn i hele verden. Den Poky Lillepuppy er en af de bedst sælgende børnebøger af alle tid med omkring 15 millioner solgte eksemplarer .

Charlottes Web

Selvom Charlottes Web kan synes tæmme ved moderne konventioner edgy romaner og toneangivende figurer, EB Whites mesterværk er en tidløs klassiker, der synes at fange nutidige børn lige så fuldt ud som den gjorde, da den oprindeligt blev udgivet. Bogen lykkes ved at appellere til sympati og følelser, alle deler, gør det let at identificere sig med en cast af dyrefigurer og blive helt opslugt i deres verden.

Måske er den vigtigste samlingspunkt for alle top sælgende børnebøger er, at de er i stand til at forene børn i alle aldre og læsning niveauer på trods af deres meget forskellige historier og baggrunde. For grådig unge læsere, der har tendens til at rive gennem moderne bestsellere, at tage en kort tur tilbage i tiden og laste op på nogle ældre bestseller klassikere på biblioteket har potentiale til at åbne op for en helt ny verden af ​​værdifulde læsestof.