Bedst Betaler Karriere for kvinder

Bedst Betaler Karriere for kvinder


De bedst betalende karrierer for kvinder ligner de bedst betalende karriere for mænd, med et par mindre forskelle. Hvis du kigger på at indtaste en af ​​de bedst betalende karriere felter for kvinder, forberede sig på at bruge masser af tid modtage uddannelse. Efter alt, dem, der tjener høje lønninger normalt arbejde hårdt for at tjene deres løn.

De seks bedste Betaler Karriere for kvinder

1. CEO

Kvinder, der sidder i spidsen for en virksomhed kan forvente at gøre en smuk krone, men de vil tjene hver cent af det. Administrerende direktører skal være velbevandret i den virksomhed, de kører, samt konjunkturer, finansiering, forskning og udvikling, økonomi og markedsføring. De kan forvente at have til at foretage nogle svære beslutninger, der påvirker medarbejdere og potentielle kunder. De fleste direktører har en avanceret business grad eller en juridisk embedseksamen. Den gennemsnitlige løn for kvindelige administrerende direktører i 2009 blev 81,000 dollars - kun tre fjerdedele af den gennemsnitlige løn for mandlige direktører, ifølge 2010 artikel af Forbes Magazine.

2. Farmaceut

Det farmaceutiske område er i hastig vækst, og har næsten garanteret stabilitet og temmelig normal arbejdstid, hvilket gør det til et attraktivt område for kvinder. For at blive en farmaceut, skal du forfølge et apotek grad efter en bachelor i et videnskabeligt baseret område. Farmaceuter modtage omfattende uddannelse om narkotika, potentielle lægemiddelinteraktioner og dosering, og de fungerer som en ressource til kunder og læger for at sikre, at personer får de rigtige recepter. Kvindelige farmaceuter kan forvente at gøre næsten 80,000 dollars om året i gennemsnit, ifølge en 2010 artikel om CNN.

3. Advokat

Hvis du er interesseret i at blive en advokat, kan du forvente at lave en gennemsnitlig årsløn på $ 75.000. Advokater normalt modtage bachelor uddannelse i pre-lovgivning eller virksomhed, så deltage Law School i yderligere tre år af uddannelsen. Advokater kan vælge at specialisere sig i en række områder, herunder skatteret, familieret, miljøret, strafferet eller patentretten. Afhængigt af området for valg, kan årslønninger og livskvalitet varierer meget, så gør din forskning inden de kommer ind på området.

4. Læge

Det er ikke klart 100-procent klart, hvorfor, men den gennemsnitlige årsløn for kvindelige læger er kun ca 64,000 dollars, langt fra den samlede gennemsnitlige løn på mere end $ 100.000 for læger, når der tegner sig for mænd inden for området. Forbes Magazine gætter på, at det kan være fordi kvinder har en tendens til at vælge de mindre lukrative specialiteter fra pædiatri eller almen praksis, eller måske kvindelige læger tager job i klinikker eller praksis, der tillader dem at arbejde færre timer om ugen. Uanset, udfører medicin er stadig en lukrativ karriere for kvinder, og en, der kan betale meget højere udbytte, hvis du vælger den rigtige felt.

5. computer programmør

Selvom meget få kvinder forfølge en karriere i programmering af computere, er det en af ​​de eneste områder, hvor kvinder konsekvent gør næsten lige løn til mænd på området, ifølge Forbes Magazine. I gennemsnit efter en bachelorgrad i computer programmering, kan kvinder forvente at gøre omkring $ 61,000 om året. Programmører regel nødt til at have en temmelig solid baggrund i en række computer programmeringssprog, til tider kræver avancerede grader, personlig undersøgelse eller tredjeparts certificeringer.

6. ergoterapeut

Ergoterapeuter arbejder med en bred vifte af patienter på hospitaler og kliniske indstillinger, hjælpe dem med at genvinde deres mobilitet for basale, dagligdags opgaver. Ergoterapeuter regel nødt til at forfølge en kandidatgrad fra et akkrediteret program med henblik på at øve, men efter at have modtaget deres uddannelse, de kan forvente at få et gennemsnit på $ 60000 om året. Da dette er en kvindelig domineret område, kvinder ikke oplever løn uoverensstemmelser, og gøre lige løn til mænd på.

At vælge en karriere

Sørg for at du gør din forskning før hoppe ind i enhver karriere felt baseret på løn. Nogle af de bedst betalende karrierer for kvinder kan ikke tilbyde livskvalitet eller den fleksibilitet, du leder efter.