Ballet Leotards

Ballet Leotards

Alle ballerinaer har et par skattede stykker af dans tøj, og som regel blandt alle udstyr og sko er et par foretrukne ballet strømpebukser. Mens nogle dansere foretrækker altid at bære en stil, andre dansere foretrækker forskellige stilarter til forskellige lejligheder og forskellige årstider. Man kunne tro, at stort set alle ballet leotards er skabt lige, men ballerinaer tror ellers!

Stilfuld Ballet Leotards

På forskellige tidspunkter, forskellige stilarter strømpebukser er populære. Nogle gange en tendens handler om en bestemt type materiale, andre gange er det snittet af trikot, der gør det på mode, og nogle gange er det den farve (r) i trikot selv. En af de nyere tendenser er udviklingen i forskellige strappy backs, som denne Capezio trikot; en anden seneste tendens er Empire talje strømpebukser med forskellige dekorationer på overdelen, som denne Natalie trikot.

Gå ind i ethvert dansestudie vil straks give dig en idé om, hvad de aktuelle tendenser er i ballet strømpebukser. Selvfølgelig varierer tendenserne afhængig geografisk område og alder af danserne også. I mange danseskoler, de præ-teenagere ser op til de ældre dansere og overtage deres stilarter; hvis du observere en gruppe af seks-årige, er du mere tilbøjelige til at se økonomiske sorte nylon ballet leotards end at få nogen indsigt i moden.

Trikot Cuts

Ballet leotards kommer i mange forskellige udskæringer. De tre vigtigste variationer er ærmelængde, halsudskæringen, og snittet ben.

Ærmelængde

Nogle ballerinaer foretrækker altid at bære en Camisole trikot (spaghetti-stropper) og tilføje lag før og efter klassen, når ærmeløs er lidt koldt. Andre ballerinaer slid camisole strømpebukser i foråret og sommeren, og skifte over til korte ærmer leotards (sjældne) eller trekvart ærme leotards (mere almindelige) i efteråret. Derudover kan lange ærmer leotards bæres om vinteren.

Halsudskæring

Den traditionelle ballet trikot er med en båd hals «, en afrundet, bred hals. Mens denne nedskæring er behageligt, er det i nogle kredse, ikke meget moderne eller anses for lidt kedeligt. Nyere stilarter strømpebukser har indført kæreste halsudskæringer ved at samle materialet i midten af ​​brystet; ikke kun er denne mulighed på mode, men mange strømpebukser med dette halsudskæring er også fuldt foret, så en separat bh under trikot unødvendig. Mindre almindelige halsudskæringer er V-hals og mock rullekrave. Den halterneck top halsudskæring bliver mere og mere almindelige.

Leg Cut

Den traditionelle trikot ben cut er en ganske lav linje på hoften. De fleste moderne versioner af ballet trikot have en lidt højere ben linje end den traditionelle version, men leotards er sjældent "høj cut". Høje afskårne ben linjer er mere almindelige i fitness leotards og badetøj.

Trikot Stoffer

Stoffet en trikot er lavet af, er ekstremt vigtig på grund af den virkning, det har på ballerina temperatur. Materialet kan også påvirke kropslugt.

Bomuld Leotards

Bomuld er en meget behagelig stof, og er et materiale til mange ballerinaer. Generelt bomuld er varmere end nylon / spandex blandinger; Men hvis du bruger camisole strømpebukser, er usandsynligt overophedning. En ulempe ved bomuld er, at sved er mere synlige end med nylon blandinger. En anden ulempe er, at farverne ofte falme længe før trikot skal udskiftes, fordi det er blevet for lille, eller fordi den er slidt.

Nylonblanding Leotards

Strømpebukser, der har et højt indhold nylon føler meget køligere (især ærme varianter de lange ærmer eller tre-kvartal) end alle-bomuld strømpebukser. Desuden nylon er mindre pladskrævende, så for ballerinaer, der kan lide at lag, nylon skaber bløde linjer. Nylon blandinger også strække sig mere og farven ikke falmer med hver vask, opholder pulserende i årevis. En væsentlig ulempe ved nylon blandinger er, afhængigt af hvor meget du sveder, kan nylon skabe nogle ubehagelige lugte, hvis du holder trikot på i længere tid. Hvis du har en 1,5 timers undervisning, og kun sætte trikot på i klassen selv, bør kropslugt ikke være et problem, men det er noget at overveje.Strømpebukser, sammen med strømpebukser og sko, er de grundlæggende ingredienser i en danser garderobe. Der har været en eksplosion i de mange forskellige strømpebukser til rådighed både i butikkerne og på online kilder såsom discout Dance Supply, og All About Dance, og mange dansere har en anden trikot for hver dag i ugen! Men benvarmere, shorts, ballet nederdele, warm-up bukser, og forskellige toppe og trøjer er alle sjove måder at ændre dit look hver dag, selvom du altid bære de samme sorte strømpebukser.