Bedding: seng opslag Tips

Købe en Discount Chenille Sengetæppe

Tænk, at en chenille seng spredning, som en fin cashmere trøje, er ud over dit budget? Chenille lyder så fransk og dyre - faktisk, det er fransk for "Caterpillar". Men det er ikke dyrt, hvis du ved, hvordan man ser. Og du behøver ikke ofre chenille kvalitet eller cashmere kvalitet, mens du er bargain shopping.

En chenille seng spredning er bomuld tuftede og delikat, så hvis du ønsker en højere kvalitet seng spredning, der er luksuriøse at røre ved, kan det være værd at springe at cashmere trøje fra Ann Taylor. På den anden side, du har lige fået ord et Ann Taylor salg, så du kan sikkert købe den chenille seng spredes for $ 50 fra en engros-sengetøj og seng spredes butik. En chenille seng spredning, ligesom en chenille kast, let afregner på plads, når du gør sengen om morgenen. Den er let og perfekt med en dyne.

Du engang troede en god kvalitet ned talsmanden var for dyrt. Ligesom kashmir, chenille og ned er overkommelige luksus. Undtagelsen er en vintage cashmere seng spredning, som er værd at springe cashmere. Discount seng spredning i chenille, diskonteret cashmere sværger ... Hvad bliver det næste, rabat champagne? Måske du hellere trække grænsen, især hvis det er fransk champagne.

Dundyne vs. seng opslag

Det blogger Skrocki humoristisk skriver, at når du handler hos sin bedstemor, "The sengetæppe vs talsmanden debat følte meget ligesom en licenseret software vs open source debat." Hun mener sengetæpper forældet og foretrækker at holde fast i sin dundyne, mens hendes bedstemor insisterer på en quiltet seng spredes.

I modsætning til software, kan du faktisk have både en seng spredning og en dyne, hvis du ønsker det. Den rimelige pris af en rabat seng spredning gør det nemt at investere i en høj kvalitet dundyne også. Den nyeste trend i strøelse er lag. Bare sørg bedspread ikke er for tung, såsom en quiltet seng spredes. I stedet vælger en chenille seng spredes, især hvis du sover med nogen, der altid er for varmt, mens du er for koldt. Det ophedet debat aldrig bliver løst, selv i biler med klima-kontrollerede pladser!

Hvis du elsker en dundyne, hader en seng spredes, men ønsker de jazzede farver eller indviklede quiltning af denne rabat seng spredning eller engros seng spredes, du har været beundrende, vælge en dyne dynebetræk i de samme farver eller kunstfærdige mønstre. Du bør vælge en dynebetræk alligevel. Fordelen ved at have en dyne, er, at alt hvad du gør, er fnug om morgenen, hvis du ønsker at gøre sengen! Du og Sprocki kan aldrig få dine pårørende at være enig med dig om din dundyne versus en rabat chenille seng spredes, men heldigvis, i modsætning til den open source vs. licenser debat, du har alternativer.

Forkrympet seng opslag

Iskapperne har skrumpet. Din fritid er skrumpet, fordi du fører stævner for at forhindre den globale opvarmning. Svind er en dårlig ting, ikke? Ikke hvis du søger efter en rabat seng spredes. Når du er ude på det miljøvenlige co-op, hvor de laver en afrikansk-mønstrede seng spredning, hvor prisen er bestemt ikke blevet mindre, spørge, om din hånd-quiltet seng spredning er forkrympet. Hvis det ikke er, kan du overveje en gros seng spredning - selvom du boykotter store forhandlere.

En forkrympet seng spredning vil ikke krymper i vask, når du bruger din Energy Star apparatet. Hvis din rabat seng spredning, eller at afrikansk-mønstrede seng spredning ikke er pre-krympet, kan du miste to til tre procent af sengen spredes længde og bredde, når sengen spredes tørrer. Spændet passer ikke ordentligt, få dig til at skrue op for termostaten i vinteren. Du ønsker ikke at bidrage til energikrisen og over-boring! Gør noget godt for miljøet. Køb et forkrympet rabat seng spredning - detailhandlere bekymrer sig om planeten også.

Tuftede Cotton Bed Spread

Du surfer efter gode tilbud, og du kan se, at Overstock.com har et tuftet bomuld rabat seng spredes for 39,99 dollar - blev $ 120,00. Din første tanke er, "Wow, hvad en stor købe." Din anden tanke er, "Se på syningen detaljer. Det er nødt til at være uhyrlige at passe hvis det er diskonteret, at dårligt!" Indrømmet, vil detailhandlerne forsøge at sælge dig en tilsyneladende luksuriøs engros seng spredning - men det store O har aldrig været en uhyrlig svig.

Varebeskrivelsen proklamerer, "maskinvaskes." Du kan være bange for bomuld optrævling, når du laver sengen for den 100. gang. Tag produktbeskrivelse med dig til din lokale strøelse butik. Skrab en lignende rabat seng spredes med en negl. Hvis bomulden ikke rive eller pille (vis disse ubekvemme lille fuzz bolde), har du en høj kvalitet bomuld seng spredning, uanset om det er en høj pris luksus seng spredning eller en luksus engros seng spredes. Normalt vil et tuftet bomuld seng spredes have frynser.

Sørg yderkant ikke pille eller flosse. Brug om muligt seng løftere til at holde kanten af ​​vejen af ​​støvsugere. Dette fungerer godt, hvis du har en lang seng spredes eller seng nederdel. Som altid tjekke etiketten eller beskrivelse for at sikre enhver quiltet seng spredning, chenille seng spredes, eller tuftede bomuld seng spredning, er forkrympet. Spørg Overstock hvis seng spredning er forkrympningsproces. Nu kan du komme tilbage til at forhandle jagt og spekulerer whetehr du skal købe, at fladskærms-tv.

Sengetæpper og Kids

Kids. Du elsker dem, men nogle gange kan de minde dig om glæden ved at være single ... ligesom shopping i sengetøj butikken og ikke købe en gros seng spredes, der er let at rengøre eller en, der ikke ville få dig til at gå ballistisk hvis det var ruineret. Alligevel ville livet i at seng være temmelig tomt uden godnathistorier og pyjamas parter.

Du behøver ikke at stuve væk din broderede og quiltede sengetæpper eller passere op at luksuriøse chenille seng spredes på salg. Chenille er faktisk let at rengøre. Vask det på den blide langsomme cyklus og lad det tørre på linjen. Som for en quiltet seng spredes, lad din renseri bekymre sig om druesaft pletten. Udover pletter, du skal bekymre dig om normal kid fysisk aktivitet. Hvis dine børn er at hoppe på din ned rabat seng spredes, så sørg for at det er bare den pris, der er diskonteret, og ikke kvaliteten.

Et godt quiltet ned seng opslag har masker otte til ti inches fra hinanden, så det ned ikke mister hems og bliver for klumpet eller spredt, når din otte-årige gør en Superman dykke på det. Spørg dine børn til at hjælpe dig med fnug, når de springer. Hvis dette er "mors gode quiltet seng spredning," De vil sandsynligvis springe endnu hurtigere til at hjælpe dig ryste at seng spredning! Hvis du har lært dine børn til at respektere dit soveværelse, kan de overraske dig og gøre sengen selv lige når du har nået dit kogepunkt. Glæder forældreskab!