Basement Loft Idéer

Basement Loft Idéer

Intet minder dig om, at du er i en kælder - uanset hvor smukt færdig - end en mangel på færdige loft. Uanset hvor lav eller kanal fyldt din nuværende loft kælder er, der er måder at afslutte det, der vil gøre det ser bedre, lysere og mere som en del af det færdige kælderen, du har været sigter efter.

Loft Fliser

De fleste kældre har synlige rør og kanalsystem løber langs loftet område, der skal forblive tilgængelige for reparationer eller lækager. Så mens det er fuldt ud muligt at sætte en gipsvæg loft, loft fliser lade rør og kanaler forbliver let tilgængelige ved at du kan bare pop et par gratis og erstatte dem efter reparationen er overstået.

Der findes flere typer af loftplader til rådighed; hjælp loftplader betyder ikke, du behøver at gøre din kælder ligne en kontorbygning.

Akustiske Fliser

Akustiske loftplader er en af ​​de mest hyppigt anvendte muligheder for kælder lofter, især de kældre, der omfatter værelser, kontorer og andre områder, hvor støj kontrol er vigtig. Akustiske loftplader klikker på et gitter lagt langs din loft. De kommer i en bred vifte af forskellige materialer, stilarter og farver.

Basement Loft Idéer

Akustiske fliser vil hjælpe dæmpe lyden af ​​folk walking på gulvet over kælderen, hvilket gør dem ideelle til familier med kælder soveværelser. Omvendt de også dæmpe de lyde, der kommer fra kælderen, så musikere, børn eller underholdning centre ikke vil påvirke dem over dem.

Steder at finde akustiske loftplader kan nævnes:

  • USG: USG gør akustiske loftplader, der har en naturlig tilfældig tekstur for en mere behagelig udseende og stil.
  • Akustiske Solutions: Akustiske Solutions har kontureret paneler og mønstrede paneler til at skabe et dekorativt udseende.

Tin loftplader

Hvis du vil have en elegant, formel eller interessant loft for din kælder, overveje at nogle nedhængte tin loftplader. Tin loftplader kommer i en række forskellige mønstre, farver og installationsmetoder. Nogle kan gøres på en ophængt gitter; perfekt til encasing lavthængende rør og kanaler.

Basement Loft Idéer

Det er muligt at finde tin loftplader uden mønstre så godt, for et slankt moderne udseende til loftet kælderen. De tin fliser pop ind og ud ligesom andre typer af nedhængte loftsplader, men de tilbyder en unik tekstur og design.

Steder at finde tin loftplader kan nævnes:

  • American Tin Lofter: Amerikansk tin lofter gør drop loftplader i alle mønstre og farver, herunder mønster uden fliser.
  • Armstrong: Armstrongs Metallaire serie består af klassiske-mønstrede loftplader til installation i et ophængt net.

Multi-Level Loft

Basement Loft Idéer

Hvis du har områder i dit nuværende loft kælder der falder lavere i steder, men det er stadig højere samlet, overveje at gøre et loft på flere niveauer. Lofter Multi-level bruger gipsvæg som en standard loft, men i stedet for at droppe ned til den nederste del af loftet, kan du hæve den til en normal loftshøjde på de fleste områder, og kun falde ned efter behov. Dette er en sjov måde at gøre en meget moderne loft; overveje at male dele af det forskellige farver for at fremhæve de forskellige sektioner.

Ulempen ved denne type loft er naturligvis det faktum, at du ikke kan nemt få adgang til rør eller kanaler. Afhængig hvor lavt dit kanalsystem er, kan du ikke ønsker at ramme det ind og sænke loftet på nogle områder.

Bakke Loft

Basement Loft Idéer

Hvis kanalsystem i din kælder er begrænset til kanten af ​​rummet, en attraktiv måde at afslutte det område er at skabe en bakke loft. Bakke lofter har en sænket sektion, der strækker sig rundt langs kanten af ​​rummet, med en hævet område i centrum.

Mange mennesker tilføje pynteudstyr til kanten af ​​den sænkede sektion samt pyntelister til omkredsen af ​​den hævede sektion. Du kan også male bunden af ​​den sænkede sektion samme farve som væggene for at skabe illusionen af, at væggene er højere end de er.

Dual Lofter

Hvis du vil have udseendet af en lukket loft i din kælder, men også ønsker adgang til rør og kanaler, overveje at oprette en dobbelt loft. Find de mest sandsynlige områder i loftet til at kræve regelmæssig adgang og installere en drop-loft på i dette område. Vedlæg resten af ​​loftet med gips.

Mal det eksisterende loft

Basement Loft Idéer

Nogle lofter er virkelig alt for lav til at vedlægge korrekt med enten gips eller et drop-loft. I disse tilfælde overveje at male dine rør, kanaler og udsat træværk til at skabe en behagelig, færdig udseende. Du kan male alle disse områder i samme farve for at hjælpe forklædning dem eller male dem i en regnbue af farver til en legeplads.

Maleri det eksisterende loft området er også en af ​​de billigste måder at afslutte loftet.

Box i Rør med Faux-træbjælker

Hvis du har en eller to lavthængende rør, men ønsker at holde de fleste af loftet højere, overveje omslutter loftet på dine foretrukne højde, og bruge en faux-træ stråle til at omslutte de lavthængende rør. Faux-træbjælker kan også tilføje en nice arkitektoniske touch til hele rummet, hvilket gør kælderen føler som om det er en del af en hytte.

Basement Loft Idéer

Steder at finde faux-træ bjælker nævnes:

  • FauxWoodBeams.com: FauxWoodBeams.com bærer et bredt udvalg af forskellige størrelser og farvede bjælker til at passe ethvert rum.
  • AZ Faux Bjælker: AZ Faux Bjælker har flere forskellige realistisk ud faux-træbjælker, der kan skabe en række forskellige udseender.

Nyd din nye loft

Uanset hvilken metode, du bruger til at fuldføre loftet i dit færdige kælder, er resultaterne sikker på at hjælpe færdiggøre hele rummet. Brug en af ​​disse ideer til at slutte dit loft og nyd din nye kælderrum.