Beauty eller sundhed?

Valg mellem skønhed og sundhed i form af lommepenge, ville en britisk kvinde altid vælge skønhed, som en nylig undersøgelse viste. En meningsmåling involverer 3.000 kvinder i alle aldre fra 18 til 65 blev bestilt af Benenden Healthcare Society at undersøge motivationen af ​​den gennemsnitlige kvinde, når hun skal beslutte, hvad hun køber.

Beauty eller sundhed?

Forsøger at få selv preened ordentligt op, en Brit dame vil shell ud £ 336 hver år køb make-up, hud og hår produkter, mens kun 228 £ gå til at give hende med vitaminer og træning.

75% indrømmer, at de glæde i at komme hjem masser af skønhed ting mod 41% af kvinderne, der går store-jagt for produkter, der gavner deres helbred. Selvfølgelig er der dem 56%, der hævder, at de er nødt til at gøre sig for at udslette ansigtets virkninger af natten før.

En talsmand for Benenden Healthcare Society opfordrede kvinder til at lytte til resultaterne af afstemningen, som, selv forudsigelig, angiver "en reel fare" for at tro, at en plejet for udseende fuldstændigt kan indikere den generelle sundhedstilstand og velvære. Han mindede om, at besættelsen af modetrends er "bare en luftspejling", mens vores krop har brug for opmærksomhed og støtte, de ikke altid får.