Bayberry Candle Scent

Bayberry Candle Scent
Bayberry stearinlys har en vismand grøn farve.

For mange mennesker, duften af ​​bayberry stearinlys duft minder om jul og nytår traditioner.

Bayberry Scent

Duften af ​​bayberry stearin er ofte siges at være stærk og fyldig. Dette naturligt aromatiske voks besidder en unik duft, der er blevet en klassiker ferie duft. Men duften af ​​laurbærlys ikke appellerer til alle. Almindelige beskrivelser af duften af ​​laurbærlys nævnes:

 • Let bitter
 • Under søde bær overtoner
 • Woodsy
 • Piney
 • Sød

De første Duftlys i den nye verden

Ifølge legenden, laurbærlys var de første duftende stearinlys foretaget i kolonitidens Amerika. De tidlige bosættere i den østlige kyst opdagede hurtigt de kunne gøre stearinlys fra voks rester, der førte fra kogning af blågrå bær af Bayberry buske. De duftende laurbærlys var en velkommen ændring fra tællelys, typisk for tiden. Tællelys, fremstillet af animalsk fedt, brændt med en dårlig lugt og frigivet en masse sod. Bayberry stearinlys brændte rent siden de blev fremstillet af naturlige voks.

Selv om de to typer af Bayberry buske, den Pennsylvansk Vokspors kendt som den nordlige Bayberry og Myrica cerifera kendt som den sydlige Bayberry, var rigeligt langs hele østlige kystlinje og så langt mod vest som Texas, hvilket gør bayberry voks var meget tidskrævende og trættende. Selv i dag afhængig af fugt tilgængelighed, det stadig tager 3-15 pounds af bayberries at foretage en enkelt pund af bayberry voks.

Bayberry Candle Traditioner

Kolonisterne siges at have skattet deres specielle laurbærlys. De fandt dem luksus og gemt dem til særlige lejligheder. Mange kolonister tændte deres bayberry tilspidses på tærsklen til en særlig dag, såsom jul eller nytår. Som årene gik, flere mennesker tændte deres lys på disse særlige aftener og traditionen for at brænde en bayberry stearinlys på ferien begyndte.

Traditionen med at brænde en bayberry stearinlys på jul eller nytår stadig udføres i dag. Der er ikke nogen religiøs betydning at brænde stearinlys. I stedet er det en lokal tradition i visse områder, især den nordøstlige del. I dag er folk enten vælge at tænde deres bayberry stearinlys på enten juleaften, nytårsaften eller begge dele. At tillade lys til at brænde helt ned, eller indtil den går ud af sig selv, siges at bringe velstand og lykke til dem i husstanden.

Bayberry Candle Scent

Traditionelle ren bayberry vokslys generelt ikke har nogen ekstra duft tilføjet. Voksen selv er alt hvad der behøves for at tilvejebringe den vidunderlige duft.

Nogle virksomheder gør laurbærlys som er en blanding af bayberry voks og bivoks. Den blandede voks er ikke så sprødt som bayberry voks alene og er mindre tilbøjelige til at blive beskadiget under forsendelse.

En anden type af duftende bayberry stearinlys er fremstillet af en type voks, eller en voksblanding, bortset bayberry. En bayberry duft eller æterisk olie tilsættes til voks for at give lys en bayberry duft. Populære voks valg omfatter:

 • Paraffin
 • Soy
 • Bivoks

Hvor finder Bayberry Duftende stearinlys og Fragrance Online

Internettet byder på mange gode hjemmesider, der tilbyder en bred vifte af Bayberry duftende stearinlys og duft. Følgende er et lille udsnit af disse hjemmesider:

Allegheny Candles

Allegheny Candles tilbyder smukke autentiske Bayberry koniske stearinlys, der er perfekt til ferie traditioner. Hver bayberry lys kommer med legenden om Bayberry Candle og en kopi af Bayberry Candle Poem.

Udover autentiske traditionelle laurbærlys, Allegheny Stearinlys tilbyder Bayberry duftende jar stearinlys og votives. Selv om disse stearinlys er lavet uden bayberry voks, de stadig give bayberry duft til en meget lavere pris.

Country Heart Candles

Country Heart Candles tilbyder et bredt udvalg af Bayberry duftende soja stearinlys med naturlig bomuld blyfri væger. Candle valg omfatter:

 • Triple duftende stearinlys
 • Jar stearinlys i 8, 16 og 32 ounce størrelser
 • Votives
 • Tarts

Peak Candle Supply

Peak Candle Supply tilbyder bayberry duftolie i størrelser fra en ounce til to pounds. Deres duftende duft er sikkert til brug i vokslys, hud produkter og sæber.

Colonial Candle Crafters

Colonial Candle Crafters tilbyder håndlavede autentiske laurbærlys i mange forskellige størrelser, der omfatter:

 • Tapers
 • Søjler i 3x6 og 3x9 størrelser
 • Jar stearinlys i 5, 16 og 26 ounce størrelser
 • Votives
 • Hjem Scent er en bayberry lys duft i en blomst formet skive lavet til at blive brændt i en potpourri varmere

Colonial Candle Craft tilbyder en enkelt eller dobbelt bayberry stearinlys i en smuk gave komplet med Bayberry Story og Digt.