Basketball: Forskellige Basketball Tilbehør Tips

Video Kameraer - undervurderet Basketball Coaching Tilbehør

Når det kommer til basketball tilbehør, de fleste trænere har deres whiteboardpenne bord og deres fløjte. Coaching en basketball team er en stærkt om vedrørende dine spillere og få dem til at forstå, hvordan du ser spillet. Med henblik herpå, måske den mest underudnyttede basketball coaching tilbehør er en almindelig gammel VCR. Visuel læring har altid været en effektiv og fra Sesame Street til aften nyheder, vi alle lære visuelt gennem hele vores liv. Tape dine spil. Sørg for at dine spillere kan se sig selv set udefra. Dette kan gøre dem lære af fejl og finjustere deres individuelle og holdspil. Videokameraer og video er måske den mest underudnyttede basketball coaching tilbehør derude.

Kegler - De bedste Basketball Court Tilbehør

Hvert nu og da nye modeluner i basketballbane tilbehør og basketball coaching tilbehør kommer på scenen. Disse kan være effektive og er absolut dyre, men mere og mere de er fokuseret på en enkelt træning færdighed. Hvis du er på udkig efter tid-testet coaching værktøjer, er de mest alsidige basketball Tilbehør små kegler. Brug kegler til drible øvelser. Brug dem til at undervise dine spillere sat lovovertrædelser. Brug dem til konditionering uddannelse. Antallet af øvelser, der kan gøres med blot et par af disse billige kegler ikke kan beregnes. Hver dag bliver trænere opdage og designe nye måder at bruge disse klassiske basketball tilbehør.

Basketball Coaching Tilbehør - Beyond Fløjter og Markerboards

Over tid har coaching tilbehør varierede fra en blok papir til at udarbejde spiller på et håndklæde til at tygge på den lade dine spillere ved, hvordan du føler om deres præstationer. Hver træner synes at finde de rigtige basketball tilbehør til deres stil af coaching. Hvordan kan du finde din? De største trænere omhyggeligt undersøge deres egen coaching stil og vælge deres coaching tilbehør i overensstemmelse hermed. Hvis du er en aggressiv motivator, men du kan lide at holde din stemme, kan en megafon være en meget effektiv tilbehør. Hvis du har en mere blød talt stil, ville en fløjte tilstrækkeligt. Det centrale er at se på træneren, du ønsker at være, og retten coaching tilbehør vil komme til dig. Og selvfølgelig, så glem ikke at vælge de vigtigste basketball coaching tilbehør meget omhyggeligt; dine assisterende trænere.

Basketball Uniformer - Mere end blot Tilbehør

Under alle liga, hver basketball hoop er samme højde fra gulvet, hver frikast linje er den samme afstand fra baseline, og hver basketball er den samme størrelse. Så hvorfor er der så mange variationer af basketball uniformer? Grunden er enkel; reglerne ikke diktere uniformer. Det er vigtigt, at din basketball team føler sig trygge i deres uniformer og ofte betyder det, at forskellige hold vil have forskellige basketball uniformer. Fordi dine spillere skal bevægelsesfrihed til at spille deres bedste, bør du overveje deres uniformer som mere end blot basketball tilbehør. Sørg for at din basketball team er komfortabel med længden af ​​deres shorts og ærmer. Den rigtige uniform vil gøre dine individuelle spillere gladere og jeres kollektive hold bedre.