Barrack Obama: Passer perfekt til en præsident!

Barrack Obama er den første afrikanske amerikanske præsident for Amerikas Forenede Stater. Han er ung, intelligent og pasform. Han er håb for millioner af mennesker i og uden for USA. Omkring 22 måneder i en lang og anstrengende kampagne, Barrack Obama skulle bevise sig selv: først med den interne kamp mod Hillary Clinton, og derefter den skøre og fjendtlige kamp mod Sarah Palin, og John McCain. Men hele kampen Obama forblev rolig, indsamlet, sunde og pasform. Hvor gjorde han formår at gøre det hele?

Barrack Obama arbejdede 16 timer dage, og rejst tusinder af miles på tværs af Amerika. Obama sad utallige timer i fly, limousiner og konferencer. Han havde ikke en regelmæssig tidsplan til at passe i ordentlige måltider samt en fitness rutine.

Men Barrack Obama udstråler. Det er klart i hans energi fyldt taler. I går, en herlig dag for alle, 300.000 jublende borgere i Chicago stod fuld af følelser og glæde efter Obama var blevet annonceret præsident. De har alle sunget med den nye præsident siger "Yes we can", indtil han nåede sine sidste ord tale. Den republikanske guvernør i Californien, Arnold Schwarzenegger, inviterede Barrack Obama til hans arrangement "The Arnold Classic". "Jeg kommer til at lære ham et par biceps øvelser for at gøre sine tynde arme stærke," sagde Schwarzenegger. Mangel på styrke og koncentration, som foreslået af nogle kan udgøre et problem både politisk og fysisk til Obama. Men, det er ikke sandt. Barrack Obama, senatoren fra Illinois, har den perfekte figur af en lang distance runner: lille muskel, ingen fedt - og udholdende med fordelen ved en slank krop.

På valgdagen, hans store dag, han går til at spille basketball med venner. Igen, han lever af sin styrke og udholdenhed. Han blev aldrig på, siger venner. Men Obamas fitness har noget naturligt. Mens George W. Bush begyndte med jogging at modvirke hans alkoholmisbrug, Barrack Obama bruger tid på løbebåndet, at befri hans sind, og skabe inspiration. Obama foretrækker lange fitness træningsenheder omkring 90 minutter lang. Han mangler bare ofte den tid - og ikke kun under valgkampen. Når tiden er begrænset ligesom under sin tur til Berlin (hvor Obama fabrikeret sin tale på løbebåndet i en offentlig gym), Barrack Obama gik og talte i en almindelig t-shirt og sorte bukser.

Hans kost er meget enkel. Obama rids sig af "fedtholdige fødevarer", men når en corned beef sandwich serveres, han aldrig nægter det. Der er én afhængighed, at han skal holde sig fra at falde tilbage i: rygning. Han er stoppet - men lejlighedsvis vil lyse op nu og da. "Nogle gange i løbet af min kampagne, kunne jeg ikke modstå i aften og røget en cigaret," Barrack Obama indrømmer på en af ​​sine mange pressekonferencer. Som alle tidligere rygere og som den første sorte præsident al kamp med de "centrale betingelser", som han kalder det: Ønsket om en cigaret, kombineret med visse situationer, ligesom en espresso drink i solen eller en visning fra balkonen efter en hård dags arbejde.

Men Barrack Obama er en beslutsom, stærk og fit mand. Allerede før han blev valgt ind i det amerikanske formandskab, var Barrack Obama blandt de øverste 25 amerikanere i politik med den bedste samlede fitness - både fysisk og mentalt. Og trods alt er sagt og gjort, i eller uden for omklædningsrummet, offentligt, eller bag lukkede døre, han synes at være den perfekte pasform til en præsident.