Basketball: Footwork Tips

Hurtige Drejer

Når du ønsker at gøre hurtige drejetappe eller hurtige snit og holde balancen på samme tid, er det vigtigt at holde på boldene af dine fødder. Da du nødt til at være på boldene af dine fødder at bevæge sig alligevel, ved at spille på dem, vil du gøre din flytning hurtigere.

V-cut

Den nemmeste måde at få åbne er at bruge, hvad der kaldes en "V-cut". Dybest set, en V-snit er en hård falsk mod fælgen, efterfulgt af en skarp snit tilbage ud mod bolden. Hvis set fra oven eller tegnet på et diagram, snittet ligner en giant V, deraf navnet. Det centrale er at sælge snittet i kurven, og da forsvareren vender hans hofter, det er når du planter og "eksplodere" tilbage ud mod bolden. En meget effektiv væk fra bolden flytte. Jeg bruger det ofte i mit spil.

L-Cut

Når du udfører et "L-klip" du starter på blokken på kanten af ​​frikast vognbane og gå din forsvarer op på siden af ​​banen. Når din holdkammerat er klar til at levere passet du træder ind i forsvarsspiller, få kontakt, og ændre hastigheder hurtigt ved at skubbe ud af din inde fod til pop ud til fløjen.

Balance

Balance er et af de mest vigtige ting at huske i spillet af basketball. At have god fysisk balance bør du have en bred base af støtte ved at holde dine fødder mindst skulder bredde fra hinanden. Et godt bøje i knæene, og i taljen vil også hjælpe. Prøv nu at holde dit hoved lige over midtpunktet mellem de to fødder. I denne stilling, du har den mest fysiske balance muligt.

Hvordan til at dreje

Omdrejningspunktet er en grundlæggende færdighed, der kan få en spiller fritagelse pres forsvar, og kan være en stor færdighed at have for at begynde en offensiv træk. Til at dreje, slå bolden af ​​din fod. Når du vælger din pivot fod, skal det opretholde kontakt med jorden, indtil du drible, skyde eller passere. (Du kan gå i luften for at skyde eller videregive) Hvis dine pivot fod bevæger sig, og du ikke drible, skyde eller passere, er det en overtrædelse kaldet rejser, og bolden gives til det andet hold. En omvendt eller tilbage pivot er, når du tænder bagud og når du tænder fremad det kaldes en fremad eller front omdrejningspunkt.

Positiv fodarbejde

Når du har modtaget et pass og står for kurven, har du sikkert oprettet en pivot fod. Denne fod kan ikke længere bevæge sig, indtil bolden forlader hånden, når du drible. POSITIV fodarbejde er et begreb, der beskriver dit "fri" fod. Uanset den måde, hvorpå du firkantet op, skal din gratis fod fortsat en anelse foran din pivot fod. Dette gør det muligt offensive spiller til at forblive i ladning og giver mulighed for at angribe forsvarer. En spiller må ikke tillade fri fod for at ende i en position bag pivot foden, da dette vil give forsvareren mulighed for at anvende pres og "mave op" til den ballhandler, sætte ballhandler på ryggen fod og tilbagetog fra den kurv.
Når en fod er gratis, det er den eneste foden, at spilleren kan falske eller trin med. "The fod, der bevæger sig, er foden, der går!"