Basketball: Basketball Tip til optagelse

Tillid

Mange spillere spørge, hvad de skal gøre, når de har en off-skydning nat (eller uge, eller sæson), Første ting, praksis og praksis nogle flere. Hvis du lægger i arbejdet, og du ved, du kan gøre disse billeder, så bare holde skydning. Store skytter har en kort hukommelse, uanset hvor mange de har savnet, de kender de næste går i Være sikker og tage hjertet -. Dette er den gyldne regel, og det vil virke.

Brug dine største muskler

Dine ben er de største muskler i kroppen. De er den motor, der magten hele skud. Som du hoppe, du ønsker at ride kraften i din liftoff fra gulvet gennem hele din skydning bevægelse, frigiver bolden på toppen af ​​din hoppe. Dette vil give distance og stabilitet til dit skud. Jo mere du stole på dine ben til magten skud, jo lettere vil det være for resten af ​​din skydning til at være ubesværet og gentagelig.

The Midas Touch

At have en soft touch er meget ønskelig, og virkelig bare betyder, at i stedet for at clanging af fælgen, din bold dribler blidt omkring kanten - på grund af din soft touch. At udvikle en soft touch, du vil have mere rotation på bolden, når du skyder, og en højere bue til din bold. En uønsket træk tænker for meget, og det er grund til at være forsigtige. For at overvinde denne tentativeness du vil være sikker på, at når du ikke har bolden, du tænker over hvad du vil gøre med det, når du får det (for eksempel - ". Hvis jeg er åben for skud, jeg vil skyde det" osv). Dette forhindrer dig fra at fryse op og "tænker for meget", når du har bolden.

Shooting Range

En af de afgørende faktorer i hvorvidt et skud er god eller ej, er, hvis det er taget inden for din skydebane. Din skydebane er den store cirkel omkring randen, som du kan komfortabel skyde fra. Du behøver ikke at ændre din form eller techniqe fra din skydebane. Et problem yngre børn har, er de forsøger at skyde uden for deres "rækkevidde" og udvikle dårlige skydning vaner, fordi de ikke er naturligt stærk nok til at skyde fra så langt. Find ud af din skydebane ved at skyde, tage et skridt tilbage, skydning, tage et skridt tilbage. Når du begynder at miste din form, fordi du er så langt ud, det er din rækkevidde. Skyd ikke uden for det.

Korrekt Ball Flight Control

Du ønsker at holde øje med målet (rand) i hele billedet. Du ønsker at holde udgivelsen en ekstra halv sekund til et andet for at øge til at give prober rotation dit skud. En automatisk og forudsigelig frigivelse og følge op gør alle skud lettere og giver dig mere kontrol over dit skud. Som du lander, du ønsker at komme ned præcis, hvor du startede din hoppe eller sightly foran hvor du startede.

Basketball skydning bore

Din coach vil højst sandsynligt give dig en basketball skydning bore at øve med, indtil du er i stand til at perfektionere dine basketball skydning færdigheder og evner. Som din skydning færdigheder forbedrer du vil begynde at lære at succesfuldt følge op med basketball layups og andre mere vanskelige manøvrer. Din coach vil begynde dig med let basketball spiller i starten, derefter flytte dig til mere vanskelige skuespil som du viser de færdigheder og evner, der er nødvendige for hvert niveau af spillet. En god del af basketball og forbedre individuelle basketball færdigheder er psykisk. Hvis du mentalt er forberedt, vil du højst sandsynligt være i stand til at tage, hvad du har lært i praksis og anvende det med succes i løbet af et spil. Du, din coach og dit team medlemmer ved, at du har de færdigheder og evner, nu er du nødt til at vise du har styrken til at anvende. Nu, hvor du deltager i "spil" med masser af mennesker hepper dig på, at du vil være sikker på du har den mentale klarhed og kontrol til at følge op med initiativer, du har forbedret under træningen. Du skal vide, enhver bevægelse, være forberedt på noget modstanderholdet kan have forberedt til at glide dig op, og være klar til at følge op med både offensive og defensive aktioner, der kan finde anvendelse i løbet af spillet. Du må indse, på alle tidspunkter i løbet af spillet, at du er dygtig, talentfuld og du har bevægelser og evner, at de ikke er bevidste om, fordi du har været praktiserende og perfektionere alle dine færdigheder. Der er intet, de kan sige eller gøre for at glide dig op, fordi mentalt er du forberedt, at koncentrere sig om jobbet og hånd, og de har ikke den kontrol, du gør.

