Barbara Benagh Interview

Barbara Benagh Interview
Instruktør Barbara Benagh

Hvad der startede som en simpel søgen efter Barbara Benagh at forbedre hendes helbred udviklet sig til en fantastisk yoga karriere. Benagh, en instruktør og værksted leder, holder regelmæssigt klasser på Yoga Studio og Yoga på Torvet i Boston, og Kripalu Center og gennemfører læreruddannelsen og workshops rundt om i verden.

Benagh udviklet specielle åndedrætsøvelser til at hjælpe folk med astma og andre lungesygdomme reducere nødblus og lindre symptomerne. Hun har skabt en lang række multimedie yoga instruktion materialer, herunder Yoga for Stress Relief og Yoga for begyndere.

LoveToKnow Yoga spurgte hende om hendes teknikker, hvordan hendes elever støtter hende, og hendes kærlighed til rock and roll.

Barbara Benagh Interview

Fortæl os lidt om din yoga rejse.

Efter et par år med overdreven adfærd forlod mig ud af form og overvægt, jeg begyndte at praktisere yoga i 1973 i England. På det tidspunkt ikke mange mennesker praktiseret yoga, og jeg faktisk forsøgt at finde en regelmæssig motion klasse, men min lokale voksen ed opgav kun en fitness klasse - yoga. Hvilke store held!

Min første lærer, Elizabeth Keeble, var vidunderlige og jeg faldt i kærlighed med yoga samme. Jeg var velsignet med styrke, god koordination og stig bånd (fremad bøjninger var en helt anden historie!), Så skred hurtigt, og naivt troede jeg kunne undervise efter kun et år. Jeg førte klasser, men jeg tror ikke meget reel undervisning foregik!

Jeg vedholdende og nu mere end 35 år senere, både min praksis og undervisning er modnet. Og jeg elsker stadig yoga. Jeg er taknemmelig for, og for at være i stand til at gøre min karriere undervisning yoga til andre og dele denne enkle praksis, forvandlet mit liv.

Hvilken stil foretrækker du at øve, og hvordan du når beslutningen?

Min første yoga klasser var i Iyengar metoden. Denne stil var stor for mig i de første 10-12 år, men efter det, jeg begyndte at udforske andre stilarter, især lærere, der underviste med så meget fokus på den indre oplevelse, som på den formular, asanas.

En virkelig stor lærer, Angela Farmer, fortalte mig i slutningen af ​​80'erne, som jeg havde en autentisk stemme, og at jeg havde brug for at høre det og blive min egen lærer. Så mens jeg studerer stadig et par gange om året med lærere, jeg beundrer, såsom Richard Freeman, Erich Shiffmann, og Sarah Powers, jeg praksis og undervise en syntese af min personlige praksis og hvad jeg har lært af andre.

Barbara Benagh Interview
Benagh i praksis.

Hvad gør dine elever give dig, at du ikke kan få andre steder? Jeg går ud fra du mener min lokale studerende, de mennesker, der har studeret med mig overalt fra et par uger til 25 år. Disse studerende er mine venner og samfund. Jeg elsker kontinuum af at se en studerende uge ind og uge ud og se deres praksis vokse og udvikle sig, for at vide om deres liv og se, at udviklingen, og det vel vidende, at de også tager sig af mig. På mere end én lejlighed, har de støttet og opretholdt mig, da jeg var virkelig syg.

Tragedien Slår til Triumph

Efter en nær-død oplevelse på grund af astma, har du dedikeret dig til at forstå, hvordan vores vejrtrækning mønstre kan forbedres og genoptrænes. Hvad har du opdaget?

Jeg har opdaget, at en person kan have enorme positive indflydelse på håndtering af en livskrise. Ved at forske, eksperimentere og dybest set at gøre en indsats, selv når igangværende er hård, jeg opholdt sig optimistisk, at jeg kunne styre min astma med adfærdsændringer, ikke bare medicin.

Jeg har stadig astma, såvel som en anden lungesygdom, men flares er så meget mildere end de var tidligere. Jeg opdagede Jeg er ikke længere bange, når jeg har en flare, fordi jeg har redskaber til at håndtere krisen.

Desværre også opdagede jeg, at mange mennesker, der kontakter mig for at få hjælp med astma ikke kan finde disciplin til at praktisere den simple åndedrætsøvelser, at så hjalp mig. Min yoga praksis klart fastslået disciplin og en historie af resultater, motiveret mig, når jeg havde brug for det mest.

