Ball Python Fakta

Ball Python Fakta


Ball python fakta er sjovt og interessant, især hvis du tænker på at eje en. Ball kvælerslanger kan i første omgang virke som en skræmmende valg for et kæledyr, da de er konstriktor slanger, men de er blide, føjelig og gøre store kæledyr.

Kvælerslanger

Der er 26 arter af kvælerslanger; bolden python er en type i denne krybdyr klasse af dyr. Kvælerslanger er kvælerslanger, hvilket betyder, at de wrap deres organer omkring deres bytte og presse dem, indtil de blive kvalt. Ball kvælerslanger er en af ​​de mindste af alle kvælerslanger, og de kun vokse til omkring tre eller fire meter lang.

Nogle interessante Ball Python Fakta

At kende og forstå et par grundlæggende bold python fakta vil hjælpe dig med at beslutte, om du ønsker at eje en som et kæledyr. Følgende er nogle vigtige bold python fakta.

Beskrivelse

En bold python har et fladt hoved og boxy snude. Farvning er sort med lyse striber i ansigtet og sorte striber, der danner en maske over øjnene. Liget af en kugle python har store pletter af brunt skitseret i hvid og sort. De pletter på unge bold kvælerslanger er gule og grønne skitseret i hvid og sort. En sund bold python bliver rund og fast.

Levetid

Captive bold kvælerslanger kan leve op til 50 år, men den gennemsnitlige levetid er cirka 30 år. I naturen skyldes rovdyr, deres levetid er meget kortere.

Hvorfor er de Kaldet Ball kvælerslanger?

I Europa er bolden python benævnt kongelige python. I USA navnet bolden python blev givet til dem, fordi de krøller sig ind i en bold med hovedet i midten, når de er nervøse eller ked af det.

Habitat

Ball kvælerslanger oprindelse og bor i de tørre græs i Savanna ørken eller langs skovbryn. De kan klatre ind i træer, men de sjældent gør. I fangenskab, disse kvælerslanger har brug for en sikker levested såsom et akvarium med et låg, som de ikke kan slippe ud. En voksen bold python skal et bur, der er mindst 36 "i længden, såsom en 30-gallon akvarium.

Varme og Lys

Ball kvælerslanger kræver et varmt miljø, derfor buret bør også indeholde en lys og en varmelampe at simulere ørkenklima og holde slangen varm. Hold et termometer i buret, så du kan overvåge temperaturen på holde det på ca. 80-85 grader Fahrenheit. Ball kvælerslanger har følsom hud og er let brændt, så det ikke anbefales at bruge en varme sten i kabinettet. Specialized krybdyr varmepuder anbefales.

Fugtighed

Ball kvælerslanger er vant til en moderat fugtigt miljø. Hvis levested er for tør, kan slangen ikke være i stand til at kaste sin hud eller defecate. Luftfugtigheden skal være ca. 50% om bolden python at forblive sunde.

Skjulested

I naturen, bold kvælerslanger skjule under sten eller inde mørke sprækker. Så er det vigtigt at give dit kæledyr med et skjulested stedet i sit bur. De fleste kæledyr levering butikker bære skjule pletter lavet af bark, kork og andre egnede materialer, der vil tjene dette formål, og også ser helt naturligt i dit kæledyrs habitat.

Diæt

Bold kvælerslanger jage gnavere i naturen, såsom rotter, ørkenrotter og gerboas. I fangenskab vil Ball kvælerslanger spise enten en levende mus eller lille rotte en gang om ugen. Nogle kæledyr kvælerslanger kan trænes til at spise på forhånd dræbte mus, og dette gøres bedst, mens de stadig larver. Men du kan træne en voksen bold python til at acceptere på forhånd dræbt mad, hvis du er tålmodig og vedholdende.

Reproduktion

Ball kvælerslanger er kønsmodne på cirka fem år. Avl forekommer typisk i slutningen af ​​december og januar. Disse slanger lægger æg, der har en læderagtig skal. Hunnen vil yngle én gang hvert andet eller tredje år, og hun vil falde mellem fire og ti æg hver gang. Du kan fortælle, at en kvindelig bærer æg, fordi hendes farve vil blive mørkt. Efter hendes æg er faldet, vil hun spole sig omkring dem for at holde dem varme. Inkubation tager cirka 80 dage, hvor tid hunnen vil bo med sine æg og ikke spise.

Kaste

Ball kvælerslanger kaste deres hud regelmæssigt. Når deres øjne begynder at se overskyet, vil kaste begynde meget snart. Processen tager cirka en til to uger. Det er nyttigt at have et træ filial i buret, så slangen kan gnide op imod det at kaste huden.

Predators

Ball kvælerslanger i naturen har mange rovdyr, og meget unge og små slanger er mest sårbare. Deres prædatorer kan omfatte:

  • Større slanger
  • Fugle
  • Kødædende pattedyr
  • Edderkopper
  • Insekter
  • Store frøer

Snakes brug for opmærksomhed Too

Ball kvælerslanger er føjelige slanger, men de kan være meget venlige og komfortable med at blive håndteret af mennesker, hvis du holder dem en gang om dagen. En voksen bold python vil nyde indpakning sig omkring din arm eller talje, men du kan nemt pakke ham, når du har brug for. Efter at have holdt din slange, altid vaske hænder.

Nu, at du kender fakta ...

Hvis du er interesseret i at eje en bold python som et kæledyr, kan du besøge din lokale dyrehandel eller søge efter en lokal krybdyr klub til at finde en opdrætter. Husk, bold kvælerslanger kan leve op til 50 år, derfor vil du højst sandsynligt være at gøre en livslang forpligtelse til at passe dit kæledyr.