Bagning Skoler i VA

Bagning Skoler i VA

Hvis du er interesseret i at starte en karriere i bagning eller wienerbrød design og du lever på østkysten i USA, kan du overveje at vælge en af de bagning skoler i Virginia.

Culinary Schools

Intet kan erstatte det virkelige liv oplevelse, og der går dobbelt for madlavning og bagning. For at være en succesfuld bager, er du nødt til at få et job i et bageri og sætte i timerne. Men gå til en kulinarisk skole kan helt sikkert kickstarte din karriere. Kulinariske skoler tager sig tid til at undervise de grundlæggende funktioner og give dig en god solidt fundament. Kulinariske skoler tilbyder også gæstfrihed, kulinariske og konditori kurser. Hvis du er interesseret i at være en bager eller designe desserter, så konditori kursus er for dig. De fleste kulinariske skoler vil starte dig ud i en to-årig associerede grad pensum.

Hvad Madlavning i skolen

Der er masser af bagning skoler i Virginia, men meget få af dem rent faktisk tilbyder en konditori pensum. Generelle kulinariske kurser er et fint sted at starte enhver kulinarisk karriere, men de vil ikke give dig mere end et hurtigt kig på bagning. For at mestre de bagning kunst, ville en studerende nødt til at fokusere på at bage alene. Derfor fremtidige bagere bør fokusere på en bagning skole eller en skole, der tilbyder konditori kurser. Hvis du er på udkig efter bagning skoler i Virginia du måske overveje en af ​​disse skoler:

J. Sargeant Reynolds Community College

J. Sargeant Reynolds Community College ligger i Richmond, tilbyder fuld kulinariske og kurser specifikke for konditori. Deres konditori program omfatter bagning, wienerbrød og konfekt. Denne skole dækker alt fra håndværker husholdningsmaskiner og bryllup kager til chokolade og sukker kunst. Mere specifikke oplysninger om deres konditori kursus kan findes ved at følge dette link.

Stratford University

Denne skole tilbyder en associeret grad i bagning og wienerbrød kunst. Beliggende nær Washington, DC, Stratford University er åben for nyankomne til den kulinariske kunst samt fagfolk søger at finpudse deres færdigheder. De tilbyder kurser i menneskelige ressourcer, ledelse, kulinariske færdigheder og fødevarevidenskab. De har også en online-mulighed for deres gæstfrihed programmer. Stratford studerende har selv mulighed for at arbejde på den Kok tabel, en on-campus restaurant, hvor de kan få praktisk erfaring i en rigtig indstilling.

Culinary Institute of Virginia

Hvis du er interesseret i at få en god almen kulinarisk uddannelse, kan Culinary Institute of Virginia være en mulighed. De tilbyder også en konditorivarer kursus, hvor de studerende kan forbedre deres bagning færdigheder, lære at oprette kager, whip op fint spise desserter. Som studerende der, ville du blive vist de ins og outs af sukker og chokolade arbejde.

Bagning og Patisserie

Når du deltager bagning skoler i Virginia, vil du lære alt, hvad du behøver at vide om dessert kunst, herunder det grundlæggende i at bage brød; fremstilling af kager, creme, og cremer; hvordan man designer bryllup kager; de teknikker til plating fint dinning desserter; komponenterne i forgyldt desserter, saucer og konfekture produktion, herunder trukket og skulpturelle sukker; og forsiden af ​​Parlamentet tjeneste. Fra simple men imponerende leder stribede mousse kager til at skabe en mingardiase til vinsmagning menuer, er bagning færdigheder opfordres hver dag for at tilføje farve og drama til bordet.

Ofte vil bagning skoler dække alt sød samtidig undervisning om krydrede retter, der kræver wienerbrød komponenter som soufflés. En bagning studerende kan tilbringe sin tid på at lære de nødvendige færdigheder til at gøre is en uge og butterdej skaller til en rejer skålen næste uge.

Bagning Skoler i Virginia

Generelle kulinariske kurser vil kort berøre verden af ​​bagning, hvilket giver kokke et overfladisk blik på bagning. Ved at deltage bagning skoler i Virginia, kan en fremtidig bagermester komme ind i videnskab og subtile teknikker, der er nødvendige for at nyde en lang og givende karriere i konditori kunst.