Hvad vejrtrækning øvelser vil du anbefale, som kan hjælpe folk med åndedrætsbesvær?

Første, lad mig sige, at enhver, der er på medicin for åndedrætsbesvær nødt til at fortsætte med at tage dem, indtil han eller hun føler sig sikker at vænne fra dem med hjælp fra lægen.

Der er en række øvelser til at praktisere. Den nemmeste måde at lære dem er at læse en artikel, jeg skrev for Yoga Journal. Et genoptryk er tilgængelig uden beregning på min hjemmeside.

Min Yoga for Stress Relief DVD har et afsnit, der indeholder disse åndedrætsøvelser og mere for dem, der foretrækker at høre retninger og se demonstrationer. Denne DVD er tilgængelig på Amazon.

Beslutning om Workshops og multimedie muligheder

Du vært for en bred vifte af yoga workshops. Hvordan udvikler dem, og hvad gør du har planlagt for fremtiden?

Når jeg inviteret til at undervise som gæstelærer på yoga centre eller konferencer, jeg taler med mine sponsorer om, hvad de søger, og om emner, der er rettidig for mig på det tidspunkt.

For eksempel med den økonomiske afmatning og den stress, der ledsager det, jeg har været at undervise en workshop med titlen "The Art of Simplicity". Det giver strategier for at se vores problemer involverer erhvervslivet og ejendele og bruge yoga til at hjælpe hver enkelt af os med at finde mere plads og tilfredshed på trods af vores hektiske liv. Det er det rigtige emne for tiden.

For dem, der ikke kan tage dine klasser på Yoga Studio, har du en række dvd'er og cd'er til rådighed, herunder mange produceret med BodyWisdomMedia. Hvad er nogle af de mest populære, og har du noget andet kommer ud?

Den mest populære er Yoga for Stress Relief, som jeg nævnte allerede. Det omfatter en dharma tale af Dalai Lama. Yoga for begyndere og AM / PM Yoga for begyndere er også meget populære. En anden stor ting om BodyWisdom dvd'er er, at de alle er interaktive, så hver DVD har en række praksis af varierende intensitet og længde.

Barbara Benagh Interview
Benagh guider en studerende.

Jeg har ikke nogen nye dvd'er planlagt, selv om de vil blive reshooting Power Yoga for Everybody senere på året. Denne DVD er en Vinyasa praksis, der er en meget langsom flow og helt forskellig fra de typiske hurtige dem.

De cd'er er let redigeret levende lydoptagelse af mine lokale klasser fra Heart of the Moon Media. De er meget populære med mine lokale studerende, studerende, der har flyttet, eller dem, der har studeret med mig eller mine dvd'er. Min undervisningsstil kræver studerende til at lytte og føle, så lyden er en perfekt bil for dem, der kan lukke øjnene og følge mine ord.

En gang om året, Heart of the Moon lægger ud en-til-to cd'er, med tre klasser pr cd. Mit værksted, "The Art of Simplicity", vil snart være tilgængelige. Jeg er også vil gøre en række workshops for at gå med hver asana artikel, jeg har skrevet til Yoga Journal, og dem vil blive registreret som godt.

Mere om Barbara Benagh

Hvad ville folk blive overrasket over at vide om dig?

Folk kan blive overrasket over, at jeg elsker rock and roll! Jeg kunne lytte til Neil Young hele dagen lang, og ofte gør, højt! Og jeg synge sammen og danse. Min datter blev rejst tænker, at alle Moms gøre den slags ting!

Jeg er også afhængig af cykel Racing- ikke ride dem, jeg elsker at se dem. Hver juli Jeg er limet til fjernsynet ser og re-watching hvert trin i Le Tour de France.

Et andet overraskende aspekt af mit liv er jeg ikke har en yoga plads i mit hjem. Jeg har altid praktiseret i min stue og det har været perfekt. Måtten og tæpper bor i et hjørne af klaveret. Så mange mennesker bruger ikke at have en dedikeret værelse som deres begrundelse for ikke at praktisere. Ikke flere procrastinating!

Yderligere ressourcer

  • Besøg Barbara Benagh websted, The Yoga Studio, for en aktuel oversigt over klasser og workshops.
  • Find yderligere tips til din praksis i Benagh s Yoga Journal funktionen "Spørg eksperten".

~ Tracey L. Kelley