Basketball: Basketball Vilkår Tips

Buzzer-beater

For at gøre et skud lige inden udgangen af ​​kvartalet, halv, eller spil.

Humle

Slang udtryk for evnen til at springe. Ex: "Vince Carter har gale humle".

Cherry Pick

At bo på din side af banen, når det andet hold har bolden. Du dybest set ikke spiller forsvar, således at hvis de andre hold misser, du er alle af dig selv for en let lay-up. Nåle sige, vil du ikke gøre mange venner, hvis cherry picking er en del af dit arsenal.

Pisk

Har to betydninger i forhold til spillet af basketball. Du kan slå en modstander, hvilket betyder at du vundet en fordel over en forsvarer ved hjælp af drible eller post position. Også du kan slå et skud, som er et slang udtryk betyder at blokere et skud. Ex: "Jeg slog hans skud ind i den anden række".

Dime

Slang udtryk for en "hjælpe", som er en stat gives til enhver spiller, hvis pass fører til en øjeblikkelig score. Ex: "Jason Kidd slippe Dimes venstre og højre."

Fløj

Vingen er placeret i skæringspunktet mellem de tre point linjen, og hvor frikast linje udvidet ville opfylde det.

Downtown

En fælles basketball betegnelse for det område behing tre point linjen. Ex: "Denne fyr kan ikke gå glip af downtown".

Triple-Double

Udtrykket "triple double" betyder, at du opnår tocifrede statistik i tre forskellige kategorier. For eksempel: 21 point, 11 rebounds og 13 assists ville være en triple-double. Hvis du opnå tocifrede statistik i to kategorier det betragtes som en "dobbelt dobbelt". Hvis du opnå dette mål i fire kategorier, er det den ultra-sjældne "firdoble dobbelt." De statistiske kategorier evalueret for denne præstation er punkter, assists, rebounds, stjæler og blokke.

StrongSide og Weakside

Den stærke side af banen er den ene på siden af ​​bolden. Den weakside er den side af gulvet væk fra bolden. (Også kaldet helpside)

Elbow:

Den "albue", en anden basketball sigt er det internsection af frikast linje, og den side af "nøglen". Nøglen er også kendt som den frikast lane, det 12 fods område, som basketballspiller ikke kan gå, når du tager et frikast skud.

Baseline

Baseline er den linje under begge kurve, der betegner "out of bounds" linje i hver ende af banen. Dette er en anden basketball sigt med flere navne og er også kendt som slutlinje eller baseline.

Mursten

At gå glip af et skud så dårligt, det lyder som nogen kastede en mursten på randen stedet for en basketball. Ex. "Han kastede mursten oppe hele natten."

Origins of Basketball

Dr. James Naismith var Athletic Director for McGill University i Montreal. Han opfandt spillet af basketball omkring 1891, da han arbejdede på en Massachusetts KFUM. Han udviklede spillet, så atleter kunne spille en sport indendørs i de lange New England vintre. Det første spil blev spillet med en fodbold og to fersken kurve som målene. Basketball terminologi har været stigende og udvikler sig lige siden de ydmyge begyndelse.

The Rock

Slang udtryk for den faktiske basketball. Ex: "Yo", passere mig rock! ".

Posterized

En slang sigt betyder "at få dunked på". Normalt dunk er lavet på en sådan måde, at hvis et øjebliksbillede af dunk kan blive blæst op og sat på et barns væg, ville det gøre en stor plakat. Ex: "Du er lige blevet posterized af den fyr."

Power Dribble

En drible anvendt i den lave stilling, en to hånds, kort drible, som regel på linje med midten af ​​din krop. En bred bund er lavet med fødderne, så en to hånds "power drible" anvendes.

Skubbe bolden

At drible op domstolen hurtigt, som regel fordi lovovertrædelsen har en fordel på den hurtige pause.

High Post, Mid Post og Low Indlæg

High Post: Den frikast området ved "albue" kaldes den høje indlæg. Mid Post: Området mellem lav og høj indlæg er midten af ​​stolpen. Lav Post: Den lave indlæg er på blokken på kanten af ​​nøglen, selv med den forreste del af fælgen.

Block

Blokken har to betydninger i spillet basketball. Som et verbum, betyder det at aflede skudt af en offensiv spiller. Som et navneord betyder det område direkte under randen, betegnet ved to hashmærker langs ydersiden af ​​"nøgle".

Fordoblet

Når to fyre forsvare en. Ex: "Hver gang jeg røre bolden jeg bliver fordoblet."

Påfyldning The Lane

På en hurtig pause er der tre baner: midterste, venstre fløj og højre. Alle disse baner skal fyldes til at skabe korrekt afstand på pause.

Håndtag

Slang udtryk for en spillers evne til at drible basketball. Ex: "steve nash har nice håndtag."

Lock-Down

Slang udtryk betyder at helt forsvare en modstander til det punkt, han ikke kan gøre noget på lovovertrædelse. Ex: "Jeg fik at fyr på lock-down".

Wet

Slang udtryk, der beskriver et godt skud. Normalt forbundet med "sprøjt garnene" skuddet er så god. Ex: "Hans skud er våd".

Backscreen

En off bolden skærmen, normalt gøres mens forsvareren har ryggen til screener.

Numbers

Basketball sigt betyder, at lovovertrædelsen har flere spillere over halv-domstol end forsvaret gør. Ex: "Jeg skubbede bolden op-retten, fordi vi havde tal".

Eksplosion Punkt

Det er her en spiller får hans "eksplosion" eller hurtighed for en flytning. Det er det punkt på gulvet, hvor foden skubber off, skabe retningsændring nødvendig for at komme af en modspiller. Den "eksplosion" sker i den modsatte retning af, hvor spilleren ønsker at gå. Hvis du ønsker at gå til venstre, så vil din eksplosion punkt ville være din højre fod, og du ville skubbe ud til venstre. Hvis du ønsker at eksplodere fremad, vil din eksplosion punkt være din ryg fod, og du ville eksplodere fremad.

Pick-n-Pop

Ligesom en pick and roll, i stedet er der ingen roll. Screener i stedet "popper" uden for en hurtig hoppe skudt.

Butters

Slang udtryk for en meget god udenfor shooter. Ex: "Reggie Miller var butters udefra".

Chickenwing

Slang udtryk for, når en spiller kroge en modstander, som regel for at få en form for positionel fordel på banen. Ex: "Han fangede mig med en chickenwing"