Balancing en stor familie

Balancing en stor familie


At vælge at have en stor familie er ikke en nem beslutning for nogle forældre. Nogle mennesker ønsker en stor familie, blot fordi de værdsætter de relationer, de har med deres søskende. Nogle familier bliver store familier på grund af adoption eller andet eller tredje ægteskab. Endnu andre forældre blot vælge at få mange børn. Uanset årsagen til dets oprettelse, er der ingen tvivl om, at en stor familie kan være både givende og udfordrende på samme tid.

Hvor mange store familier er der?

Måske er det bare, at nogle familier nyde at have mere end de traditionelle 2,4 børn, eller måske er det indflydelse af reality-tv-shows som Jon og Kate Plus 8 og 19 Kids and Counting, men har fire eller flere børn synes at være tilbage på mode . Ifølge den 2010 US Census, cirka 2,8 millioner familier har seks eller flere medlemmer. Dette nummer er op fra 2,1 millioner familier i 1990 folketællingen. Yderligere 1,7 millioner familier har mere end fire børn.

Stort familieværelse Management

En af de største udfordringer, store familier står over opholder organiseret. Forestil kalenderen af ​​en familie med mere end fire børn. Mor har en tandlæge udnævnelse, far har at spille golf med sin chef, den ene barn har et klaver lektion, en anden har baseball praksis, en tredje har en play dato, og nogen skal se barnet. Læg dertil den virkelighed madlavning måltider, tage sig af kæledyr og holde huset rengjort og kører problemfrit. Uden en plan, kan livet hurtigt skitter ud af kontrol til en stor familie enhed. Heldigvis vil lidt planlægning at gøre din families tidsplan køre mere gnidningsfrit.

Hold en kalender

Med så mange aktiviteter foregår på et givet tidspunkt, en central familie kalender er et must. Nogle af dine valg for en kalender, omfatter:

 • Udskriv en ugentlig kalender og dække det med kontakt papir til at fungere som en tør slette bord
 • Stor sletbare whiteboard i køkkenet
 • Kridt bord i alrummet
 • Office-stil papir kalender med store kasser
 • Stort stykke plakat bord opdelt i firkanter for hver dag i måneden
 • App på din telefon eller tablet-enhed

Enhver form for kalender fungerer godt. Det centrale er at opdatere den med aktiviteter i det øjeblik du ved om dem, og tjek morgendagens kalender hver nat, så du kan få øje på eventuelle konflikter, og løse dem i forvejen.

Komme ind i en rutine

Selvom rutiner vil ændre sig som sportslige sæsoner ændre eller børn finde interesse i nye aktiviteter, så prøv at holde sig til en regelmæssig rutine så meget som muligt, så alle i familien ved, hvad de skal forvente, og kan køre på autopilot.

 • Vælg temaer for måltider: pizza nat, burger night, veggie aften, griller ud nat, mexicansk mad nat, etc.
 • Indstil en sengetid for børn efter alder, med yngre børn få bade og gå i seng tidligere end ældre børn.
 • Komplet hjemmearbejde så hurtigt som muligt efter skole lader sig for at undgå sen nat, i sidste øjeblik projektet panik.
 • Gå dagligvarer på den samme dag hver uge. Du sparer penge ved ikke at tage børnene sammen, da de uundgåeligt vil bede om emner du normalt ikke ville købe.

Lav så mange rutiner som muligt, og din uge vil synes næsten automatiseret.

Limit Aktiviteter

Sport, musik og klubber er gode oplevelser for børn og kan lære dem ting som hvordan man kan være en del af et team og udholdenhed. Men for mange aktiviteter føre til en tidsplan, der er næsten umuligt at styre. Det er bedst at begrænse yngre børn til ikke mere end én aktivitet ad gangen. Ældre børn, som kører kan være i stand til at påtage sig mere uden at forårsage tilføjet stress. Selvfølgelig kan familier, der homeschool have mere tid i tidsplanen for at tilføje yderligere aktiviteter, eller du kan være i stand til at tilføje mere i løbet af sommeren, hvor skolen er ude. Tilsæt en aktivitet pr barn ad gangen og se, hvad der virker for din familie.

Ophold på toppen af ​​Tøjvask

Når du har en houseful børn kan bo på toppen af ​​bunker af vasketøj være en reel udfordring. Der er et par ting du kan gøre, der vil holde det overskueligt.

 • Lad det ikke hober sig op. Mens et vaskeri dag kan arbejde for en familie på fire, vil en familie på otte finde det en stor udfordring at få den mængde af vasketøj gjort i et par timer. Kast i en belastning eller to hver dag.
 • Put børn med ansvar for deres eget vaskeri i det øjeblik, de er gamle nok. Børn helt ned til fire eller fem kan hjælpe sortere og fold vaskeri og børn omkring otte eller ni kan starte en belastning og lægge tøj væk. Få alle involverede.
 • Hold tøj valg enkel. Begrænsning farver eller typer af tøj kan gøre vasketøj enklere, fordi du ikke behøver at gøre så meget sortering.
 • Har en familie skab. Ekstremt store familier kan finde det nemmest at have en familie skab ret i vaskekælderen. Dette vil spare dig trinnet til at have separate vasketøjskurve eller slæbe rent tøj til forskellige værelser.

