Bed skinner for ældre

Bed skinner for ældre
Bedrails kan bruges derhjemme eller i forbindelse med sundhedspleje.

Bedrails til ældre er handy sikkerhedsanordninger anvendes til at forebygge ulykker i soveværelset. Uanset om lempelse i seng er svært, eller falder ud er en fare, kan bedrails hjælpe med at holde dig eller en elsket en sikker og komfortabel natten.

Bedrails for ældre

Bedrails fås i forskellige størrelser og stilarter, fra en enkelt arm til at gribe til en bred vifte af skinner til sikkerhed. At beslutte hvordan du vil bruge de bedrails er det vigtigste skridt i at vælge de rigtige skinner. Følgende er nogle tips til at hjælpe:

  • En enkelt skinne: Vælg en slank jernbane, der består af et enkelt greb for bekvemmelighed. Disse skinner anvendes normalt til personer, der har problemer med at manøvrere i seng. Mobilitet kan være vanskeligt for handicappede personer eller dem, der har en overdimensioneret seng. Single skinner er mindre besværlige, men bør ikke anvendes af dem, der er faldet ud af sengen.
  • Full Length seng skinner: Fuld længde seng skinner span ene side af sengen. De typisk svinge op og ned for at tillade indgang i sengen, men snap stramt på plads for sikkerheden. De er effektive for dem, der har haft uheld i fortiden og frygt falder ud af sengen.

Farer forbundet med Bedrails

Bedrails betragtes som en sikkerhedsanordning, der anvendes til at forebygge ulykker og holde ældre sikker mens du sover. Der kan dog forekomme ulykker og risici ved brug af nogle bedrails. For at sikre sengegitter du vælger, er sikker, skal du overveje følgende:

  • Space mellem skinnerne: brede skinner kan udgøre risici for små individer. Nogle ældre mennesker er blevet fanget i mellemrummene mellem søjlerne, navnlig dem i plejehjem eller for sundhedsvæsenet. Desuden enkeltpersoner, der plejl deres arme eller ben, mens du sover, kan have større risiko for klemning. Overvej at bruge andet udstyr, såsom Bedrail dæksler eller support puder ud over disse skinner.

Comfort Options

Standard rørformede skinner er ikke den eneste mulighed for seng sikkerheds-, blød, stof eller skum puder, puder og mesh materialer gør bekvemme kapslinger til at holde de ældre beskyttes. Følgende er nogle eksempler på bøjelige produkter, der kan være relevant for din seng:

  • Mesh Side Rail beskyttere, nyttige for dem, der frygter indfangning. Disse betræk glide over de mekaniske poler, hvilket gør bedrails blød og fri for huller og rum, som kan udgøre sikkerhedsrisici.
  • Bløde Rails: et alternativ til traditionelle bed skinner, der er bygget af tunge materialer som aluminium eller plast, disse bløde sider ligne kiler, der er designet til at holde ældre lun i sengen. Disse skinner kan være mere egnet til dem, der kræver mindre plads i sengen, da de passer ind i sengen, optage mere plads end de konventionelle bedrails.
  • Positionering Puder: Fuld understøttelse puder er nyttige for Beliggende i sengen eller positionering i stole. Disse puder kan fungere godt for lys sveller eller dem behøver støtte, men er ikke så effektive til at sikre ældre mennesker med faldende risici.
  • Praktisk Caddy Rail Denne skinne tilbyder tilføjet opbevaring, hvilket gør det nemt for ældre indiviudals at tilbringe tid i sengen. De praktiske lommer holder bedside ejendele, såsom briller, bøger og pen og papir inden for rækkevidde, hvilket reducerer risikoen for ulykker bedning eller række ud efter genstande.

Konklusion

Bedrails til ældre er enkle redskaber til at holde dine kære gemt sikkert i sengen.