Banana Ernæring: Hvor sund er din Smoothie

En kop en mosede banan har omkring treogtredive procent af C-vitamin og en kæmpestor otte-hundrede milligram kalium. Bedømmelse den syvende mest udbredte grundstof på jorden (tro det eller ej det gør et punkt fem procent af jordskorpen), kalium er en vigtig del af hjernen, nerve og muskel funktion. Ud over bananer kan kalium findes i hvidløg, kartofler, appelsinjuice, sojabønner, avocadoer og abrikoser at nævne nogle få.

Morgenen er det bedste tidspunkt at indtage kalium, og en morgen shake kan kombinere mange kalium- rige fødevarer, men når det kommer til bananer og bananer ernæring: hvordan sund er din smoothie?

Den bedste Banana

Bananer arbejde stor i en smoothie. De holder det tyk og sød. Hvis din hud en banan, pak det ind i plastfolie og læg dem i fryseren natten over har du en dejlig kold smoothie uden behov for is om morgenen. At udspionere den ripest i flok, sørg for at de er for det meste gul og fast, men med blot en lille mængde af at give og stadig er knyttet til de andre. De bedste bananer er økologiske. De er omkring ti cent mere pr banan end ikke-økologiske, men du får dine penge værd i en meget sødere frugt, der ikke er blevet gasset "hyper-overmodnes 'det.

Problemet med Smoothies

Problemet opstår, når der tilsættes for meget sukker til din smoothie. Fruktose er en potent form af sukker, og når en smoothie kombinerer ikke kun bananer, men andre frugter, kan kalorieindholdet skyrocket (bananer alene er omkring to hundrede kalorier pr kop). Kast i et par skefulde af yoghurt eller et par spiseskefulde honning, og din smoothie bliver til et hypoglykæmisk mareridt. I første omgang vil det give dig et hurtigt angreb, men styrtet bagefter vil være udmattende.

Ophold Simple

Der er ingen grund til at dosere din morgen smoothie med noget, du kan få fat i. Få dig en høj protein pulver, smide i en eller to bananer, og det burde være nok. Mange mennesker 'overstuff' deres smoothie med meloner og bær og æbler, skaber forkert kombination, der forårsager oppustethed og gas.

Kalium bogstaveligt fyrer op muskelcellerne ved at regulere optimal output, når det kommer til sammentrækning. Derudover forbedre din smoothie med kosttilskud er en anden god måde at få nogle ekstra fordele, uden den ekstra sukkerindtag. Dette er lettest gøres ved hjælp af kapsler eller tinkturer i stedet for faste piller, der er svære at male. Åbn en kapsel eller fylde en pipette fyldt med vitamin C eller et andet valg, der virker for dig, herunder urter såsom ginseng eller kæmpenatlysolie, og hæld det i din blender. Der er ofte kun lidt eller ingen ændring i smag og absorptionshastigheden kan undertiden være hurtigere og mere effektiv end de bryder en overtrukket supplement i maven.