Tildel farver

Selv små familier kan drage fordel af at tildele en farve til hver person i familien. Fx mor har farven pink og far har farven blå, mens søn har farven orange og datter farven lilla. Købe varer i disse farver. Rygsække, skole mapper, sko, frakker, kopper, tallerkener og andre emner, hvor det giver mening. Dette vil også reducere argumenter over hvilke elementer der hører til hvilken barn og vil spare tid om morgenen når at få klar til hovedet ud af døren, fordi barnet simpelthen nødt til at få fat i de punkter i sin underskrift farve.

Plan Måltider

Spise ud med en stor familie kan blive dyrt, hvilket betyder flere måltider indtages i hjemmet. Men efter en travl dag med at passe børn, kan forældrene være for træt til at sammensætte et måltid. En ting, der kan hjælpe er at tilberede nogle elementer frem, så måltid prep går hurtigere. Hvis din familie grill kylling på søndag, tilberede en dobbelt portion, og skær kyllingen op i strimler, eller makulere det for en mexicansk kylling skålen den følgende nat. Nogle forældre nyder at lave mad en ekstra gryde med Lasagne (eller to eller tre), og frysning for en hurtig måltid på en anden dag. Børn kan også hjælpe med måltider som en del af deres gøremål.

Organiser Chaos

Med en stor familie, kan rod hurtigt komme ud af kontrol. Hold dit hjem organiseret ved at oprette en plads til alt. Brug f.eks ind og ud kurve til papirer børnene behøver underskrevet til skole i morgen, placere en hylde nær indgangen til sko at gå på, og hænge kroge på væggen til rygsække til nem sensationsprægede næste morgen. Når rod kommer ind i hjemmet i form af McDonalds legetøj, junk mail, gamle kunstprojekter og så videre, beslutte, hvad du skal holde og straks smide noget andet. Gå gennem tøj regelmæssigt. Passere ned, hvad der er vokset fra eller give det væk til velgørenhed.

Fordele ved en stor familie

Selvom jonglerer den tid krav, som en stor familie, kan virke overvældende på tidspunkter, belønningen at kompensere for den manglende personlig tid mor og far har.

 • Uddele gøremål, og lad børnene hjælpe med arbejdsbyrden i at køre en stor husholdning.
 • Børn vil have indbygget bedste venner for livet.
 • Børnene er ikke sandsynligt, at blive forkælet, idet ressourcerne skal deles.
 • Der vil være flere voksne til at hjælpe med gamle forældre.
 • Der er en stærk og stor støtte system til at hjælpe i livets op- og nedture.
 • Børn har mulighed for at tilbringe tid med flere aldersgrupper.

Støttegrupper og websteder

Følgende steder tilbyder idéer, støtte og reelle vidnesbyrd om, hvordan det er at leve i en stor familie. Mange familier (mødre i særdeleshed) finde websteder som disse at være uvurderlige ressourcer.

 • Foundation til store familier: Denne gruppe blev startet for at støtte forældre til store adoptivfamilier, men tilbyder ressourcer til enhver stor familie. De fora tilbyder forældrene en chance for at interagere med hinanden, stille spørgsmål og finde ud af de seneste nyheder om store familier.
 • Masser af børn: Pladsen er rettet mod familier med fire eller flere børn. Du kan finde artikler om emner som Hjemmeundervisning, graviditet, med arbejdet i hjemmet og køkken tips. Du kan interagere med andre i sektioner som Fællesskabet og fora.
 • Duggar Familie: Jim Bob og Michelle Duggar er Hjemmeundervisning forældre til 19 børn. Deres hjemmeside er en god ressource for forældre til alt fra opskrifter til store familier til opmuntring for mødre og fædre.
 • MOMYS: Dette websted er gearet til "Moms af mange unge Søskende". Hvis du har hænderne fulde med pottetræning, lur tid og undervisning ABCs, så er dette stedet for dig. Du får opmuntring gennem artikler, fora og e-mails.

Hvad med fremtiden?

Ingen ved, hvad fremtiden vil holde. Selv om det kan være mere af en kamp for at rejse en stor familie, især når det kommer til kollegium udgifter, forsikringer og ekstra køretøjer, kan en stor familie også betyde en overflod af velsignelser for alle. Der vil være større fester i årets løb, flere mennesker til at dele de gode og de dårlige tider med, og flere mennesker at elske og blive elsket af.