Barsel Stores

Barsel Stores


Barsel butikker er kommet langt i de seneste år. De dage er forbi, hvor du var begrænset til shopping for barsel tøj fra en enkelt rack på din lokale stormagasin. Men shopping på små barsel butikker er ofte ikke meget bedre. Selvom der kan være et større udvalg end i et stormagasin, du stadig kun har et minut udvalg af tøj at vælge i forhold til, før du blev gravid. Du kan også forvente tøjet købt i en butik med speciale i barsel tøj til typisk koste meget mere end for den samme kvalitet ikke-gravide tøj.

Nu gravide kan øge deres udvalg af ventetøj ved at udvide på definitionen af ​​"barsel butikker."

Online Maternity Stores

Hvis du kigger op "barsel stores" i på en internet søgemaskine, vil du opdage, at der er bogstaveligt talt tusindvis af online barsel butik links at vælge imellem, både internationalt og nationalt, og hver af disse links vil føre dig til en lidt anden sortiment af både fashionable og komfortable barsel mode. Dette giver dig også mere fleksibilitet til at forhandle shop for det bedste køb på lignende beklædningsgenstande.

Den største ulempe til shopping på online barsel butikker er din manglende evne til at prøve tøjet, før du køber dem. Online sælgere indse dette og kompensere ved ofte at tilbyde mere liberale tilbagevenden politikker, end du ville finde på en mursten og mørtel moderskab butik. Hos din lokale barsel butik, hvis du returnerer en vare, det bedste du kan håbe på, er en udveksling eller en butik kredit. Mange online barsel butikker vil give dig en fuld refusion.

Sending butikker

Da Ventetøj kun bæres i et par måneder, er de ofte i som ny stand, når du har din baby. Mange nye mødre vælger at tage deres barsel tøj til en sending butik, hvor du kan købe dem på en betydelig rabat, hvad nyt tøj ville koste. Barsel sending butikker kan findes i de lokale kvarterer og online.

Man tager ud til den traditionelle barsel sending shop er online auktioner. I tilfælde af online auktioner, er det tøj opført til salg, og køberne byde på dem i stedet for at betale en flad pris for købet. Denne proces gør det muligt for sælger at maksimere afkastet hun modtager fra sælger af hendes barsel tøj. Det kan også være en fantastisk måde at finde lejlighedskøb køber på brugte barsel tøj.

Maternity Rental Stores

Barsel leje butikker findes både i kvarterer og online. De typisk specialiserer sig i Maternity Fint tøj og barsel professionelle tøj. For gravide kvinder, der forventes at klæde sig i jakkesæt, eller som har en formel affære at deltage, kan barsel leje butikker være en Guds gave. Mens en barsel kulør kan koste $ 350, når de købes helt nye, kan en gravid kvinde kunne leje en i flere uger for halvdelen af ​​penge. Typisk formelle slid er kun lejet ud for et par dage ad gangen, og kan koste en kvinde så lidt som $ 75 for en kjole, hvor de køber det samme barsel kjole kan koste flere gange dette beløb. Et godt sted at shoppe er Rent Ventetøj. De tilbyder designer barsel kjoler til en én gang leje, fantastisk til fester og særlige begivenheder.