Balkon Gulvbelægning

Balkon Gulvbelægning

Hvis du planlægger at bruge din altan i mere end dekoration, så sørg for din altan gulv er lavet til at stå op til elementerne. Valget af gulvbelægning materiale til din altan kan betyde forskellen mellem konstant vedligeholdelse og strukturelle problemer, eller et godt elsket solrig tilbagetog.

Hvad er en balkon?

En altan er en platform, der rager fra en ydervæg af en bygning. Det er ofte centreret over et vindue eller et sæt af franske døre at give nem adgang fra soveværelser og stuer. Altaner kan være små, med kun nok plads til planter, eller de kan være store nok til at understøtte flere stole og et lille bord.

Mange altaner er ikke omfattet eller nedtonet på nogen måde mod elementerne. Dette betyder, at balkongulv finder ofte hovedbyrden af ​​sol, regn, sne og is. Hvis altanen er beregnet til at blive brugt på en regelmæssig basis, og til at understøtte vægten af ​​en eller flere personer, er det bydende nødvendigt, at gulvet er i god stand.

Typer af Balkon Gulvbelægning

Altaner kan bygges af træ, cement eller smedejern. I nogle tilfælde vil balkon gulve består af de samme materialer, der anvendes til at konstruere det. I mange tilfælde vil du også have mulighed for at om et yderligere gulvmateriale enten i stedet for eller som supplement til den strukturelle gulv.

Cement

Cement altaner vil typisk have en cement gulv samt. Cement er strukturelt lyd, kan støtte tunge vægte og når forseglet og vedligeholdes korrekt kan se godt i årevis. Cement gulve kan males til at matche det ydre af huset, eller venstre nøgne.

Træ

Træ balkoner vil typisk have et trægulv ligner dæk gulvbrædder. Store træplanker, der kan males eller farves kan monteres til dannelse af altandækket. Husk, at træ balkoner skal males på undersiden samt toppen, og at den type sealer anvendes er vigtigt at holde træet i god stand.

Composite pyntede materialer

Deck gulve kan nemt bruges som altan gulve samt. Dette omfatter sammensatte pyntede materialer består af træfibre og plast harpiks. Composite bestyrelser har den fordel, lavere vedligeholdelse end træ, fordi de ikke kræver farvning og vedligeholdelse. De kan dog være dyrt, og er tilbøjelige til at mug og skimmel, så nogle ekstra vedligeholdelse er påkrævet.

Vinyl pyntede

Vinyl dæk fliser er en anden mulighed, der kan bruges på balkonen gulve. Vinyl fliser klikkes sammen hurtigt, hvilket gør en nem installation, enten over et eksisterende altan gulv, eller i stedet for en ny. Vinyl fliser er tilgængelige i flere træ korn og mønstre, og har den fordel at være i stand til at blive installeret i forskellige mønstre. Hvis din altan får en masse brug, du ønsker at tilføje en vis interesse til gulvet og ønsker en lav vedligeholdelse materiale, vinyl dæk fliser kan være en stor balkon gulvmateriale.

Koordinere din altan og dit hjem

Uanset materiale, du vælger til din altan gulv, huske, at din altan skal arbejde i harmoni med resten af ​​dit hjem ydre. Tage signaler fra resten af ​​hjemmet, som dæk, terrasser og Front entry måder at hjælpe med at finde materiale til dit gulv, der ikke kun opfylder dine behov for vedligeholdelse, men din æstetiske behov så godt. Når nøje udvalgt, skal din nye altan gulv gøre din altan både et sted at slappe af og et sted, som supplerer resten af ​​dit hjem.