Bedding: dyne sæt Tips

Talsmanden Størrelser

Standard Talsmanden Størrelser er som følger:

Krybbe: Bredde 28-36 cm og Længde 46-52 cm
Twin: Bredde 66-68 cm og Længde 86-88 Inches
Dobbelt: Bredde 81-84 cm og Længde 86-88 Inches
Dronningen: Bredde 86-88 cm og længde 96-100 cm
King: Bredde 102 cm og længde 86-88 Inches
California King: Bredde 107-110 cm og længde 96-98 Inches

Toile dyne sæt

Toile. Nogle udsmykning eksperter og internet nyhedsgrupper plakater tror toile er på vej ud sammen med tex look. Hvis du er typen, der ikke ville blive fanget døde i passe eller dateret tøj, vil du sandsynligvis ikke have en dyne sat i toile. For meget toile stof dækker for mange stykker. For risikabelt! Gode ​​nyheder for dig, hvis du kan lide fornemmelsen og udseendet af en toile sengetøj dyne sæt. Du kan få disse pastorale franske land scener, når du køber en toile rabat dyne sæt.

De fleste toile stof er typisk almindeligt, bortset fra stil kendt som toile de Jouy. Du kan vælge en toile-inspirerede luksus dyne sæt som Hepburn Collection, der ser ud som klassiske som Kate eller Audrey. Men hvis du ønsker en ægte toile dyne sæt lavet med indgraverede plader eller ruller, ikke overholder forudsigelser toile undergang. Køb en høj kvalitet high-tråd-count luksus dyne sæt.

Din toile dyne sæt er sædvanligvis reversible, så du kan ændre udseendet på en solid farve. Endelig tror ikke alle de eksperter eller alt, hvad du læser på internettet. Toile ser godt ud og er nem at passe. Enhver strøelse du ønsker at tilbringe en tredjedel af dit liv med automatisk "i". Men gudskelov er det tex udseende stadig dateret.

Dynebetræk Fabrics

Du er kendt som Martha Stewart i syning, så du foragter en dyne dyne sæt og beslutter at lave din egen rabat dyne dyne cover. Hvordan vælger du materiale til en dyne dynebetræk? Her er nogle sy enkle råd.

 • Brug to lige længde hjem dekoratør stof længder til at dække forsiden af ​​dyne og to mere for undersiden.
 • Kør ikke ud til, at stoffet butik, hvor de kender dig ved navn! Hvis du har lyst broderede ark, bruge dem til de øverste og solide almindeligt plader til den negative side.
 • Gnid stoffet mod din hud. Hvis du gerne sove under stoffet som et øverste ark, bruge det.
 • Sørg mønstre og prints linje op.
 • Brug vaskbare tekstiler, men vær opmærksom på, at 100 procent bomuld er tilbøjelig til svind.
 • Køb billige ark til at gøre en efterårs eller jul-tema dyne dyne cover.

Hold din eksisterende dundyne dynebetræk i en netpose. Hmmm, du har oprettet en smuk dyne dyne sæt på egen hånd. Måske Martha brug for en ny syning ekspert!

Omsorg for en Jacquard Talsmanden Set

Et kig på guld og bordeaux mønstre af en Jacquard luksus dyne sæt, og du kan sige, "Hit the road, Jack", selv hvis du køber en damask eller brokade rabat dyne sat til $ 40. Du er bange for, at den hævede syninger på blomstermønster kræver for megen pleje. Nyheder flash fra dit sengetøj tip eksperter:

 • Jacques er fransk for "James", og mønstret stof blev opkaldt efter Joseph Jacquard, den opfinder af en vævning proces, ikke Jacques.
 • Jacquard brokade eller damask stof til din seng dyne sæt er normalt lavet af polyester fiber fyld og bomuld, som du kan tørre-ren eller maskine vask koldt.

De pude Shams, bed nederdel, og talsmanden i din Jacquard luksus dyne sæt fortjener omhyggelig håndtering, men du behøver ikke at forvise dem hurtigere end du kan sige den venstre bred. Du kan nyde din elegant sengetøj dyne sæt, som du gør, at fine Bordeaux vin - og gerne, at røde fyldig Bordeaux, kan du lade din jacquard dyne sæt indånder.

Rengøring dynebetræk

Det er typisk: Du køber en rabat dyne dyne cover fordi du vil beholde din luksus talsmanden ren - men hvad sker der, når du spilder at rødvin på din dyne dyne dække?

Vores råd:

 • Du må ikke drikke rødvin i soveværelset!
 • Hvis pletten er omfattende, har din dundyne dynebetræk professionelt renset.
 • Hvis pletten er sivet igennem, hvidvaske din dyne dyne med mildt vaskemiddel og front-loading vaskemaskiner og tørretumblere.
 • Hvis det er bare en plet, spot-clean den rødvin med bordsalt og koldt vand eller med club soda.

