Baseball: spillerpositioner Tips

Conditioning

De fleste unge kander ikke klar over betydningen af ​​både stærke ben og udholdenhed. Langdistanceløb er en grundpille for professionelle kander. Du skal tilføje langdistanceløb til din regime, hvis du er virkelig seriøs omkring pitching (køre 3-5 gange om ugen!)

Få Sideways

Når du flytter til området en flue bold, huske ordene "Get Sideways '. Ved at gøre en dråbe skridt og resterende sidelæns på din tilgang, vil du have en langt bedre chance for at feltet bolden rent. »Kom Sideways 'hjælper dig med at undgå backpedaling, som ofte får dig i den mest besvær.

The Field General

Den catcher skal udøve sig selv som feltet generelt. Meddelelse om baseball felt er nødvendig og en god catcher vil tage kontrol. Den catcher har udsigt over hele området og kan gøre den rette opfordring til kast til hver base.

Læsning af banen

Tredje base er en reaktion position. Bolde er ramt så hårdt at tredje base, hurtige reflekser er af stor betydning. Desuden lærer at læse pladser. Få tegnet fra shortstop og lære, hvordan hitters ramt visse pladser fra din pitching personale. Dette vil give dig en foregribelse refleks, der vil give dig mulighed for at reagere endnu hurtigere.

Tre ting til et fastball

Folk normalt fokusere på ét aspekt af en fastball ... hastighed. Men der er tre ting til en fastball, der gør det effektivt:
1. Velocity
2. Bevægelse
3. Placering

Under høj hastighed uden de to andre er bare ikke godt nok.

Pitching

Jim 'Catfish "Hunter, Hall of Fame kande der kastede et perfekt spil i 1968, siger:
1) Kast hvad catcher opkald og tro i enhver banen. Når en kande starter tænkning, det er når han kommer i problemer.
2) Du er nødt til at have alle tonehøjde arbejder for dig. Da jeg kastede min perfekte spil, hver tonehøjde jeg kastede, jeg vidste, hvor det skulle hen.
3) Koncentrer dig om hitter. Den eneste fyr, der kommer til at slå dig er den fyr med bat. Hvis du får ham ud, er du nødt til at vinde.

Undersøgelse stoffer

Undersøgelse hitters "holdninger til at bestemme svagheder. Hitters der dykker ind i bolden, kan slå med fastballs i og under hænderne. En, der bails i kassen kan være sårbare over for pladser på det udvendige hjørne.

Is

Tag dig tid til is armen efter pitching. Is skulder og albue i tyve minutter efter at smide i noget spil eller praksis. Ice vil reducere inflammation og en konstant rutine glasur vil forlænge din karriere. Gøre tid ... du vil indse betydningen som du bliver ældre.

Den fastball

Tom Seaver spurgte engang en flok journalister, "Hvad er det vigtigste banen baseball?"
Han fik en række svar: skift-up, fastball, curveball, en klog fyr selv kaldte spitter.
Han sagde, at det var den fastball.
Han spurgte så, "Hvad er det næstvigtigste banen baseball?"
Igen fik han en række svar.
Og igen, sagde han fastball ...

Den fastball er helt sikkert den vigtigste banen i kampen. Den opstiller og bygger fundamentet for alle andre pladser!

Pitching

Dette er en fantastisk måde at forbedre pitching formular og sikre, at en kande er Skridtstillingen mod pladen.
Tape ned en stribe af malertape i din garage, baghaven, indkørslen, hvor som helst, hvor du har en anstændig mængde plads - strimlen bør være omkring en meter lang; dette er gummi.
Tape en strimmel fra midten af ​​gummi til et punkt 5-6 skridt foran gummi. Du har nu en "T" form.
Øv din pitching rotation uden at smide noget ... din forreste fod skal ramme båndet i slutningen af ​​"T", som du skridtlængde.
Dette vil hjælpe med at holde dig fra over- eller under-Skridtstilling i løbet af spillet.

First Base Defense

Første basemen kaldes undertiden at kluntet fielders. Men, ikke rabat værdien af ​​en solid første baseman.
Footwork adskiller gennemsnitlige markspiller fra over gennemsnittet ved første base. Arbejde på din fodarbejde omkring posen i praksis.

Changeup

Den changeup er en værdifuld pitch og er en kunst i sig selv. Der er flere måder at kaste en changeup, men nøglen er bedrag. Den bevægelse, kroppen, og arm kan ikke bremse eller du vil give banen væk.

Cirklen eller "okay" changeup er den mest populære form for denne banen. Få korrekt skolet på denne banen. Det vil være en værdifuld del af dit arsenal.

Kander Fielding Practice

I de professionelle, er Kander Fielding Practice gjort hver dag i foråret uddannelse. Pitcher forsvar påvirker resultatet af mange spil. Fielding et bunt og kaster til højre base, dækker først på en grund bold, eller gøre en god pick-off kast er vigtige og bør være en del af din træning rutine.

Være leder

Den shortstop har prioritet over alle andre fielders. En god shortstop er også en solid leder. Lad altid dine holdkammerater vide, hvor mange outs der er. Hjælp i positionering, der dækker tasker, etc. Du behøver ikke nødvendigvis at være yderst vokal, men sørg for du er communicatoren på banen!

Crow hop

Lær at gøre en ordentlig "krage hop" fra udmarken. Ved at bruge din fremdrift og gør en krage hop, vil du være i stand til at maksimere din kaste arm.

Strækker

Den mest grundlæggende ting at lære på første base, når udsender et indkast er ikke at strække for tidligt. Kun strække ved at se bane og formålet med kast. Strækker for snart vil kun begrænse din rækkevidde og filtrer dine fødder!

Positionering

En markspiller har brug for at lære at læse bolden, som det kommer ud et bat. Du skal også lære at læse en dej gynge. Er de timing fastball? Narre af kurven? Tager gode hacks eller svinge sent? Ved at analysere en modstanders swing og derefter få banen fra din shortstop vil du være i stand til bedre at forudse, hvordan dej vil ramme bolden.

Catcher Times

Hvad er et godt tidspunkt for en catcher kast til anden base?
Alt under to sekunder fra handske til handske (fra catcher handske til shortstop eller anden baseman handske) er ekstraordinære.

Curveball

Den curveball er banen, som kan være den farligste på armen. Vær sikker på at du er skolet i den rigtige mekanik af en kurve, inden du forsøger at kaste med fuld hastighed. Lær den rigtige greb. En fire søm curveball er den eneste vej at gå.