Baseball: Base Running Tips

Sekundære Leads

At være en fremragende base runner, skal du mestrer den sekundære bly. Efter banen kastes, løberen er at tage hans sekundære bly, at vinde terræn på den næste base, samt vinde momentum. Det er let at få doven på det sekundære føringen det tager trængsel for at komme tilbage, hvis banen ikke er ramt.

Det kan komme ned til simple matematik.

At vide, om en løber har evnen til at stjæle anden base, tager det tid for pitcher har stretch levering (fra den første bevægelse, indtil bolden rammer catcher handske) og tilføje 2 sekunder (for en ekstraordinær catcher kast). Hvis den tid er større end den gennemsnitlige tid for at basen stjæler at løbe fra første til anden ... så send ham!

Hurtige Tips til Base Runners

Selv hvis du ikke er hurtig, kan du være en god base runner. Tre grundregler:

1. Altid være opmærksom. Kend outs og tæller og køre baserne i overensstemmelse hermed.
2. Være afslappet og på boldene af dine fødder. Igen, selvom du ikke er hurtig, er i den korrekte position til bolt vil maksimere hvad du har.
3. være aggressiv. De bedste base løbere har kontrolleret aggression. De kører baserne hårdt og de kender situationen. Hustle tæller!

Skal du på første skridt mod en lefty

Hvis en venstrehåndet kande tager lang tid at levere bolden en pick-off forsøg kan du prøve at stjæle sekund fra pitcher første træk. Det vil sige, forsøger en stjæle så snart kande løfter sin forreste ben. Hvis han kaster først, den første baseman stadig at gøre en hurtig udveksling og en god kast til anden for at få dig ud. Hvis han kaster hjem, bør du have en nem stjæle, da du fik en fremragende spring.

Forsinket Stjæl

Forsinkelsen stjæle er en stor våben for en løber, der måske ikke har forrygende hastighed. Du tager en ekstra "hop" fra den sekundære bly og derefter tage ud til anden base. Det fanger de midterste infielders og catcher som en overraskelse.

Hit og Kør

Når træneren giver hit og køre tegn, og du er base runner, skal du ikke få plukket fra. Den hitter vil svinge og forsøger at sætte bolden på jorden. Du kan ofre en god hoppe, da du er beskyttet af hitter.

Glidende

Lær at glide ordentligt. Uanset om det er et hoved første dias eller en fod første dias, slæden er et skuespil, der potentielt kan skade en spiller hvis det ikke gøres ordentligt. Nedskæringer, blå mærker, fastklemte fingre og håndled er blot nogle af de skader, der kan opstå uden ordentlig teknik. Hvis du ikke er blevet skolet i glidende, gå til en lejr, der vil lære dig den rigtige måde. Dette vil forhindre skader i hele din karriere.

Hop til Second

Når stjæle en base, du har brug for en stor spring for sekund, men ikke for tredje. At stjæle anden, sætte din højre fod et par inches tilbage, så du slå og gå i kun et trin. For tredje, få så meget af en føring som du kan og kun se kanden. Du ikke kan blive hentet ud, medmindre han kaster bolden, så don `t bekymre sig om SS og 2B.

Aggressive Turns

Lær at køre baser korrekt. Lav en aggressiv drejning ved at træde på den indvendige hjørne af bunden nærmest kande til at skubbe ud af basen og også så du ikke glider og ondt yourself.This holder også den korteste vej mellem baserne.