Barnestol

Barnestol


Når dit barn er klar til fast føde, er det tid at begynde at tænke høje stole. En høj stol hjælper din baby sidde op i den korrekte position til at spise, gør hende glad, da hun kan se alle og deltage ved måltiderne, og ved hjælp af en høj stol fremmer sunde spisevaner. Det er vigtigt at finde en, der er bedst for dig og din baby.

Brug Barnestol

Når dit barn er i stand til at sidde op uden støtte, eller med kun lidt hjælp, kan du begynde at bruge din høj stol. Selv hvis dit barn ikke er klar til at begynde at spise fast føde, så prøv at sætte hende i stolen ved måltiderne, så hun kan sidde med dig ved bordet. Da stolen holder hende på øjenhøjde, vil hun nyde kunne se du spiser middag. Tilbyd hende en kop eller flaske eller endda et stykke legetøj til at holde hende beskæftiget. Hvis hun får Tradewinds, det er okay at tage hende ud tidligt, men selv et par minutter er med til at introducere hende til de sociale aspekter af spisning. Du ønsker også hende til at knytte mad med sidder ved et bord i stedet for at lære at spise på flugt.

Når hun er klar til at spise, skal du placere barnet i stolen, når du fodrer hende fast føde, eller når du giver hende finger fødevarer. De fleste høje stole har bakker, der er nemme at fjerne og ren, så du kan bruge hele bakken som en plade, hvis du kan lide.

Du kan også opleve, at du kan lide at bruge stolen til andre aktiviteter som dit barn bliver ældre. Mange babyer kan lide at sidde i deres høje stole med legetøj, mens de ser mor og far lave mad, da den høje stol giver et godt overblik over handlingen. Det er også fantastisk til rodet aktiviteter såsom farvning eller finger maleri; kanterne af bakken hjælp holder farveblyanter og maling fra at gå overbord.

Høj stol Sikkerhed

Som med alle dine baby gear, sikkerhed er afgørende at overveje, når du vælger din børnestol. Sørg for, at stolen er meget stabil og kan ikke let væltede. Desuden ser på sikkerhedssele. En tre- eller fem-punkts sele er bedre end en sikkerhedssele, da det er mere sikkert; de fleste babyer kan nemt kravle ud af en simpel sikkerhedssele. Sørg for at dit barn passer ordentligt i stolen, og at det hjælper hende sidde oprejst, så hun kan spise sikkert.

Rengøring af formanden

Kig efter en høj stol med et låg, der er let at fjerne og ren. Mens vinyl dæksler er de nemmeste at tørre, kan de være mindre behagelig at sidde på; i varmt vejr, behøver du ikke ønsker at skulle skrælle barnet væk fra betrækket. I stedet kigge efter vaskbart stof, der er blevet behandlet for at modstå spild. Du bør være i stand til nemt at fjerne hele bakke og vaske det i enten i vasken eller opvaskemaskine.

Barnestol

Stol Features

Når du vælger dit barns stol, sammenligne funktionerne i de bedst sælgende mærker. Nogle høje stole har justerbare højder; dette er praktisk, hvis du har en ikke-standard bord, eller hvis du planlægger at bruge stolen både et bord og morgenmad bar. Hvis du planlægger at flytte den rundt en masse, en anden funktion til at overveje, er hjulene. Et hjul høj stol gør det nemt at bruge den på forskellige steder, men sørg for at det har gode bremser, så du kan fastgøre det, når det er på plads.

Uanset stol du vælger, så husk at det ikke kun vil gøre fodringstid lettere for dig og din baby, vil det hjælpe dig med at få dit barn på vejen til god ernæring og ordentlig bordskik.

Relaterede Baby Links

  • Start Baby på fast føde
  • Baby fodring tidsplan
  • Brugt Baby Udstyr
  • Klapvogne
  • Sutteflasker