Balance: Swiss Balls Tips

Hvorfor er det schweiziske?

Fitter1 Tip: Hvis du ønsker at vide mere om træning med en schweizisk bold, der er mange bøger og videoer, der vil fremme din viden og forbedre din træning. Du kan købe schweiziske bolde online og få motion forslag og uddannelse vejledninger til brug med din schweiziske bold.

Sidder på en træningsbold

Fitter1 Tip: Effektivt øve aktiv siddestilling med lille indsats! Sid på en træningsbold i stedet for en stol til at arbejde din kerne, mens du er på arbejde eller ser TV.

Hvorfor er det schweiziske?

Den træningsbold blev oprindeligt brugt til fysioterapi. Schweiziske fysioterapeuter begyndte at bruge det til at træne balance og reflekser i 1965. Det bredte sig hurtigt til andre steder og andre situationer terapi, hvor det blev kaldt den schweiziske bold. På grund af sin alsidighed og lav pris, bolden flyttede snart ind i fitness-området, hvor det blev kaldt en træningsbold eller fitness bold, blandt andre navne. Men det er stadig et uvurderligt fysioterapi værktøj.

Swiss bolde er gode redskaber til fysisk terapi, motion og daglige aktiviteter.

Swiss bolde, også kendt som træningsbolde, fitness bolde, sport bolde, terapi bolde eller krop bolde er elastiske gummi bolde sædvanligvis 22-34 inches i diameter. Swiss bolde giver en komfortabel, dog ustabil overflade, der opfordrer brugeren til at engagere sine proprioceptive organer, balance og centrale muskler i aktiviteter, der involverer den schweiziske bold.

Udfør fri vægt øvelser på en schweizisk bold til en mere udfordrende, dybere work-out.

Mange fri vægt øvelser, især dem, der arbejder overkroppen, kan udføres, mens du sidder eller ligger på en schweizisk bold. Den ustabilitet skabt af den schweiziske bold gør øvelserne sværere, således også udøver de dybe torso muskler, der er vigtige for at opretholde en god kropsholdning.

Sidder på en træningsbold

Sidder på en træningsbold giver mulighed for "aktiv siddestilling." Aktiv møde vil forekomme naturligt, som du ubevidst justere din kerne muskler til at finde og fastholde den bedst mulige position for din krop. Ved hjælp af en schweizisk bold som en stol derfor vil styrke de centrale muskler, forbedre kropsholdning og øge modstanden mod skader og belastningsskader.

Udfør fri vægt øvelser på en schweizisk bold til en mere udfordrende, dybere work-out.

Fitter1 Tip: Mange fri vægt øvelser, især dem, der arbejder overkroppen, kan udføres, mens du sidder eller ligger på en schweizisk bold.