Hvis dækslet er en del af en dyne dyne sæt, og det er farves repareres, kaste den og se om du kan finde en erstatning dyne dynebetræk, eller en af ​​tilsvarende kvalitet, fra producenten. Efter alt, dit mål er at beskytte din dyne dyne. Hold din dyne dyne cover dækket også. Gem rødvin til spisestuen.

Forskellige Duvet Talsmanden og Cover Materiale

Din søster insisterer på, at, ligesom en boks foråret madras sæt, en dyne dyne sæt er den eneste vej at gå. Du kan kun købe en dyne talsmanden cover i samme materiale som din dyne dyne. Med undskyldninger til din søster, du mener, at mens en madras der passer bedst med boksen foråret det er designet til, kan du vælge din egen dundyne dynebetræk. Desuden, din søster har tvivlsom smag, når det kommer til at plukke venner og film. Men hun er shopping ekspert. Hvem har ret? Prøv ikke at godte sig for meget, men du kan købe en Indika økologisk bomuld rabat dyne talsmanden dækning for din Alexandra Jordan dyne.

Hvis du vælger en silke dyne, skal du have en dyne dyne lavet af et tungt materiale for at beskytte den sarte silke. På den anden side vil en organisk egyptisk bomuld dyne dyne sæt være holdbart og luksuriøse. Men hvis du ønsker at ændre udseendet af dit sengetøj, kan du prøve forskellige sorter af denne dyne dyne cover / dundyne combo. Efter alt, kan din søster se deprimerende tekstede film med denne digter ven, der klæder sig i sort, men hun er elskerinde mixiing og matchende stil. Høfligt uddanne hende om dundyne dynebetræk muligheder før hendes ven lancerer ind i hans tirade på meningsløshed af materielle goder.

Dække det

Du er ikke skamme sig over din dyne dyne - du blot ønsker at beskytte det. Men som enhver CEO med en regnskabsmæssig skandale vil fortælle dig, et cover-up er ikke let. Faktisk er så let som at hente belastende e-mails sætte på en dyne dyne cover.

Din dyne dyne sæt normalt indeholder instruktioner - skyldige direktører bør være så heldig. Uanset om du køber en luksus dyne dynebetræk eller en rabat dyne dyne cover, kan du snap, zip, eller knap dækslet. Træk hjørnerne af duvet talsmanden tæt mod kanterne af duvet talsmanden cover. Bare sørg for at ryste dundyne talsmanden at fordele fyldet så ned har sin hems, når du forsegle duvet talsmanden dækning eller når du tager den af.

Du ønsker ikke den dundyne talsmanden til at se mere skæv end Worldcom regnskabs- bøger. I sidste ende, vil du være i stand til at sætte på og fjerne din dundyne dynebetræk, og du vil ikke svede lidt ... i modsætning til korrupte virksomhedernes revisionsfirmaer.

Tilpasning Dyner

Du elsker din hvide ned seng dyne, men du har aldrig været tilbøjelige til almindelig hvid. Faktisk har du en rustik, hjemlig sensibilitet, eller en romantisk poetisk hældning. Du er ikke tilbøjelig imidlertid at give væk din smukke dyne. Nogle strøelse talsmanden udsmykning idéer:

 • For en almindelig dyne dække, prøv nogle romantiske stencils såsom fleur-de-lis. Par din dyne med silke eller satin ark.
 • Det rustikke udseende altid brug for plaider eller checks. Vælg en kontrolleret eller skotskternet dynebetræk til din seng talsmanden. Eller vælge et tæppe i dette mønster.
 • Hvis du har en seng spredning og talsmanden, ikke overdrive indretningen.

Vælg en silkeblød romantisk sengetæppe eller en skotskternet sengetæppe med en almindelig hvid ned seng talsmanden. Du kan udligne din ikke-så-plain dyne med hvid eller lys-farvet tapet eller maling. Nu kan du holde din hvide dyne og dekorere det også!

Mikrofiber dyne sæt

Microfiber - det er overalt, i sofaer, rengøringsklude, og tæpper, Nu invaderer din dundyne sæt - puder også! Skal vi stoppe microfiber vanvid? Faktisk, no. Microfiber er ekstra let, så en mikrofiber dyne luuury dyne sæt kan lade i køleluft hvis du foretrækker at holde din ned strøelse talsmanden indstillet på sengen hele året og bor i et varmere klima. Føler er ruskind, men stoffet er lav vedligeholdelse. Vent blot en mikrofiber minut.

En mikrofiber seng talsmanden sæt vi kiggede på udbudte shams og en dyne - ingen dynebetræk. Du skal bruge en letvægts dynebetræk, hvis du ønsker at pynte din rabat dyne sæt. Microfiber er let at rengøre, så du måske ikke brug for dynebetræk så meget at holde spild og støv væk. Alligevel er microfiber bruges til at samle støv, så køb en dynebetræk. Embrace den microfiber revolution med din nye seng dyne sæt.

