Basketball: Igen stiger den Basketball Tips

Fronting og holde spillere Ud af Lane

Begynd ved at have den strafbare handling starten på frispark linje og forsvaret står inde i lane vender lovovertrædelsen. Start ved middel hastighed med den lovovertrædelse forsøger at komme forbi forsvaret i lane. De forsvar blokerer lovovertrædelsen med arme og krop. Hvis lovovertrædelsen forsøger at oplade vognbane, skal forsvaret skubbe dem ud med hænderne i overarmen og skuldre af lovovertrædelsen. Denne bore varer otte sekunder og skal gentages seks gange.

Store Trampoliner Tænk hvert skud er en forbier

Måske er den vigtigste nøgle til at være en god rebounder, offensiv eller defensiv, er at antage, at hvert skud vil blive savnet. Hvis du gør dette, vil du altid være villig til at komme på plads, klar til at være en rebounder.

Den Outlet Pass

Når du får rebound, bedes hage bolden, gør derefter en god stikkontakt pass. En god rebounder, der kan udløb bolden til vagten kan starte en hurtig pause på vej til en score. Dette er et værdifuldt aktiv for et hold. Få rebound, dreje væk fra forsvaret, og udløb til din vagt for hurtig pause. Det er en færdighed, der ikke meget bemærket af andre end træneren ved, hvor værdifuld du er.

Vil Ball

Igen stiger er en stor dygtighed at have som en basketballspiller. De spillere, der virkelig ønsker bolden og boksen ud blive den bedste Trampoliner. Dennis Rodman var godt eksempel på dette. Han ønskede, at rebound mere end nogen på banen, og oftere end ikke, han fik det. Vær stolt af igen stiger. Læn dig tilbage på din mand og holde ham ude af igen stiger position. En mindre spiller kan være en god rebounder ved hjælp detaljer og kropsstilling. Oh yeah, gør og et lille hjerte og lyst ikke ondt.

Boksning Out & igen stiger

Hvis du er virkelig tæt på kurven, når afslutningen går op, skal du "boksen out" og skabe noget plads til at vokse kraftigt. At "boksen ud" fra din defensive position: gå til din mand og få kontakt. Pivot så du "Put din røv til deres gut" og bare glide med dem, holde dem væk fra rebound. Når boksning ud, holde din mand fra at skubbe dig i retning af kurven ved at holde et lavt udgangspunkt. Vent, før du slipper for bolden til sidste øjeblik. Frigivelse for tidligt vil ophæve rebound positionering du har arbejdet så hårdt for. Så gå få rebound!

Attitude og Desire

Størstedelen af ​​alle rebounds tages under fælgen. Derfor stiger er ikke et produkt stor atletiske evner, men holdning og begær. Fyldes op dit sind, at du ønsker at rebound, gå efter hver og en, og sørg for at mestre box-out teknikker, og du kan give dit team med et værdifuldt aktiv. En pålidelig rebounder.

Hands Up

Hold altid hænderne op mindst skulder høj når klar til rebound. Dette vil tillade dig at være klar til den rebound, der kommer af fælgen hurtigt og lav. Husk dette: afslutningen går up-hænder gå op!

Se din position

Nøglen til igen stiger, er positionering og koncentration på bolden. Forudse flyvningen af ​​bolden. Husk, at de fleste skud rebound til den modsatte side af kurven. Dernæst skal du koncentrere dig om bolden, indtil den er sikkert i dine hænder eller steg af en anden.

Stødende igen stiger

For at få en offensiv rebound, skal du få den indvendige position på din forsvarsspiller, der forsøger at bokse dig ud. Du skal outquick ham, eller gøre en form for bevægelse for at få at inde position. Du kan prøve en hurtig ændring af retninger, udvikle et spin flytte eller bare feje dit ben foran din modstander.

Den "Perfect Rebound"

Den perfekte rebound er den, hvor alle af dine holdkammerater og selv boksen deres mand så godt, at rebound let kan fanges, efter at den har ramt gulvet. Når man tænker over dette "perfekte rebound" -konceptet holdet blockouts få bedre og bedre.