Bank agn og switch første hjem køber realkreditlån

Bank agn og switch første hjem køber realkreditlån

En bank agn og switch første hjem køber realkreditlån hændelse sker på denne måde: en långiver tilbyder en teaser rente, der lokker låntager, men senere er det afsløret, at den annoncerede rente er ikke satsen faktisk tilbudt til låntageren. Første gang boligkøberne er oftentimes bedøvet at indse, at de ikke modtager rente eller lån produkt de oprindeligt blev forledt til at tro, de ville modtage.

Første gang homebuyers

At købe en bolig for første gang kan være en vanskelig begivenhed, og mange mennesker er stærkt afhængige af deres långivere til at forklare processen for dem og hjælpe dem navigere gennem alt. Når långiver ikke er helt ligefrem med låntagere i et forsøg på at tilslutte dem med et realkreditlån, kan dette betragtes bank agn og switch første hjemme køber realkreditlån.

Første gang boligkøberne er ivrige efter at få det bedst mulige aftale, men kan ikke forstå, at bare fordi et realkreditinstitut annoncerer en bestemt rente eller lån sigt betyder det ikke nødvendigvis, at alle godkendte ansøger vil modtage disse vilkår. Faktisk er mange långivere ivrigt reklamere for meget laveste rente, de tilbyder, men kun give denne sats til meget få ansøgere.

Medmindre første gang boligkøberne har udestående lån, en stor sum penge i besparelser, og har midlerne til at gøre en væsentlig udbetaling, chancerne er, de vil ende med en rente eller udtryk, der er anderledes end den, der reklameres for. Krydret boligkøberne forstå denne proces, men ansøgere nye til processen kan ikke. Det er her, det bliver ansvarlig for långiver til at sikre låntagerne forstå vilkårene for lånet før de går videre.

Renter

Nogle pant konsulenter er blevet uddannet af långiver, de arbejder for at ikke give ansøgeren til at dykke for dybt ind i de faktiske forhold omkring renten på lånet. Det er i et forsøg af selskabet til at give en højere rente end forventet af låntagere, og i håb om, at låntageren ikke vil bemærke den højere rente, indtil lånet er lukket.

Bank agn og switch første hjemme køber realkreditlån indebærer ikke nødvendigvis direkte at lyve for ansøgere, men i stedet involverer situationer, hvor långiver er ikke helt klart om de faktiske omstændigheder og måske endda afskrækker ansøgere fra at stille spørgsmål.

Lånevilkårene

Hvis en ansøger ikke forstår de grundlæggende forskelle mellem fastforrentede lån, rentetilpasningslån og afdragsfrie lån, så kan ansøgeren blot antage, at den rentesats, der tilbydes i første omgang altid vil være renten i hele afskrivninger. Faktisk har nogle husejere ikke har nogen idé om deres realkreditlån har potentiale til at stige i rente, selv længe efter lånet er lukket og boligejer allerede foretage betalinger.

Långivere, der forsøger at agn og switch første gang boligkøberne kan forkynde berettigelsen af ​​den lave rente, men alligevel undlader at oplyse, at renten kan ændres efter en vis periode.

Undgå Bank Bait og Switch første hjem køber realkreditlån

Det allerbedste forsvar mod at falde for en lokkemad og switch situation, når de erhverver et realkreditlån er at uddanne dig selv om de forskellige realkreditlån til rådighed. Også dog kedelig det kan være, du bør altid tage sig tid til at læse hver enkelt dokument dine potentielle pant långiver sender dig. Hver detalje af dit realkreditlån er beskrevet i disse dokumenter, og du kan blive overrasket over, hvad du opdage, hvis du rent faktisk kam gennem dokumenterne grundigt.

Hvis en potentiel långiver forsøger at afskrække dig fra at læse de dokumenter, eller hvis repræsentanten fra långiver svarer på dine spørgsmål i vage og uklare måder, kan det være tid til at finde en anden långiver.Underskriver realkreditlån dokumenter er meningen at vise, at du forstår vilkårene for lånet, og du er villig til at foretage betalinger som aftalt. Må ikke underskrive nogen dokumenter, du ikke forstår, og ikke tillader dig selv at blive ofre for en lokkemad og switch taktik.