Basketball: Introduktion til Basketball Skills Tips

Grundlæggende Fundamentals of Basketball

Bortset fra at være en stor tilskuersport, basketball er også en god måde at komme i form, lære teamwork, og opnå selvdisciplin. Er, at det ikke er en frygtelig vanskelig spil at spille, og at det er en masse sjov, er det ofte et populært valg blandt dem, der søger en ny sport til at spille.

Hvis du finder du er interesseret i at komme i gang i basketball, eller du er bare på udkig for at give dit spil et lille løft, der er nogle grundlæggende fundamentals af basketball, du skal være opmærksom på.

1) Kardiovaskulære øvelser er din bedste ven. Dine ben, hjerte og lunger er dine mest værdifulde organer under et spil. Du skal sørge for du har masser af udholdenhed, sunde benmuskler og masser af fart. Ellers vil du ikke være i stand til at følge med i spillet, og du kan komme til skade.

2) Styrk dit perifere syn. Når du spiller, skal du være opmærksom på alt omkring dig. Oven i det, du har brug for at være i stand til at drible uden at stirre på det hele tiden bolden. Gør masser af øvelser for at styrke din perifere vision og husk at holde dine øjne op.

3) Lær at spille hver position. Ved at lære dem alle, vil du ikke kun får en behørig respekt for dine holdkammerater, men du vil være bedre i stand til at forstå, hvordan man arbejder som et team.

Undervise Færdigheder, ikke bare Systems

En fælles tilsyn blandt trænere er at bruge for meget tid på at lære "spiller" og ikke nok tid at lære at spille. Teams behøver at have organiseret lovovertrædelser og skuespil, men det er langt vigtigere at være i stand til at udføre de grundlæggende elementer i bevægelse, ballhandling, drible, passerer og skydning, end det er at vide, hvordan du kører gennem et bestemt lovovertrædelse. Sammen med alle de enkelte nøgletal, spillerne nødt til at forstå begrebet "relativ bevægelse." Det kan bedst beskrives som at indse, hvor en spiller passer ind i rummet på gulvet på grund af den "relative" placering af de andre spillere, både angreb og forsvar. En spiller med denne forståelse vil vide at flytte for at få åbne, oprette korrekt afstand, passerer vinkler, spiller godt på bolden forsvar og give godt team defensiv hjælp.

Hold Basketball

Du begynder ved at forme hver hånd, som om du er ved at få fat i en genstand. Hold bolden, så kun puder af fingeren røre bolden. Nu holde bolden med kun fingerspidserne. Denne drill vil give dine fingre en bedre fornemmelse for basketball og giver dig mulighed for at have mere kontrol over bolden så godt. Gentag denne øvelse hver dag.

Modtagelse The Basketball

Du begynder ved at placere bolden på gulvet eller i en stol. Når dette sker, du kommer op til bolden, stræk om bolden, tag fat i bolden med fingerspidserne og trække bolden væk. Grib bolden, som om du forsøger at tage det fra en person. Placer bolden tilbage på gulvet eller i stolen. Gentag denne øvelse 10 til 15 gentagelser.

Learning Hvordan kan dreje i en Defender On You

Lovovertrædelsen begynder med den højre fod som pivot fod med bolden taljen høj. Forsvaret forsøger at gå efter bolden uden begroning. Forsvaret bør bevæge sig rundt lovovertrædelsen om bolden i stedet for at nå til det. Lovovertrædelsen svinger frem og tilbage holder bolden i forskellige positioner. Forsvaret forsøger at tage bolden i 10 sekunder ad gangen. Den handling bør skifte pivot fødder, gentages boret og skifte til forsvar.

Korrekt Wrist Bevægelsen for Basketball

Du begynder ved at lade din arm hænge løst på dine sider. Dine fingre skal også miste Gør din arm, så bagsiden af ​​din hånd vender tilbage. Brug dine arme, svirpe med håndleddet fremad. Lad dem comback til den oprindelige position. Denne position simulerer drible. Øv denne øvelse i et par minutter om dagen.

