Bedding: allergivenlige Bedding Tips

Typer af Bedding Allergener

Du tror måske, at det er bare støv, der putter i din dyne og gør du nyse. Men en hypoallergen dyne kan holde ud mange typer sengetøj allergener, herunder:

  • Indendørs skimmel - sørg for, at hypoallergen dundyne har en stram syning eller vinyl omslutter og holdes i et tørt rum.
  • Støv mide og kakerlak ekskrementer - brug en dynebetræk eller pude dækning for ekstra forsikring på din allergivenlige sengetøj, men allergi kontrol strøelse normalt har en uigennemtrængelig membran.
  • Svampesporer, der gemmer sig i støv mide ekskrementer - allergi fri sengetøj og dynebetræk vil blokere svampe i dine puder og allergivenlige dyne.
  • Tobaksrøg - du bør ikke ryge i soveværelset, fordi brandfare til side, kan endda allergi fri sengetøj reek af røg.
  • Skæl - det er usynligt og kan blive hængende på selv allergi fri sengetøj, hvis du lader Fido krølle op på din allergivenlige talsmanden.

Hold allergener væk fra din allergi kontrol sengetøj, og nyd et nys-fri søvn.

Allergivenlig Dyner

Ikke alle dundyner er allergivenlige. Kun ned allergivenlige dyner, der har været igennem en række trin for at fjerne alle urenheder, snavs og skæl er allergivenlige eller allergi fri. Udover at være allergivenlige, den fineste kvalitet dyner prale baffel vægkonstruktion, der forhindrer kolde pletter, forsikrer en god nats søvn.

Støv & Pollen - allergivenlige Dyner

Få mennesker er faktisk allergisk over for ned. De er virkelig allergisk over for støv, pollen og andre allergener findes på rå dun og fjer. Kvalitet, moderne ned strøelse fabrikanter sætter deres dun og fjer gennem en streng vaskeproces, der fjerner snavs og støv for at sikre de ned produkter er allergivenlige.

Visse producenter beliggende i lang tid, ned-producerende regioner som Ungarn har meget avancerede metoder til fremstilling af gåsedun allergi fri dyner. Gåsedun produkter, der er hypoallergen medvirke til at reducere risikoen for allergiske reaktioner.

Spise min husstøvmider

Du har læst etiketten på din allergivenlige dundyne: "Holder ud husstøvmider." Du har en vision af støv gækkebreve under din seng. Tænk på husstøvmider som den mere snigende fætter. Kommer dette efterår ... Attack of støvmider! Mider, flåter, skorpioner og edderkopper er medlemmer af arachnid familien. Det burde give dig en idé om, hvor modbydelige støvmider er. men mens edderkopper kan være nyttige i at holde uhyggelige-crawly befolkning ned, sub-mikroskopisk husstøvmider reden i støv gækkebreve, spiser døde hud og Doritos (bet du aldrig snack i sengen igen), race, og efterlade affald i vores senge . Så vi klør og nyse, når vi putte i arkene og støvpartiklerne sive ind i vores hud og næse.

Har du kalder exterminator? The Governator? Superman? Nej - køb allergi fri sengetøj og allergi kontrol strøelse er dit bedste forsvar mod husstøvmider. Vævningen af ​​den allergivenlige dundyne, samt en god tætsluttende dynebetræk, stopper husstøvmider. Du kan udrydde din støv mide problem og holde din allergivenlige strøelse endnu mere ubekymret ved at holde din hud afstødes, og som vi sagde, ikke snacking i soveværelset. Dette er en skabning funktion, der, takket være allergivenlige sengetøj, kan have en lykkelig slutning.

Talsmanden Cover - dunfyld Dyner

Du kan stole på hyggelige gåsedun fyld dyner til at give dig en god nats søvn.

Gåsedun fælder luft, re-dirigerer kropsvarme mod dig. Hvis du er allergisk over for ned, en kvalitet stof, der dækker på din gåsedun dyne kan minimere problemerne. Eller du kan finde en gåsedun talsmanden fra en producent, der producerer allergivenlige dundyner.

Hvad er Allergi Kontrol Bedding?