Skyd Når Træt

Når du bliver træt, mens du gør øvelser, stop og skyde nogle gratis omgange. Ud over at få praksis skydning gratis omgange, vil du blive simulerer spil-lignende forhold i, at du bliver nødt til at skyde gratis omgange, når træt.

Lær jumpshot

Sørg for at du har den rette, behagelig holdning og balance. Se fælgen. Udvid dit håndled bagover. Den basketball skal hvile på dine fingerpads. Prøv at holde din albue i og under bolden. Brug dine ben til at få lift ... jo længere skud, jo mere du bruger dine ben. Som du nå toppen af ​​din hoppe, skal bolden være på vej ud. Hæv bolden gnidningsløst og i én, flydende bevægelse. Afslut høj med armen for at få gode "bue" på billedet. Snap dit håndled og hold at følge op for at få den backspin du har brug for en "shooter's touch".

Hold opfølgning gennem

For at få en ordentlig rotation på et skud, de shooter's følge op, skal være korrekte. Efter snapper håndleddet, skal fingrene på din skydning hånd pege mod fælgen.

Shooting Pocket

For at løse problemet med arm position på dit skød, lære, hvor din skydning lomme er. Lad din skydning arm hænge ned langs siden, og svinge det frem og tilbage og flere gange. Sving det op mod din skulder, og hold den, når den stopper. Denne holdning er din skydning lomme og er den holdning, at bolden skal være i, når du begynder din hoppe skudt.

Balance i Shooting

Din krop skal være afbalanceret og afslappet, når du optager basketball. Her er nogle retningslinjer for god balance. For det første skal dine fødder være omkring skulder bredde fra hinanden for at give dig en stærk base. For det andet bør din stærke fod (foden på samme side af kroppen som din skydning hånd) være omkring en halv skridt foran den anden. Endelig bør hovedet være centreret. Dette vil holde dig afbalanceret hele skud og giver dig mulighed for at optage uden at skulle foretage justeringer. Alle mennesker er bygget forskelligt, så hvis nogen af ​​disse er en smule off, men du er stadig komfortable - det er det, der er vigtigt.

Fokuspunkt

De fleste eksperter enige om, at fusionen er nøglen til at blive en stor shooter. Men hvad gør du koncentrere dig om? Hvor skal du fokusere?

Det er ikke bolden så mange begynder spillere har en vane at gøre. Du bør ALDRIG se bolden, når den forlader din hånd. Du bør i stedet finde en fokuspunkt på fælgen. De mest populære fokuspunkt er den forreste del af fælgen. Tænk over det. Uanset hvor du er på banen, den forreste del af fælgen er der altid for dig. Når du har forpligtet sig til at tage et spring skud, det eneste, du skal fokusere på, er din fokuspunkt. Ikke bolden ikke forsvareren, blot din fokuspunkt. Dette vil føre til en bedre koncentration og en stigning i din skydning procent.

Gode ​​Shooters

En skytte er så god som de skud, han tager. Tag billeder, du praksis, og du gør en masse. Hvis du tager disse billeder, chancer er du vil være en god skytte. Hvis du tager dårlige skud, er du sandsynligvis ikke vil gøre mange i et spil.

Shooting Progression

Fordi formen er så vigtigt i skydning, arbejde på at gøre, som danner en vane er meget vigtigt. En nem måde at gøre dette på er at lægge på ryggen og skyde bolden lige op i luften. Det er meget let at kontrollere, om boldens position, følge op, og rotation. Bolden skal gå lige op og komme lige ned med en ordentlig back spin. Dette kan gøres før de går til at sove om natten eller mens du ser tv i reklamer.

Sæt nogle Arc på din Shot

Få bolden op i han luften med en dejlig stor bue. Buen vil give dig en større fejlmargen, fordi det dybest set øger størrelsen på fælgen. Kig på randen kommer lige ned, og derefter gerne på det fra hoved på ligesom en linje drev skud på mål lige på kanten. Kanten krymper, når du optager en linje drev. Bare spørg Shaq, der kaster pile mod frikast linje, og er berygtet for sin dårlige frikast skydning.

