Basketball: Fast Break i Basketball Tips

Kør Floor!

Altid forsøge at løbe fra din modstander på den hurtige pause. Worst case scenario du gøre dit forsvarer arbejde hårdere, end de vil. Bedste fald får du en bred åben gorrilla dunk.

Slå op gulvet

På den hurtige pause spilleren med bolden skal se op på alle tidspunkter. Dette gør det muligt dribbler at se åbne spillere forude. Hold drible foran dig og altid være opmærksom på spillere, der kommer bagfra .. altid kaste bolden videre til den første åbne afspilleren.

Sekundær Break

Hvis den hurtige pause ikke i første omgang få dit team et godt skud, bør spillerne flyde ind i en organiseret "tidlig lovovertrædelse", også kendt som en sekundær pause for at forsøge at få et godt skud før forsvaret er indstillet.

Shot Selection

Når du kører den hurtige pause, skal lovovertrædelsen forsøge at få: A) et ubestridt layup B) et ubestridt kort hoppe skudt eller C) .En Ubestridte 3 pt skud. Hvis ingen af ​​th ESE er til rådighed, trække bolden ud og oprette din base lovovertrædelse.

Rebound

Nøglen til at starte en hurtig pause er at få en ren rebound, efterfulgt af et hurtigt udløb pass. Dennis Rodman var kendt for sin igen stiger, men han var også en af ​​de bedste outlet forbipasserende i spillet.

Fyld Lanes

Et godt fordelte hurtig pause har hver bane fyldt: midten, venstre fløj og højre fløj, For korrekt afstand fører til lettere spande, få disse baner fyldt.

Videregive Break

Føre bolden er altid hurtigere end drible. Altid se til aflevering op gulvet først, før de beslutter at tage ud med drible.

Angrib Basket

På den hurtige pause bør du prøve og drible lige på randen indtil du møder en form for modstand. Hvis du har tal, bør en holdkammerat være åben, når man møder den modstand. Hvis forsvaret ikke intensivere og stoppe bolden, angreb med en hævn og enten score eller få forurenet.

Outlet Pass

Når holdet har rebound, sende spillerne til outlet områder. Disse er om på frikast linje udvides til sidelinjen. Den rebounder bør vende sig fra forsvaret og forsøge at kaste en aflevering op ordet til stikkontakten for at starte den hurtige pause.

Kig efter dit skud

Prøv at få et skud hurtigt, før forsvaret får en chance for at sætte op. Hvis du ikke har et skud, aflevering hurtigt, mens dit hold har tal (flere spillere i front domstol end defensive spillere).