Basketball: Speed ​​Training Tips

Være aggressive!

Alle udviklingslande boldspillere bør indarbejde et regime af vægtløftning og styrketræning i deres praksis rutine.

Styrke er også udviklet ved at øge din fleksibilitet, vifte af bevægelse, og modstand strækning (dvs. pushups, crunches, sit-ups, lunges og hoppe øvelser).

Du ønsker at ikke kun bygge din kerne, men overarmene og underben samt.

Dette vil øge din samlede styrke, selvtillid og evne til at skyde og rebound mod stærk modstand. Aggressivitet og selvtillid er biprodukter af denne uddannelse og erfaring.

Basketball Hastighed og agility træning

Basketball hastighed og agility træning kan gøre dig lysere på dine fødder og en værdig modstander på banen. Det kan give dig den kant du har brug for i det spil, du elsker. Der er mange teknikker til rådighed til den spiller, der ønsker at vinde kant over andre hold. En af de bedste måder at træne for hastighed er at give dig selv fysisk modstand, når du er sprint træning. Find en stejl bakke og sprint til toppen og lette din vejrtrækning ved at gå ned. Ved at træne på denne måde, når det drejer sig tid til at sprinte ned domstolen, vil det synes let!

Sergent

Gode ​​hurtighed øvelser omfatter løbende pyramider (også kendt som selvmord) og udfører gentagne lay-ups.

Tre-punkts øvelser er bedst med en partner. Få dem rebound og videregive til dig, som du skyder fem skud fra baseline, fem fra fløjen, og fem fra toppen af ​​nøglen - så du rebound for ham, som han gør det samme.

At varme op i almindelighed gør en lignende partner bor, der har du skyde fra centrale punkter omkring retten som en person rebounds for dig.

Lateral Speed ​​Training

Hastighed på basketball domstol er afgørende, men så udvikler lateral hurtighed og smidighed. Der er mange værktøjer til rådighed til at hjælpe den alvorlige basketballspiller udvikle dette centrale domstol fordel, herunder Lateral Power trænere og Power bokse. For at undvige og flytte i enhver sport, især basketball, er du nødt til at udvikle muskler og instinkter til at flytte fra side til side, frem og tilbage og i cirkler at komme rundt din modstander. Der er mange øvelser til træning i disse færdigheder, men vær ikke bange for at prøve nogle værktøjer og se nogle træningsvideoer for pointere.

Overhastighed Træning

Modstand er nøglen til næsten alle hastighed uddannelse. At udvikle en længere skridtlængde samtidig udvikle mere hastighed, du kan se på noget i retning af hastighedsoverskridelse træner. Denne enhed anvendes af to atleter, en skaber modstand for en anden, og det bidrager til at udvikle mere udholdenhed på banen, også. Disse bistået modstand trænere kan hjælpe dine starter og acceleration samt.

Basketball Speed ​​Training Drill

Der er mange basketball øvelser, der kan øge hurtighed og smidighed. Den Dot Bor Mat er en interessant værktøj, som hele holdet kan bruge og drage nytte af. Det hjælper med at forbedre reaktionstiden og mund hastighed ved at dirigere spillere til at springe fra prik til prik så hurtigt og nøjagtigt som muligt. Coaches ofte sætte flere måtter sammen for at tilføje sort til et team boremaskine.

Basketball Speed ​​Training

Speed ​​træning i basketball kan give dig en kant over dine modstandere. Du er nødt til at slå din modstander til bolden eller rebound. Find ud af hvordan man kan udvikle den bedste uddannelse hastighed teknikker ved at forske alle de potentielle værktøjer og teknikker, der er tilgængelige for dig. Naturligvis ligesom alle færdigheder, den bedste måde at forbedre er at praktisere og arbejde hårdt!

Basketball Boremaskiner Specifikt for Speed

Er du den spiller, der altid sutter vind for at holde trit med de naturlige Speed ​​Demon atleter? Du kan forbedre din hastighed med træning og øvelser. Basketball øvelser til træning hastighed er mange og varierede. En af de bedste er Jumpsoles Complex Advanced Speed ​​Training Program. Dette program byder på to intense træningsøvelser, der fokuserer på hastighed og acceleration, og programmet omfatter 41 konkrete øvelser, som vil gavne, der kan hjælpe enkeltpersoner og teams nå deres hastighed mål.