Bedding: Ned Dyner - Opkøb Tips

Sengetøj og dyne sæt

Dundyne sæt normalt har 4-6 stykker. En seks-stykke dyne sæt ville omfatte dundyne, et dynebetræk (de fleste kommer med knaplukning), to puder, og to pude Shams. Dyne puder, der kommer med en dyne sæt kunne være 95% hvide fjer og 5% ned. Puden vil være fast, hvilket er OK, fordi du vil have din pude fastere end din dyne.

Typer af Bedding Return Politikker

Amerikanske stater og canadiske provinser har strenge regler for returnering af sengetøj poster, herunder gåsedun dyner. Bedding kan kun returneres, hvis den er helt ny og ubrugt. Hvis luksus dundyne har siddet samler husstøv, kan talsmanden ikke returneres. Nogle sælgere fastsætte en 30-dages frist for afkast. Læs tilbagesendelsespolitik.

Læse etiketten på din gåsedunsdyner

rDifferent klimaer kræver forskellige mængder af fyld i en dyne. Du ønsker at undgå at købe mere varme, end du har brug for din region eller ikke nok varme til fællesskabet, du er ved at flytte til. Kvalitet gåsedun dyner i sommer, vinter eller året rundt vægte kan findes online på discount sengetøj priser.

Typer af Bedding

Ikke alle gåsedun dyner er skabt lige. Nogle kan indeholde rester, men ikke alle "urent" indhold materiale er dårlig. Plantefibre som milkweed er undertiden bruges til at øge gåsedun egenskaber. Sommetider fjer eller andedun sættes i dundyner. Indholdet af dundyner bestemmer lugt, pris, individuel komfort, pleje og levetid.

Bedding mærkningsreglerne

Fordi bittesmå fjer bliver fanget i ned, dundyner er sjældent 100% ned. Nogle gange, ned indhold er 85% eller mindre, mens resten fjer, men etiketten hedder 100% ned. Kontroller ned indholdet af din luksus rabat ned talsmanden før køb. Nogle lande er ved at ændre deres mærkningskrav til dundyner.

Gåsedun Dyner Squeeze Test

Fjer er flade, vises todimensionalt, og har en spids central aksel. Du kan nemt fortælle kvaliteten af ​​din dyne ved at tage fat en håndfuld ned talsmanden og presse. Jo mere ægte ned og jo færre fjer din dundyne har, jo mere behageligt din dundyne være. Hvis du føler skarpe fjer fjerpen aksler og punkter stikke ud, har du mindre kvalitet ned til fyldning (eller en dyne dække af lav tråd count).

Bed Nederdele og dyne sæt

Du har aldrig godkendt af miniskørter, der viser din rose tatovering, men du synes, det er højden af ​​prissiness at have en lang bedskirt med en dyne sæt. Hvis du har en tvilling ekstra lang seng med en dyne, skal du muligvis at 18 "eller 21" drop bedskirt - drop refererer til hvor høj en bedskirt er, ligesom faldet fra bjerget vil du ikke klatre i et mikro- mini. Faldet er afstanden fra gulv til toppen af ​​boksen foråret. En længere drop bedskirt i samme rødbrun som din dundyne cover kan gøre hele sengen og især talsmanden ned ser top-tung, alt efter højden på din madras.

En løsning er at bruge seng løftere med mindre højde senge, der har ned dyne sæt. På den måde, din sorte dundyne ser høiere og højere stedet at drukne din seng i stof. Husk, at du kan tage din bedskirt hjem og prøve det med din seng og dyne sæt.

De fleste ned dyne sæt inkluderer en bedskirt, der er koordineret med talsmanden, så pas på, når de køber en separat seng nederdel. Hvis din dyne er en stand-alone, tage en prøve af den dundyne dæksel, måler din seng, og dommer, hvordan din dundyne hænger over siderne af sengen. Derefter tage Stofprøve til en syerske og har en brugerdefineret seng nederdel lavet. Nu har du en seng nederdel og dundyne, der er den rigtige højde. Men du stadig ikke vil bære en mikro-mini.

