Ballet Dancing Tips til begyndere

Ballet Dancing Tips til begyndere

Ballet dans behøver ikke at være så hårdt, som det ser ud. Du kan følge nogle få grundlæggende tips til at gøre ballet dans lidt lettere for dig. Ballet dansere er fit og energisk fordi ballet er en stor øvelse. Når du danser, du bruger hver eneste muskel, som du har, og nogle muskler, som du ikke vidste du havde. Så hvis du ikke kan lide at udøve, så kan du ikke lide ballet danse meget.

  • Strækker Stretching er det vigtigste, når du starter ballet dans. Det er især vigtigt for begyndere, fordi du ikke ved, hvad din krop har brug for lige nu. Det betyder ikke, en pro bør ikke strække sig, for hvis de ikke gjorde det, ville de ikke være en pro lige nu. Uden strækning vil du trækker noget, fraktur noget eller endda bryde noget. Du bør begynde hver session med en god stretch. Den bør omfatte strække alle dele af din krop. Når du er færdig med dig samling i ballet, bør du ende med bløde strækninger samt. Du bør strække hver dag, selvom du ikke vil gøre ballet den dag.
  • Barre Hvis du er i stand til at installere et bart i dit hjem. Dette er den bedste måde at lære ballet danse, og det er dejligt at varme op på. Når du laver dine strækninger, bliver du nødt til at bruge en ikke-byggemodnede. Så hvis du kan installere en i dit hjem, vil du være i stand til at praktisere derhjemme såvel som i en ballet klasse.
  • Langsom Som nybegynder lære at gøre ballet, bør du vide at tage tingene langsomt. Du vil ikke blive den bedste natten over og du bør ikke forsøge. Når du starter gør ballet vil du ikke være så stærk som du skal være. Dette er normalt. I starten vil du lære det grundlæggende, der forbereder din krop for disse nye bevægelser. Du er nødt til at vinde styrke i områder, som du aldrig har haft før. Så giv dig selv masser af tid til at lære tingene og forberede din krop for denne dans.
  • Professionel instruktør Vær opmærksom på alle instruktører derude hævder de ved, hvordan man underviser ballet. Spørg rundt, før du deltage i en klasse. Hvis du tilmelder dig en klasse med en instruktør, der ikke kender en masse om at være en balletdanser, kan du ende med ondt eller noget værre. Alle kan lære de grundlæggende ballet dansende bevægelser. En instruktør, der har opnået meget i deres karriere er, hvad du skal kigge efter. Så spørg dem, hvad deres resultater er, og derefter tjekke deres historie.

Gør lidt fodarbejde i begyndelsen kan spare dig for en masse tid, kræfter og penge.