Balance: Balance Boards og øvelser Tips

Ved hjælp af en Wobble Board vil forbedre din balance og kan tilføje en ny udfordring til din træning.

Den Wobble Board har en skridsikker overflade og tre forskellige vinkler, så du kan fortsætte med at udfordre dig selv som din balance, koordination og styrke forbedres. Mens er designet specielt med klassiske balance øvelser i tankerne, kan den også bruges til at tilføje en balance træning komponent til traditionelle styrketræning øvelser. Når du føler dig tryg med din saldo, kan du prøve at stå på en wobble bord, mens du gør squats, push-ups eller lunges. Eller sidde på den, mens du gør din mave crunches og ben elevatorer. Du vil blive overrasket over, hvor meget mere udfordrende disse øvelser bliver på en ustabil overflade!

Balance Board for ACL Træning

Fitter1 Tip: Den mest populære af balance boards for balancetræning, forebyggelse af personskader, og rehabilitering er det wobble bord. Wobble bord øvelser kan bruges i nybegynder og avanceret balancetræning.

Balance Board for ACL Træning

Proprioception træning på en balance bord reducerer forreste korsbånd (ACL) skader i fodboldspillere, ifølge forskningen. Denne uddannelse hjælper også reducere ankel forstuvninger og rehabs ACL skader. Balance board træning anbefales til alle atleter.

Fordelene ved balance board træning er fysisk og psykisk.

Træning med balancen bestyrelsen vil hjælpe dig med at forbedre din balance, koordination og proprioceptive bevidsthed, som alle vil hjælpe dig med at forebygge og komme sig efter skader. Desuden kan balance board træning hjælpe din build din kerne styrke og stabilitet, øge vifte af bevægelse i dine nedre ekstremiteter, og forbedre din kropsholdning. Alle disse fysiske fordele kan skabe større kropsbevidsthed og selvtillid, der vil positivt påvirke din sportslige præstationer, din nyttiggørelse fra skade, og daglige aktiviteter.

En balance board er en enkel, multi-purpose værktøj til at forbedre balancen, vifte af bevægelse og styrke.

I sin mest grundlæggende konstruktion, en balance board er en træskive toppen halvdelen af ​​en kugle. Balancen bord skaber en ustabil overflade, der giver aktiv og reaktiv rehabilitering for den lavere kinetisk kæde. Balance boards (undertiden også kendt som "wobble" plader) kan anvendes til at forbedre kropsholdning og balance, øge vifte af bevægelse og styrke de nedre ekstremiteter. Balance boards er egnede til terapi og atletisk træning, og de kan være sjovt rundt i huset eller på kontoret til bare få din krop bevæger sig og reagere.