Ball Python Habitat

Ball Python Habitat


Opsætning af den rigtige bold python habitat ofte gør forskellen mellem en sund, glad kæledyr og en, der er tilbøjelige til at få syge og i nogle tilfælde at dø tidligt. Ball kvælerslanger er en af ​​de mest populære kæledyr blandt førstegangs krybdyr ejere, fordi de er ikke kun virkelig cool udseende, de er nemme at tage sig af og kan leve et godt stykke tid, hvis vedligeholdes korrekt. Selvom denne slange er let at vedligeholde, det kræver stadig en korrekt udformet levested, hvor det kan leve i skabning komfort.

Dimensionering en Ball Python Habitat

Ball kvælerslanger kræver en masse plads, så buret eller kabinet du vælger vil sandsynligvis stige i størrelse sammen med dit kæledyr. Den generelle tommelfingerregel er, at omkredsen af ​​buret (skal to gange længden være mindst to gange længden og to gange bredden af ​​din slange krop. De fleste unge slanger vil gøre fint i en 20 gallon tank, men du kan forvente at opgradere tanken til mindst 30 gallon gang din slange stigninger i størrelse.

En af de vigtigste ting, du kan have på din tank eller kabinettet er et tætsiddende låg med en lås. Ball kvælerslanger er berygtet for at komme ud af deres bure, så have et aflåseligt låg vil forhindre din slange i at undslippe. Foruden låsen, bør låget har en fuld mesh top, så slangen får tilstrækkelig ventilation.

Cage Flooring

Der er en række forskellige substrater er egnede til en bold python s terrarium. Buret kan være foret med alt fra cypres barkflis til papirhåndklæder. Mange dyrehandlere sælger terrarium tæppe liners, der let kan vaskes og udskiftes, når de bliver snavsede. For en mere omkostningseffektivt middel, bare linje terrariet gulvet med avispapir. Så længe gulv ikke består af spåner, vil slangen klare fint.

Landskabspleje

De to vigtigste ting din bold python habitat behov er et sted, hvor slangen kan skjule og forhøjede områder, som det kan forcere. Selvom disse funktioner ikke kan synes vigtige, de kan og gør en forskel i sundhed og velfærd i denne slange.

Denne art af slange er for det meste nataktive, så det skal et sted at sove i dagtimerne. Dette kan være alt fra en simpel papkasse eller en omvendt terrakotta plantageejer med en åbning på sin side til kommercielt fremstillede hideboxes tilgængelige på de fleste kæledyr butikker. Den eneste overvejelse er, at kassen skal være stor nok til at passe din slange hele kroppen, men ikke så store, at slangen ikke føler sig trygge indtaste det.

Klatring grene give din slange med en kilde til motion, og de også gør det muligt at krølle op og dase tættere på terrariet s varmekilde. Grene med kunstige grønne er endnu bedre, da dette giver slangen med den ekstra fordel af sikkerhed. Du kan også tilføje sten i forskellige størrelser til din slange kravle over eller dase på.

Mad og vand

Ball kvælerslanger kræver en kilde til vand i deres levesteder for både drikkevand og til nedsænkning, så det er vigtigt at holde en lille pulje af vand i terrariet, hvor slangen kan få våde når det er nødvendigt.

Mad retter er ikke påkrævet i en terrarium, fordi det er mere fordelagtigt at fodre slangen i en separat karbad eller container. Fodring slangen i en separat beholder også hjælper med at holde din slange levesteder renere.

Lys, varme og fugtighed

Selv om de fleste slange ejere bruger varmelamper som den primære varmekilde til deres kæledyr, de er ikke den eneste form for belysning, der skal bruges. Dagslys eller fuld spektrum lysstofrør foretrækkes, da de fremmer bedre vitamin og mineral metabolisme i krybdyr.

Den ideelle levested giver slangen med 12 timers lys sammen med 12 timers mørke. Om sommeren bør øges de lyse timer til 14 timer, og derefter sat tilbage til 12 timer i vintermånederne til at efterligne den naturlige udvikling af dagene.

Den optimale temperatur for en bold python habitat er mellem 77 og 85 grader i dagtimerne, med et område for arterne, hvor temperaturen forøges til 90 grader med en infrarød varmelampe. I løbet af natten, bør temperaturen holdes mellem 69 og 75 grader. For slangens beskyttelse, bør alle belysning holdes uden for buret.

Du kan også bruge andre former for varme til at holde temperaturen gennem natten, herunder under-the-buret varmemåtter, overhead keramiske varmeapparater eller rumstore elektriske varmeovne. Brug aldrig varme sten i en slangens terrarium, fordi de kan brænde slangen.

I modsætning til nogle krybdyr, behøver Ball kvælerslanger ikke kræver en masse fugt. Ideelt set bør deres levesteder have en luftfugtighed på højst 50 til 60 procent. Hvis slangen er udgyde sin hud, øger luftfugtigheden til 65 procent kan bidrage til at fremskynde processen. Dette kan gøres ved simpelthen dug levested med vand en gang om dagen.

Habitat Vedligeholdelse

Raising en sund slange starter med at opretholde et sundt miljø. Daglig vedligeholdelse bør bestå af udskiftning af dit kæledyr vand og rengøring eller udskiftning nogen snavset gulv eller underlag.

Hele habitat bør rengøres grundigt og desinficeres hver anden uge eller efter behov. Brug en fem-procent blegemiddel løsning til at rense alt inden for habitat, men sørg for at skylle det hele grundigt. Efter rengøring af habitat eller håndtering af slangen, altid være sikker på at vaske dine hænder med sæbe og vand.