Banana Daiquiri

Banana Daiquiri


Minder om en sød banan Popsicle med antydninger af tropiske citrus, banan Daiquiri gør en vidunderlig "vokset op" sommer cocktail. Det er en god oplevelse at have på en varm dag, da det kan gøre dig tænke på troperne.

Historie Banana Daiquiri

Historien om denne søde cocktail varierer alt efter hvem du spørger. Nogle mennesker siger, at drikken blev opfundet i Cuba i slutningen af ​​1800, mens andre hævder, at britiske restauratør Conrad Graves foretaget den første banan Daiquiri på Mountain Top bar i St. Thomas, De Amerikanske Jomfruøer, i 1950'erne. Populariteten af ​​denne cocktail steg i 1980'erne, og det gjorde en anden comeback i de seneste år.

Ingredienser

Hvis du har en flok meget modne bananer i dit køkken, det er det perfekte tidspunkt at blande en banan Daiquiri. Du skal også bruge rom, friske limefrugter, is og banan likør. For at gøre en Daiquiri, skræl og skær en banan, og pres saften fra en lime. Mål to ounce af rom, enten mørk eller lys, afhængigt af hvor rig du foretrækker din drink, og en-og-en-halv ounces banan likør. Bananer og limefrugter kan synes som en mærkelig kombination, men den søde og sure sammen danner en perfekt kombination. Prøv det én gang, og du kan finde dig selv helt behageligt overrasket.

Realiseringen af ​​et Banana Daiquiri

Når du har samlet og målt dine ingredienser, læg dem i en blender med is. Knust is nedbryder hurtigere, men pulsen funktionen på din blender vil udjævne større terninger. Hvis du bruger terninger, tilsæt isen til blenderen før de andre ingredienser, så din drink vil blande lettere. Blend blandingen, indtil det er silkeblød, og derefter hældes i et glas. Mens du kan drikke din banan cocktail fra en traditionel Daiquiri glas, kan du også ændre det op ved sipping fra en champagne, Martini eller Margarita glas. Pynt drikken med en maraschino kirsebær.

Tips og Variationer

Hvis du gerne vil personliggøre din banan Daiquiri, prøv nogle af disse ideer:

  • Hvis du vil have en sødere Daiquiri, tilføje nogle simple sirup eller tredobbelt sek efter smag. I en knivspids, røre i flormelis med lidt vand.
  • For en mere cremet sammenkogt, brug lige dele banan likør og Creme de Cacao eller Creme de Banana.
  • Strain en frossen banan Daiquiri at fjerne fibrøse bits af frugt.
  • Chill dine briller i fryseren på forhånd for en ekstra kølig behandler.
  • For at spare tid, bruger banan Daiquiri mix i enten frosset eller flydende form. Alt du skal gøre er at tilføje rom og is.
  • Kombiner banan med andre frugter som jordbær, mango eller ferskner for en mere kompleks cocktail.
  • Float et skud af rom på toppen for en stærkere cocktail.
  • Blend en jomfru udgave ved at erstatte ananas juice og et stænk af limonade til rom.
  • Gør din Daiquiri se ekstra festlig med en farverig paraply eller halm.
  • For bogstaveligt tilføje farve til din cocktail, hæld i et stænk af maraschino likør eller grenadine.

I stedet for at simple smoothies næste gang du har bananer i fare for at gå til spilde, blend et parti af frosne bananer Daiquiris for en overbærende behandler. Det er helt sikkert mere forfriskende, og velsagtens sjovere, end at gøre en loaf banan brød.