Allergi. Overalt man ser, nyhederne fortæller dig, du er allergisk over for noget, eller snart vil være. Astma hos børn. Peanut allergi. Er vores værelser selv sikkert? Allergi kontrol strøelse kan hjælpe dig med at slå allergi bug. Allergi kontrol sengetøj, simpelthen sat, holder husstøvmider, støv og dyrehår fra din allergivenlige dyne. Det er også lavet af materiale såsom bomuld, der ikke er tilbøjelige til at gøre dig nyse, og ikke er behandlet med kemikalier, som kan irritere huden eller lungerne. Som om dette ikke var nok, allergi kontrol sengetøj selskaber også give hypoallergen "> sengetøj tilbehør såsom beskyttende covers og barrierer som interliners eller bløde plastik dækker.

En interliner er skjoldet mellem din dynebetræk og din allergivenlige dyne for dobbelt beskyttelse. Eller du kan helt omgive din allergivenlige dundyne med dyne omslutter med matchende Shams. Men hvis du ikke ønsker at opgive din smukke allergivenlige dyne og dynebetræk samt dine pude Shams og allergivenlige sengetøj, er det normalt en sikker satsning, at "hypoallergen" betyder helt allergivenlige. Efter alt, kan du bære allergen hysteri for vidt. Hvis du reducere fugt i dit hjem, brusebad under pollensæsonen eller efter plukningen frugt og grøntsager, og installere et skarpere billede Quadra Ionic Breeze apparat i dit soveværelse, vil du blive komme din egen allergi kontrol sengetøj system.

Hudallergi til Bedding

Dine lotion kan ikke være grunden til du kløe. Strøelse kan forårsage hudirritation og allergi.

Støvmider er ikke de eneste kilder til allergi problemer. Hvis du er allergisk over for stoffet eller farvestof i din dyne dynebetræk eller lagner, så sørg for at du køber allergivenlige sengetøj med farvestof og behandling, der ikke vil smitte af på din hud celler. Du behøver ikke at gøre eller farvestof. Hvis du har den rigtige farve type, men stadig ridse, kan du blive allergisk over for en uld hypoallergen talsmanden grund af uld.

Sats på en hyallergenic dyne i stedet. Efter alt, har du problemer nok voldsomme stød din ægtefælle vågen med din snorken.

Hypocleaning og allergivenlige Dyner

Nogle dundyne producenter tilbyder en allergi fri garanti på deres produkter. Den ned bruges i disse allergivenlige dyner har været igennem en hypercleaning proces. Gentle, biologisk nedbrydelige rengøringsmidler anvendes til at vaske ned. Den ned skylles derefter 5-8 gange.

Hypercleaning er blid men effektiv. Det fjerner støv, snavs og allergener, der forlader ned op til fire gange renere end ned findes i dyner, der ikke er hypercleaned. Selv hvis du har købt en dyne med en allergi-fri garanti, er det bedst at omslutte dundyne i en dyne dækning.

Syntetisk - Allergi over for dundyner

Det er blevet konstateret, at gåsedun dyner havnen færre allergi over for dundyner end syntetiske dyner, fordi stoffet omslutter gåsedun ofte er lavet af en strammere vævning. Følgelig er der mindre chance for at udvikle husstøvmider i ned end syntetiske materialer. Når du vælger din dundyne, overveje kabinettet kvalitet og graden af ​​varme din dundyne vil give.

Vælg en gåsedun talsmanden passer til dit hjem miljø eller den region, hvor du bor.

Gåsedunsdyner

Mange mennesker, der er allergiske over for dyr kan stadig være i stand til at bruge gåsedun dyner, da gåsedun magt fyld er ren og indesluttet i tæt vævet stof. Nogle eksperter mener, at det er en blanding af regulære fjer med ned i en dyne, der forværrer nogle allergier.

Jo renere hvide gåsedun-the mindre mængde fjer inkluderet-det mere allergene ned talsmanden er.

Garanti og Luxury Down Dyner

Hvis du tror, ​​du er allergisk over for gåsedun fjer, skal du vælge en fabrikant, super renser sin gåsedun. Du vil være mere tilbøjelige til at nyde en hypoallergen dyner søvn oplevelse. Men hvis du desperat brug for at komme ud fra under din gåsedun talsmanden, kontrollere garantien. Nogle kvalitet luksus dyner kommer med fem til 10 års garanti. Kontroller returret, også.