Bedding: Ned Dyner Byggeri Tips

Bedding Byggeri - Lukket Bafler

Kig efter "sand terningblander", "lukket terningblander" eller "end-to-end" baffel konstruktion mærkning, når du køber din gåsedun talsmanden. Disse vilkår viser, at gåsedun dyne s baffelelementerne bokse er fuldt forseglet. I en luksus dundyne, lukkede kasser forhindre kolde pletter ved at forhindre gåsedun i at bevæge sig. Delvist åbne kasser kan tillade en vis gåsedun at skifte fra boksen til kassen.

Talsmanden Byggeri - Bafler

For at holde gåsedun påfyldning fra skiftende og afregning, kvalitet gåsedun dyner syet med bafler. Bafler er lodrette vægge af stof syet inde i gåsedun talsmanden. Bafler giver dybde til ned talsmanden og holde gåsedun på plads. Når gåsedun lægger sig, opstår kuldebroer. Bafler sikre gåsedun påfyldning og hjælpe det forblive jævnt fordelt.

Kvalitet Talsmanden Byggeri

Når du køber en kvalitet gåsedun talsmanden fokus på fire funktioner: ned fyld magt (hems), mængden af ​​gåsedun fyld, stof tråd count, og ægte forbløffet boks konstruktion. For eksempel kan en gåsedun dyne med 600 bæreevne, 14-tommers end-to-end baffelelementerne bokse og 300 tråd count i 100% bomuld er lys, varm og blød at røre ved. En luksus gåsedun dyne med 750 bæreevne, 15-tommer end-to-end forvirret box syning, og 1.000 trådantal i 50% silke og 50% bomuld, ville være endnu bedre luksus dundyne og garantere en hyggelig nattesøvn.

Bedding Byggeri - Syet-Through Systuer

I syet-through syning, en søm går fra toppen af ​​gåsedun talsmanden direkte gennem talsmanden og dukker på i bunden af ​​gåsedun talsmanden. En dundyne med påsyet gennem syninger er billigere end en med terningblander konstruktion.

Dunfyld Talsmanden

Down kommer i forskellige kvaliteter. Den billigste er en blanding af dun (gås eller and ned) og fjer, mens den dyreste er ren hvide gåsedun. Dundyner er også vurderet til vægt og dundyne fyld magt. Jo flere ounces ned en talsmand holder, vil varmere ned talsmanden være. Dundyner er kendt for en stor del af "poof". Gåsedun talsmanden størrelser, der kan normalt passer din seng kan vise sig for lille. Mål altid din seng og sammenligne dens bredde og længde til gåsedun talsmanden er færdig størrelse. Gåsedun dyner ikke lægge så fladt som andre typer af strøelse, og du ikke ønsker din at være for stor eller for lille.

Dyner købsvejledning

Altid kigge efter en dyne med en høj tråd count. Trådantal refererer til antallet af tråde pr kvadrattomme stof. Jo højere trådantal, jo mere holdbare og blødere ned talsmanden dækning være. En gåsedun talsmanden med en high-tråd-count beskytter den ned fra urenheder og fra stikke uden for låget.

Væver i Bedding Byggeri

Tråd tæller refererer til antallet af tråde pr kvadrattomme i skallen omslutter en gåsedun talsmanden. Stof med en højere tråd optælling føles blødere og silkier fordi vævningen er strammere. Gåsedun dyner behøver lidt højere tråd tæller som 240 og ovenfor for at forhindre lækage af gåsedun fra indersiden til ydersiden af ​​skallen.

Fyldvægt på dunfyld Talsmanden

Fyld vægt er vægten af ​​ned eller dun og fjer indgår i en dyne. Fyld vægt måler mængden af ​​ned i din gåsedun talsmanden ikke ned kvalitet. I ekstra store dyner, hvor der er så meget område at fylde, er fjer undertiden tilføjes til ned. Tilføjelse fjer sænker udgifterne til dyne. Hvis mindre, blødere, der andefjer anvendes, behøver de fjerposer ikke stikke igennem til ydersiden.

Dunfyld Talsmanden - 600 Vurdering

Den fineste kvalitet ned fylde dyner vil have en bæreevne på mindst 600. 100% bomuld cover vil have en høj tråd count og baffel vægkonstruktion. En fin kvalitet dundyne vil give dig en god nats søvn og give let, året rundt varme.

Bedding Byggeri - Åndbar Cotton

Den fineste kvalitet ned fylde dyner har en 100% bomuld shell med en tråd optælling af mindst 200. Luksus dyner med høj tråd count, hems og en 100% bomuld shell er åndbar, fluffy og velisoleret.

Dunfyld Dyner

Dundyner kan være fremstillet af forskellige typer af påfyldning. Grundlæggende er de fyldt enten fuldstændigt hvidt ned eller en blanding af dun og fjer. Den bedste kvalitet og dyreste er hvide gåsedun dyner. Mindre ned, billigere kvaliteter af ned eller ned blandet med fjer bruges i mindre dyre dyner. Luksus dundyner med ren hvide gåsedun kan findes på discount priser fra Alexandra Jordan.