Flytning og beskytte Ball

Du begynder ved at have to spillere, der er oprettet to meter fra hinanden overfor hinanden. Forsvaret kan flytte deres fødder. Overtrædelsen kan ikke flytte deres fødder. Forsvaret går efter bolden uden begroning. Hvis forsvaret begår frispark lovovertrædelsen, de opholder sig på forsvar. Lovovertrædelsen skal flytte bolden hurtigt og holde bolden væk fra forsvaret. Lovovertrædelsen kan flytte bolden rundt, bøje deres knæ og rotere deres krop. Lovovertrædelsen kalder frispark. Gentag denne øvelse i 15 sekunder ad gangen.

At lære at svinge med bolden

Hold bolden taljen høj med fødderne skulder bredde fra hinanden. Den højre fod er din pivot fod. Tag et skridt til venstre og skubbe bolden længst til venstre holde bolden lavt til jorden, og til venstre for din fod. Pivot fremad halvvejs rundt og skubbe bolden over hovedet. Gentag denne sekvens to gange frem og to gange tilbage med den samme pivot foden. Skift pivot fødder og gentage boret.

At lære at svinge korrekt

Du begynder med fødderne skulder bredde fra hinanden. Start med den højre fod som pivot foden. Put alle dine vægt på bolden af ​​den højre fod. Nu flytte din vægt til venstre fod. Flyt din højre fod frem lave en cirkel rundt om venstre fod og svirvel på bolden i venstre fod. Lav tre omgange hver gang. Nu gøre det samme flytte bagud. Gør denne øvelse langsomt og få en fornemmelse for bevægelsen. Skift pivot fødder ved hjælp af din venstre fod. Gentag denne øvelse ved at gøre 10 svinger for hver fod.

Medicine Ball Boremaskiner

Medicin bolde er en meget god måde at udvikle muskelstyrke specifikke for basketball. Du kan simulere de nøjagtige bevægelser i basketball med en række øvelser. En effektiv træning med medicinbolde kan opnås i omkring 30 til 40 minutter, hvis atleten fungerer effektivt. Hver session skal bestå af 8 til 10 øvelser med atleten udfører 2 til 3 sæt af hver øvelse. Hvis idrætsudøveren er at udvikle styrke og muskulær udholdenhed derefter foretage 6 til 12 gentagelser (reps) af hver øvelse. Hvis idrætsudøveren er at udvikle muskulær udholdenhed frem for styrke, så foretage 12 til 30 gentagelser med en lighter bold.

Lodret Jumping

En af de vigtigste færdigheder til at udvikle sig i basketball er lodret hoppe, af indlysende grunde, ligesom slam dunker at åbne skud. Der er en bred vifte af undervisningsmaterialer og videoer til at hjælpe den basketballspiller udvikle effektive lodrette jumping færdigheder. Benstyrke og agility færdigheder kan kun hjælpe alle niveauer basketballspiller, der ønsker at forbedre deres basketball færdigheder.

Slam Dunk Skills

Hver basketballspiller ønsker at smække dunk ligesom de professionelle. Spørgsmålet er muskler og færdighedsudvikling og selvfølgelig en masse praksis. Vær ikke bange for at se på uddannelse hjælpemidler og produkter, hvis du ønsker at forbedre dine slam dunk evner. Med Jumpsoles uddannelse platforme, for eksempel, kan basketballspillere opbygge muskler i underbenet, der kan hjælpe med at forbedre deres slam dunk evner ved at hjælpe til at forbedre deres jumping færdigheder. Disse forbedrede hoppeevner kan også hjælpe dig med igen stiger, tip off og lægge ups, så tænke over uddannelse og produkter til at forbedre dine færdigheder.

Modtagelse bolden i Half Court

Du begynder ved at placere en stol på den ene side af den halve ret linje og placere en basketball på toppen af ​​stolen. Placer en stol på den anden side af den halve ret linje. Start ved sidelinjen, køre og få fat på bolden fra stolen og køre til den anden sidelinjen. Nu vende rundt og køre til den anden stol og placere bolden på toppen af ​​det og fortsætte med at køre til den anden sidelinjen. Grib bolden med hånden. Reverse retninger og gentage boret i 10 minutter.