Kvalitet dundyner

Der er intet galt med en dyne, der har nogle fjer i det. Velopbygget gåsedun dyner er lette og varm, med kun lejlighedsvis fjer stikke gennem skallen. Velrenommerede producenter er åben om kvaliteten af ​​deres rabat luksus dundyner.

Forskning sengen Sæt og Dyner Producent

Når du køber luksus sengetøj-såsom en kvalitet gåsedun talsmanden-gøre nogle forskning. Er en vare fremstillet i Canada indeholder præmie canadiske hvide gåsedun eller gåsedun importeret fra Asien? Du kan få luksus sengetøj på en rabat, hvis du handler med omtanke. Også finde ud af, om dundyne producenten tilhører en anerkendt brancheorganisation med standarder dens medlemmer er forpligtet til at overholde.

95% Goose Down

Gåsedun dyner er lette endnu giver Toasty varme til kulde-klima sveller. Nogle producenter hævder 100% gåsedun, men det er usandsynligt, da de mindste fjer ikke kan fjernes fra ned. I bedste ned talsmanden vil være 95% ned. Kun de koldeste klimaer kræver dyner med den større isolerende kvaliteter. Nogle amerikanske statslige love kan endda tillade 75% ned til mærkes 100%.

Luksus Discount dundyner

Hvis du ikke har råd til en stærkt prissat Eider dundyne, kan du stadig nyde en luksus dyne til en billigere pris. Nogle dundyner kan have en højere procentdel af fjer til fyldstof, hvilket gør dem både fastere og mere overkommelige. Rabat luksus dyner kommer i en række forskellige vægte, bæreevne og tråd tæller, tilbyder dig den kvalitet, du har råd til.

Sort dundyner

Sort er så slankende. Små sorte kjoler, sort workout slid ... og sort ned dyne sæt? Du tror måske, at en sort dundyne, i modsætning til en blå dundyne, er en risikabel investering. Den hvide talsmanden ned kan gøre den sorte foring ligne en snestorm. Ikke at bekymre dig. Din høj kvalitet gåsedun vil have nok loft og fnug op nok, at det ikke vil holde sig til foret.

Hvis du er bekymret for et salt-og-peber effekt bør fjer stikke gennem dundyne cover, sort microsuede ned dyne sæt reducere chancerne for slank eller ingen. Et sort dundyne cover gør dundyne, uanset hvor tyk, ser strømlinet og elegant, ligesom din favorit lille sorte kjole ... som du kaste ved foden af ​​sengen efter en energisk aften og kan ikke finde efter det får filtret ind med din sorte dyne. Den pris, du betaler for at se slank!

Down tæpper er The Stuff!

I løbet af vinteren og efteråret måneder kolde bitre vind kombineret med kolde våde sne kan gøre for en kold elendige dag. Kommer hjem efter at have været ude i kulden, de fleste mennesker rækker ud efter en af ​​tre ting, en varm drik, tørt tøj, og et varmt tæppe.

At bo varmt og hyggeligt i disse frigid tider sørg for at have en kvalitet duntæppe. Disse tæpper er fyldt med små, lette, næsten vandtætte fjer og kan holde en person meget varm. Når du er under dynen fjerene begynde at varme dig op ved at gennemføre varme. Som din krop varme varmer fjerene, de til gengæld varme hinanden, og som et resultat, du. Det er meget på samme måde fugle holde varmen.

Duntæpper kommer i alle former, størrelser og farver, så det burde være relativt let at finde en, der passer til dine behov og forventninger.

Uanset hvilken type duntæppe du køber, skal du sørge for, at det materiale, den er lavet af, er tætvævet nok til, at ned inde ikke sive ud. Enhver, der nogensinde har ejet en af ​​disse tæpper kan fortælle dig, ned er en lusket ting og selvom du måske ikke se nogen huller, vil det stadig komme ud.