Hand Position på bolden

Et af problemerne med unge spillere at vide at skyde med fingerspidserne, er, at de holder bolden på hånden. For at styre bolden, har det at hvile på puder af skydning hånd. Derefter, når du optager, skal bolden kommer ud fingerspidserne, når den forlader shooter's hånd.

Landing The Perfect Lay-Up

Basketball layups er generelt kendt som den letteste af alle optagelsesteknikker i basketball, og er normalt den første teknik, at spillerne er forpligtet til at lære. Selv om det er den nemmeste, betyder det ikke, at det er let. Der er mange vigtige ting, du bør vide, hvis du forsøger at perfektionere dette billede. Her er nogle nemme at følge layup tips til enhver nybegynder.

Når du nærmer dig rammen, skal du gå til højre eller venstre side til at udføre en layup. Hvis du hovedet til højre, så er du nødt til at skubbe ud af jorden med venstre fod. Det modsatte er tilfældet, hvis du hovedet til venstre for rammen. Det er med til at give dig en ordentlig fart og højde, når de forsøger at udføre dette billede.

Bagpladen på basketball hoops har en stor firkant trykt på det. Det perfekte sted at forsøge at ramme med bolden for dette skud er hjørnet af torvet, enten højre eller venstre side afhængigt af hvor du nærmer rammen fra. Se aldrig, hvor bolden går, kun holde øje med, hvor du vil have det til at gå. Dette vil forbedre dine chancer for at skyde præcist.

Hvis du kan huske disse tips, næste gang du arbejder på dit skød, bør du have noget problem at perfektionere det i tide. Øvelse gør altid perfekt, og hvis først du ikke lykkes, bør du prøve igen.

Layup følg thru

Når først lære at skyde, bør følge op være den samme som en almindelig skud. Din håndflade vender kurven, med bolden kommer ud af 1. to fingre. Flop over håndleddet for at få backspin på bolden for en dejlig blød skud. Senere, når en spiller kan hoppe højere, kan håndfladen vender op mod himlen og lægge bolden op sagte ud af bagpladen med meget lidt spin. Prøv ikke at spinde bolden og være for "smarte". Dette bør være et sikkert to punkter-sørg for, at du gør det.

Basketball Shooting Fundamentals

Når det kommer til at få, at bolden i nettet, er der nogle grundlæggende at altid huske på. Med nogle grundlæggende basketball skydning fundamentals praktiseres, vil du ikke blive overladt forsøger at skyde og mangler, igen stiger af bagpladen, eller kigger væk fra kurven.

1) Formål

I næsten alle sportsgrene, skal du lære at sigte din projektil ved en form for mål. I dette tilfælde er du sigter mod at få bolden i kurven (hoop). Den mest grundlæggende og godt afprøvet metode til at gøre dette, er at sigte efter det lille torv på bagpladen. Uanset om du er lige foran rammen eller du optager en tre pointer, denne grundlæggende altid gælder og kan gøre eller bryde dine chancer for scoring. Når du optager til pladsen, skal bolden hoppe ned i kurven. Så prøv ikke at "tilstræbe nettet", mål for pladsen i stedet.

2) To hænder

Én hånd score er prangende og store i en stykket, men de vil ikke få dig konsekvent point. Den bedste måde at holde dine point satser på vej op, er at øve skyde bolden med begge hænder. Mere specifikt bør dine hænder være på bolden med tommelfingrene nær rørende og resten af ​​dine fingre spredt ud på bolden. Hold bolden over dit hoved, lige nok, så du kan se, hvad din sigter mod, under bolden. Når du optager, kan du enten bare prøve og fløj bolden på pladsen, eller du kan sende den videre et backspin ved at rulle dine hænder ned og væk fra bolden, som du skyder den. En backspin vil ofte give bolden lige hvad den har brug for at lande rigtigt og give dig "nothin men nettet".

4) Afstand

Som en stærk spiller, vil du ønsker at sikre, at du har de færdigheder til at score fra hvor som helst. Øv dine nære range scores ved at stå så tæt som du kan, og derefter sikkerhedskopiere to trin for hvert skud, du foretager. Så når du begynder at bygge distance og konsekvente punkter, vil du ønsker at begynde at øve distance og forskellige vinkler. Fortsæt med at placere afstanden mellem dig selv og kurven, samtidig skyde fra venstre, højre, center, foul zoner og overalt i mellem.