Ball Python Care Sheet

Ball Python Care Sheet


Hvis du overvejer at købe en bold python til din næste kæledyr, vil en bold python pleje ark med til at sikre, at du har alt, hvad du har brug for at rejse en sund og glad slange. Mens bolden kvælerslanger er relativt nemme at vedligeholde, er der visse ting, du bør vide om denne art, samt nogle overvejelser, du bør tage notits af, for at sikre dit kæledyr forbliver i top sundhed.

Om Ball Python

Ball kvælerslanger kan findes i en lang række steder rundt omkring på kloden, men de fleste af disse slanger, der er importeret til USA kommer fra Togo, Benin og Ghana. Larver er typisk mellem ni og elleve inches i længden, og de vil vokse op til 46 inches lang. Kvindelige slanger er næsten altid større end hannerne. Den største kugle python indspillet blev dimensioneret på 78 inches, så sørg for at forstå denne slange sande behov, før du beslutter at tage en på som et kæledyr.

Fordelen ved at eje Captive-Bred Ball kvælerslanger

Ball kvælerslanger, findes som opdrættet i fangenskab eller vilde-fanget. Opdrættet i fangenskab kvælerslanger er larver fra et sæt af forældre, der har parret mens i fangenskab. Disse typer af kvælerslanger er meget sundere end dem, der er vilde fanget. Wild fanget kvælerslanger rutinemæssigt har et sortiment af parasitter og er typisk mindre tillidsfulde af deres handlere. Opdrættet i fangenskab kvælerslanger, på den anden side, har tendens til at være meget roligere og er normalt fri for parasitter og sygdomme.

Du finder også vilde opdrættet, fangenskab dobbeltskraverede bold kvælerslanger, men de er også Notas sunde som fangenskab opdrættet slanger normalt er. Disse slanger ofte ser okay, når de kommer ind i USA, men de hurtigt udvikle helbredsproblemer, når de er købt. En anden fordel ved at købe i fangenskab opdrættet slanger er, at ingen dyr bliver fjernet fra deres naturlige habitat, så det er bedre for økologi samt.

Printable Ball Python Care Sheet

Før du køber en bold python til din næste kæledyr, studere denne kugle python pleje ark PDF så du forstår at give den bedste levested og passende mad til dit kæledyr. Bedre endnu, udskrive en kopi, så du nemt kan vende tilbage til det. De oplysninger, den indeholder, vil hjælpe med at sikre, at du er helt parat til at tage sig af din nye familiemedlem, så det vil være en aktiv del af dit liv i mange år fremover.

Hvis du har brug for hjælp at hente arket, så tjek disse nyttige tips.