Talsmanden Set Pieces

Seks pudevår, fem sæt plader, fire designer puder, tre uld tæpper, to rullemadrasser ... og en dyne sæt! Nogle gange du føler at du laver din julegave liste hele året rundt, når du køber et sengetøj dyne sæt.

Selvfølgelig er der er der en butik, der har julesalget i April. Man skulle tro, at din luksus dyne sæt ville være enkel. En dyne. Et dynebetræk. Du kan kontrollere dem fra din liste. Men nej, kan din gennemsnitlige seng dyne sæt omfatter nu en dyne, dynebetræk, plus:

 • Neckroll pude
 • Aflang pude
 • Dekorative puder
 • Pude Shams (Euro og regelmæssig)
 • Bedskirt

Har du virkelig brug for et helt sæt? Nogle strøelse eksperter rådgive, at da dyner kan falme i vask. Santa ville ikke være lystig og lyse, hvis han så sin røde dundyne vende kedelig! Valg sengetøj til at matche din dyne, eller købe et sengetøj dyne sæt, giver mening, hvis du vil have det hele i dit soveværelse til at blande.

Hvis du ønsker en koordineret soveværelse, ikke bare købe en rabat dyne sæt med blot en dyne og dynebetræk, som delvist matcher din indretning. Det er ligesom forlader klid boller til Santa stedet for cookies. Hvis på den anden side, du ønsker at mikse og matche, sørg for at vælge en dyne og Duver cover seng dyne sæt, der blander. Du kan prøve kontrast - Rudolph skinnende næse sikkert gjort ham berømt. Når du har besluttet på et komplet dyne sæt, kan du regne ud, hvad gør med disse partiridges og fire ringer fugle.

The Naked Talsmanden

Selvom du ikke ville drømme om at sove i lædertøj, du mener en dyne dyne sæt er bare alt for nøjeregnende. Selv en rabat dyne talsmanden cover ikke appellerer til dig. Kan du undgå at købe en dyne dyne sæt og bare købe talsmanden? En dyne dyne beskytter dynen. De fleste sengetøj eksperter anbefaler en dyne dyne sæt, hvis du ønsker at holde din dyne dyne ophøjede og rene.

Hvis du vælger at gøre uden duvet talsmanden cover, holder støv, kæledyr, og fugt væk fra din dyne dyne. Vær forsigtig, når du drejer din dyne dyne eller erstatte det efter gør sengen. Opbevar det i en netpose, hvis du går på ferie eller har en anden bopæl. Du føler ubeskyttet sove nøgen. Det er ikke overraskende, at din dyne dyne gør også. Spare din dyne dyne ubehag og købe en dyne dynebetræk.

Down alternativ dyne sæt

Du elsker de ned dekorative puder og ned talsmanden din mand købte til din fødselsdag, men hans dyne sæt gør du stønner værre end hans golf vittigheder. Din ned sengetøj dyne sæt er allergivenlige, men du er allergisk over for ned, især en overdosis af det. Du elsker den sovende omgivet af bløde cushiony ned fjer.

Fortæl din husbond til at udveksle det ned rabat dyne sæt til en ned alternativ luksus dyne sæt. Polyfill i puder og talsmanden vil lette dine stønnen natten - selvom din husbond spørger dig, "Har du hørt den om rabbineren og præsten på attende hul?" Blød fiber såsom egyptisk bomuld eller microfiber vil føje til den luksuriøse fornemmelse af dit sengetøj dyne sæt, selvom du ikke sover på goosedown. Med sådan en tankevækkende mand, kan du stå en anden ti års dårlige vittigheder, så længe din dyne sæt holder dig komfortabel og nyse-fri.

Seneste Talsmanden Trends

Ja, det er sandt: dit sengetøj er en slave til mode. Det omfatter dit sengetøj dyne. Nogle tendenser ophold - et barn dyne med sejlbåde vil altid være på mode. Men du voksne har brug for at holde trit med tiden. Vi har undersøgt nogle tendenser, du bør vide om, før du køber en seng spredning og talsmanden:

 • Skræddersyet seng dyne med klassiske linjer og mindre geometriske former - ingen dikkedarer eller blomster.
 • Sengetøj dyne og dyne farve i blå, snarere end lilla - blå er en kølig, beroligende farver.
 • Bed dyne med store mønstre
 • Globale mønstre som indisk eller kinesisk
 • Shabby chic og afslappet men elegant dyne
 • Microsuede microfiber dyne
 • Layered strøelse med tæpper, kast og en strøelse dyne

Du svor du ville aldrig være en slave til mode, men redoing dit sengetøj har gjort dig genoverveje de koraller Bermuda shorts.