Batteridrevet Wireless Home Security Systems

Batteridrevet Wireless Home Security Systems
Schlage tastatur deadbolt sikkerhed

Hjem sikkerhed kan være så simpelt som at lyde en alarm, der skræmmer gerningsmanden væk eller så kompliceret som automatisk ringer et vagtselskab, som derefter reagerer på opfordringen. Trådløs, batteridrevet systemer giver dig mange af disse muligheder sammen med sikkerhed for at vide, at de vil arbejde, selv hvis strømmen går ud, eller hvis du ikke er hjemme til at overvåge dem.

Trådløs Batteridrevne Home Security Systems

Sikkerhed i hjemmet marked har mange forskellige trådløse, batteridrevne hjem sikringssystemer til rådighed. Valg spænder fra kameraer, der vil tillade dig at se, hvad der foregår i dit hjem, selv når du ikke er der til alarmer, der vil lyde, når specifikke områder udløses såsom døre, vinduer og indkørsler.

Dakota Alert Wireless Probe Indkørsel Alert

The Dakota Alert Wireless Probe Indkørsel Alert straks signalerer det øjeblik et køretøj kommer ind indkørsel fra så langt som 500 meter væk. Bury sonden i slutningen af ​​din indkørsel eller port; lyden eller vibration af en bil ind i området vil udløse alarmen til at lyde på dit hjem. Dette er ideelt for boligejere, der bor i landdistrikter, og ønsker at blive advaret, når nogen kommer ind deres indkørsel, før de trækker op til døren.

Ifølge brugerne, at systemet bliver meget få falske udløser; store dyr, cykler eller folk ikke udløser enheden. Opsætning er meget enkel og kan gøres på få minutter ved enhver boligejer. Systemet retails for omkring 200 dollars.

VueZone Hjem overvågningssystem

Batteridrevet Wireless Home Security Systems

VueZone hjem overvågningssystem

VueZone Home Overvågning System opfanger en video feed af dit hjem og sender dig en e-mail eller sms sammen med et videoklip, hvis bevægelse er opdaget på dit hus, mens du er væk. Kameraerne installere meget hurtigt, og systemet er helt trådløse, så det kan sættes op overalt. Systemet leveres med et kamera, men vil støtte op til 15, hvis du ønsker at dække alle områder af dit hjem på en gang.

Kunder som dette system for sin nemme installation og den lille, uanselige kamera størrelse. Alle mobile apps, der arbejder med dette system er gratis, så der er ingen ekstra udgifter efter den første $ 130 prisseddel.

Schlage tastatur Deadbolt Home Security Kit

Batteridrevet Wireless Home Security Systems

Schlage tastatur deadbolt sikkerhed i hjemmet

Hvis du vil styre, hvem der kommer ind i dit hus, og når, overveje Schlage tastatur Deadbolt Home Security Kit. Denne trådløse, batteridrevet hjem sikringssystem bruger en digital tastatur til at låse døren. Opsætning nøglekoder, der arbejder kun på bestemte tidspunkter for entreprenører eller rengøring damer, eller få advarsler, der sendes via tekst eller e-mail, når dine børn låse døren kommer hjem fra skole. Hvis du vælger, kan du også have dette system kablet ind i resten af ​​dit hjem til automatisk at tænde lyset, så snart du indtaster din keycode ved døren.

Forbrugerne kan lide det for sin nemme installation, samt den måde, du kan indstille eller ændre koderne på låsen fra computeren. Systemet er prissat til omkring $ 280 og du behøver at abonnere på en månedlig serviceplan for at få alle de tilgængelige indstillinger.

GE Smarthome Wireless Window Alarm

Batteridrevet Wireless Home Security Systems

GE Smarthome trådløs vindue alarm

GE 56789 SmartHome Wireless Window Alarm er en billig måde at få trådløse alarmer placeret på enhver vindue eller døren til dit hus. Systemet giver et højt chirp når et vindue eller en dør åbnes. Ideel til at lade forældre ved, hvornår børn er på vej udenfor, denne alarm giver ekstra sikkerhed dag og nat i hjem eller i lejligheder, hvor en fuldt sikringssystem er omkostningerne uoverkommelige.

Forbrugere som hvor højt alarmen, samt hvor hurtigt og nemt det er at installere. Hver alarm retails for mindre end $ 7.

Gør dit hjem mere sikker

Disse let at bruge trådløse sikkerhedssystemer tilbyde fred i sindet, uanset hvad dine behov er. Sæt dem op over hele dit hjem, eller bare på specifikke områder; dit hjem vil være mere sikkert for det.