Ball træning for begyndere

Ball træning er ganske populære øvelser i dag. Hvis du er træt af din sædvanlige træning, så træningsbolde er store fitness værktøjer, som du kan indarbejde i din rutine. Trænings bolde er også et godt valg, fordi de kan hjælpe dig med at tone hele din krop. Hvis dette er din første tid på at arbejde med en træningsbold, her er en guide til nogle bold træning for begyndere, som du kan prøve at styrke din kerne.

Ball Circles

Ball cirkler er gode øvelser, hvis du er en nybegynder, da de hjælper man vænner sig til at balancere dig selv på bolden og samtidig hjælpe dig med at arbejde dine mavemuskler. Til at begynde, sidde på træningsbold. Begge dine fødder skal være fladt på gulvet med benene presset sammen. Du kan vedligeholde din saldo ved at placere begge hænder på overfladen af ​​bolden eller placere dem bag hovedet. Når du er korrekt afbalanceret på bolden, begynder at rotere dine hofter mod den rigtige retning. Start med langsomme og små cirkler. Som du får hænge af denne øvelse, kan du derefter gå videre til større kredse. Når du ruller bolden fremad, så sørg for, at du kontrakt eller stramme dine mavemuskler. Gør 20 cirkler hver til højre og venstre retning.

Ball Walks

Bolden walk er en anden sjov og simpel øvelse, som du kan prøve på din nye træningsbold. Begynd med den samme position som i bolden cirkel, med fødderne fladt på gulvet og dine hænder på bolden eller bag hovedet. Dernæst kontrakt dine mavemuskler, når du begynder at tage langsomme skridt fremad. Mens du gør dette, vil din ryg naturligt glide ned bolden. Fortsæt gå frem, indtil du er i en bro position. Det betyder, at din ryg er parallelt med gulvet, er dine hofter løftes og kun dit hoved, nakke og skuldre bliver understøttet af bolden. Begynd at træde tilbage, indtil du er tilbage i din udgangsposition. Gør mindst 10 gentagelser af denne øvelse.

Ball Squats

Ball squats vil forbedre din udholdenhed og vil også hjælpe tone dine lår. For at gøre denne øvelse, skal du placere din træningsbold mod en væg, hvor du kan læne imod det. Bolden skal presses mod den lave del af ryggen. For at sikre, at bolden er fuldt støtter din vægt, tage små skridt fremad, indtil du føler dig tryg, da dine fødder er omkring en hip-bredde fra hinanden. Dernæst langsomt bøje dit knæ og squat ned. Prøv at gå så lavt som du kan uden at overskride 90 grader. En squat hvor dine lår er parallelle med gulvet er godt nok. Hold stillingen i et stykke tid, før den steg langsomt op igen. Gør omkring 15 gentagelser.

Siddende marts

Den siddende march er en stor øvelse at få ben muskler pumpe. Begynd med at sidde på bolden med ryggen lige og dine mavemuskler i. Placer begge hænder bag hovedet. Næste, løft fødderne skiftevis, hvilket skaber en langsom march. Når du får mere komfortabel med øvelsen, øge hastigheden på din marcherende og løft dine knæ højere. Gør denne øvelse for en hel minut eller to.