Basketball Boremaskiner

Basketball øvelser er alle vigtige i udviklingen af ​​en bred vifte af færdigheder og succes på basketball domstol. De kan udvikles for den enkelte og for holdets færdigheder. At lære de rigtige basketball øvelser kan ikke blot forbedre basketball ydeevne, det kan bringe spillerne sammen i et sammenhængende og mere succesfuldt team. Der er tonsvis af ressourcer derude til at finde det rigtige team og dygtighed building øvelser for din basketball team. Husk, at succes for din valgte boremaskine vil afhænge af alder og evne til dine spillere.

Dribling tricks til Basketball

Du kan ikke flytte rundt retten godt, hvis du ikke ved, hvordan at drible. Dens ikke en færdighed, der trækker mest opmærksomhed, ligesom dunker, men enhver stor spiller har mestret driblinger og kontrollere bolden med hånden og krop. Ligesom, skiløb uden poler, nogle spillere kan ikke rigtig mestrer drible, indtil de stopper kigger på bolden. Ved ikke at kigge ned, spillerne tune ind på deres krop og hænder og stoppe afhængigt af deres øjne - som derefter kan udnyttes bedre i spillet. Der er produkter, der kan hjælpe dig, hvis du ikke kan holde fra at se ned. Drible Specs kan bryde dine dårlige vaner og forbedre din domstol vision og dine drible færdigheder.

Modtaget bolden i plenum

Begynd med at placere en stol på den ene side af frikast linje og en basketball på toppen af ​​stolen. Gentag den samme procedure i den anden ende af banen. Jog i højre side af banen, tag fat i bolden og skyde et layup. Sæt bolden i stolen og jog ned på den anden side af banen og skyde et layup. Sæt bolden i stolen. Bolden er ikke at røre jorden. Gentag denne øvelse i 10 minutter om dagen.

Basketball spil

Den bedste basketball spiller tage timer og timer af praksis og udvikling. De fleste professionelle spillere kender spiller ikke bare ske, de gør dem ske med engagement og masser af praksis. Lær at lave skuespil som de professionelle med uddannelse videoer og bøger. Der er så mange tilgængelige for alle niveauer. Sørg for at finde videoer, der indeholder teknik forklaringer og demonstrationer af dit mål dygtighed og basketball videoer, der dækker den rette færdigheder for dig eller basketballspiller i dit liv. Også kigge rundt på nettet for anmeldelser af basketball videoer, eller spørg din træner for reccommendations.

Slam Dunk Contest

Det bedste af det bedste i NBA konkurrere i en slam dunk contest hvert år, der vil banke dine sokker ud. Rookies konkurrere i deres egen konkurrence, også. Atlanta rookie Josh Smith tog toppen udmærkelse i rookie kategori og Golden State spilleren Jason Richardson fortjent hæder som den bedste all-time slam dunk mester.

Sådan Spin en basketball på din finger

De Harlem Globe Trotters gør det ser let. Selv din lille fætter kan gøre det. Nu er det din tur til at wow tilskuere. Følg disse trin, og du vil stråle som basketball på ingen tid.

Trin 1: Forberedelser

Forbered med lidt deflatere bolden. Dette øger overfladearealet og skaber en "give" lade fingrene til komfortabelt balancere bolden, og dermed yde dig en effektiv kontrol over det.

Trin 2: Spin Opsætning

Hold bolden med sømmene i en vertikal retning. Placer din dominerende hånd på bagside mens placere din anden hånd på side opad. Bøj albuerne og holde dem gemt tæt til kroppen. Hold bolden omkring fire inches fra din hage.

Trin 3: Handling tid

Spin bolden ved at fastgøre begge dine håndled. Start langsomt. Målet er at sikre, at sømmene rotere uden slingren. Selv om det er spinning, hurtigt få fat i bolden med puden af ​​din pegefinger. Gentag dette, indtil du er i stand til at tælle til fem uden at tabe den. Du vil forbedre som tiden går.

Trin 4: Hold det rullende

På puden af ​​din finger, bolden tendens til at bremse i ca. otte sekunder. For at forlænge spin tid, du bliver nødt til at flytte den til spidsen af ​​din negl for at reducere friktion. Mens bolden er spinning, bøje fingrene lidt i din retning. Nu langsomt og støt, flytte bolden til en fingernegl.

For ekstra showmanship point, så prøv at flytte bolden på din gratis fingre så godt.

Hvis du har svært ved at mestre disse trin, holde på det. Persistens betaler sig.