Barsel Tegnefilm

Barsel Tegnefilm
Ser man på fødsel tegnefilm kan hjælpe kvinder med at finde den humor i graviditet og fødsel.

Enhver gravid kvinde har brug for at grine nu og da og fødsel tegnefilm er en fantastisk måde at få en hurtig fnise. Disse zingy små one-liners vil bringe et smil til enhver ansigt og de er tilgængelige online gratis. De fleste tegnere tillader ikke nogen at repost deres værker uden at købe en licens først, så vær på vagt over for udstationering disse på en hjemmeside eller blog uden tilladelse fra kunstneren.

Graviditet Humor

Hver fødsel starter med en graviditet, så selv tidlig graviditet humor er uløseligt forbundet med fødsel. Tegnefilm spænder fra tongue-in-kind vittigheder om at forsøge at blive gravide til spekulationer om, hvad der virkelig sker, når sperm mødes æg. Find ud af hvorfor det tager så mange sædceller til at befrugte, at en uvirkelig æg og tjekke en tegneserie rettet mod de damer, der er simpelthen afhængige disse graviditetstest.

Baby Gaga tilbyder en ny tegneserie for hver af de 40 uger af graviditeten, og giver brugerne mulighed for at efterlade en kommentar på hver tegneserie eller e-mail linket til en ven. Tegnefilmen kollektion er udviklet i samarbejde med stedets blogger og webstedet også prale et blogindlæg for hver uge af graviditeten.

Dans Tegnefilm

Dan Rosandich er en tegner og illustrator, der har trukket tegnefilm for high-end publikationer såsom Readers Digest og Better Homes and Gardens. Han garanterer, at alle hans tegnefilm er 100 procent børnevenligt, så hans hjemmeside er helt sikkert arbejde-safe. Hans samling af graviditet, baby, og fødsel tegnefilm er gratis at se, men han gør opkræve et gebyr for brug af hans tegnefilm på internettet eller på tryk.

Tegnerens Group

Tegnerens Group tilbyder en samling af graviditet og fødsel tegnefilm fra en række forskellige kunstnere. Disse tegnefilm er mere politisk orienteret og tendens til at gøre udsagn om, hvordan graviditet og fødsel passer ind i verden som helhed. Dette websted kan være perfekt til gravide kvinder, hvis sans for humor bøjer mod det satiriske. Forvent færre mave griner og flere skæve smil fra denne tegneserie samling. Dette websted tillader brugere at sende gratis e-kort med tegneserie af deres valg, og har en bred vifte af tegneserie-præget merchandise til salg.

Going2B.com

Going2B.com er en af ​​de få samlinger af fødsel tegnefilm udført af en kvinde. Skaberen gjorde bruge en online Tegneserieophavsmand for kunstværket, men alle humor er original. Samlingen er opdelt i tre afsnit efter trimester og omhandler emner som fertilitetsbehandling, kropsbillede, og intimitet under graviditeten. Resultatet er en stor samling af tegnefilm, der er sikker på at gøre en gravid kvinde i en trimester smil.

Randy Glasbergen

Professionel tegneren Randy Glasbergen har et lille udvalg af hans fødsel tegnefilm på hans hjemmeside. Hans tørre sans for humor gør disse tegnefilm altid morsomt. For flere fødsel tegnefilm fra Mr. Glasbergen, tjek hans bog Oh Baby på Amazon.com.

Mark Parisi

Mark Parisi er blevet tegning hans syndikerede tegneserie vildspor siden 1987 og National Tegnere Society har to gange nomineret det for bedste avis Comic Panel. Parisi s fødsel tegnefilm er vittig og til tider sarkastisk, men altid sjovt. Han kan ikke nogensinde har haft en baby selv, men han har en datter, og opfordrer hende og hans kone hans "inspiration".

Barsel Tegnefilm

For et hurtigt smil, kan tegnefilm om graviditet ikke kan slå. Gravide kvinder kan tror, ​​de kunne aldrig grine morgenkvalme, hævelse ankler, endeløse og dyre fertilitetsbehandlinger, eller års forsøg på at blive gravide, men tegningerne nævnte ikke behandler nogen del af graviditeten erfaring som tabu. Selv dilatation og det presserende behov for en øjeblikkelig epidural er en del af humor, at hjælpe kvinder, der lige har haft en baby til at bevæge sig forbi de vanskeligheder og finde humor i fødsel.