Dyne Cover - Thread Count

Din dundyne bør dækkes i 100% bomuld med en tråd optælling af 200 eller mere. Jo højere trådantal, den strammere vævning. En tætvævet garantier, ned eller fjer er mindre tilbøjelige til at flygte eller stikke gennem dundyne dæksel, der forårsager ubehag for sleeper. Luksus dundyner har bløde, tætvævede skaller.

Shifting dunfyld Talsmanden

Top kvalitet ned er elastisk og overlever forbavsende godt. Behovet for at omfordele Udfyld din gåsedun talsmanden er ikke en fejl. Du skal blot videredistribuere gåsedun ved at ryste det mod det område, hvor du ønsker det. Eller du kan lægge ned talsmanden på en flad overflade og skub ned til mindre fyldt område.

Denim Talsmanden

Du sætter en grænse for dine børn, når det kommer til at bære blå jeans, men dine børn vil have en denim kid talsmanden. Det er ikke et spørgsmål om for meget af en god ting. Vi har faktisk set en sektionsopdelt sofa i denim. Hvis denim kan gå i din stue, kan det gå i dine børns værelser, eller i dit soveværelse.

Din typiske denim seng spredning og dyne er holdbart, med en bomuld denim front og polyester fyld, samt en polyester / bomuld opbakning. En denim talsmanden typisk ikke indeholder goosedown, så hvis du ønsker en dyne med denim, så prøv en denim dynebetræk. Enhver chance for, at dine teenagere ønsker at rippe knæene ud af denne bed dyne? Ikke en chance. Denim ser også cool i dine børns værelser - især når du køber en NFL denim dyne til din yougn fodboldfan. Hvis din husbond ønsker denim footbal sengetøj dyne, vil han nødt til at sove i børneværelset. Faktisk kan du ønsker at sove under denim talsmanden. Det føles ligesom din foretrukne par blå jeans.

Håndvask eller maskine vasker dit denim dyne med mildt rengøringsmiddel den måde, du ville blå jeans, men vask det af sig selv og lufttørre. Dine børn nu bære khakis eller fløjlsbukser i skole. De er holdt op iført jeans 24/7. Den eneste ulempe: De er bruger for meget tid på deres værelser. Men så igen, er du vild med din denim sengetøj dyne og sektionsopdelt sofa!

Bedding Byggeri - Threads Per Inch

Ned ikke lukket inde i fintvævede stof kunne stikke igennem, forårsager ubehag for sleeper. Dette er især sandt for lavere kvalitet ned, som kan indeholde fjer. Gåsedun dyner partikler er lille og skal inddæmmes inde i en dyne cover lavet af høj tråd count klud. Hvis du bruger din gåsedun dyne inde i en dynebetræk, vil det være tungere men dundyne forbliver renere og du vil ikke føle den lejlighedsvise fjer.

Konstruktion af Dyner

En baffel eller terningblander er en indre væg af stof syet vinkelret på de øverste og nederste lag af gåsedun dyner ydre skal. En terningblander er et kvalitetsstempel konstruktion og hjælpe med at give luksus dyner udseendet af dybde. En dyne er forbløffet vægge tillader gåsedun at puste til sit fulde potentiale for den højeste loft. Højtragende eliminerer kolde pletter.

Forvirret Box Bedding Construction

En stil af strøelse byggeri anvendes i kvalitet gåsedun dyner kaldes forvirret kassen. Hver kasse er syet indefra og ud, og derefter hver boks er fyldt individuelt med gåsedun. Forvirret konstruktion er et tegn på en luksus dyne. En dundyne med forbløffet vægge har maksimal lofting evne. Desuden gås ned altid i sin egen kasse og ikke vrider.

Kvalitet Goose dundyner

Kvalitet gåsedun dyner bruger kun førsteklasses materialer og konstruktion i makeup af deres dyne skaller. Fintvævede, 100% bomuld, ned-bevis materiale er både holdbar og komfortabel. Kvalitet gåsedun dyner har dobbelt sømme, der ikke vil rippe fra hinanden. Kvalitet dundyner bruger en forbløffet boks konstruktion, der eliminerer kolde pletter ved at holde gåsedun jævnt fordelt inden for dyne.

Talsmanden Byggeri - Stof Walls

Forskellige syning mønstre regulerer flytning af ned i din dunfyld talsmanden. Indsyede gennem design hjælper med at holde lettere vægte af gåsedun stabil for ensartet varme. Luksus dundyner har forbløffet struktur vægge indeni, omslutter ned. Disse struktur vægge holde gåsedun fra skiftende, uden at det til hems helt.

Dundyne Covers

Selvom ned er blød, ved lov mest ned produkter må indeholde op til 20% fjer, så du vil have nogle fjer punkter i dit dyne. Mens dundyner har normalt tætvævede tarme, kan en dyne dækning hjælpe med at forhindre en fjer fra stikke gennem fra tid til anden.