Baggrund Grænser

Baggrund Grænser

Tapet grænser kan bidrage til at etablere et design tema eller indgyde et værelse med personlighed. Der er tusindvis af borter på markedet til at harmonisere med næsten enhver udsmykning stil.

Baggrund Border Basics

Næsten alle tapet mønstre kommer med koordinerende grænser i forskellige colorways. Disse væg grænser er valgfri, men ofte tilføjer prikken over i'et til wallpapered værelse. En attraktiv tapet grænsen kan også anvendes alene på malede vægge til at optage mere farve eller mønster i rummet. Wall grænser kommer i mange højder med en række på fem til ti inches høj er den mest almindelige. Selv om størstedelen af ​​tapet grænser har lige kanter, grænser med die-cut kanter er nu lettere fundet.

Den traditionelle holdning til tapet grænser er parallel langs loftet linje, men de kunne også være installeret over eller under en stol jernbane midt i en væg. En væg kant kan også monteres på sin egen drift vandret langs midterlinien af ​​en væg. Denne tilgang vil efterligne udseendet af en delt væg eller deltage to forskellige vægfarver, hvor de mødes. Samt er der nogle speciale overdimensionerede tapet grænser til børneværelser, der normalt er installeret parallelt langs sokler. Disse jumbo dekorative væg grænser normalt har et vægmaleri scene og kan være 2-3 meter høj for et dramatisk værelse design.

Indstillinger for tapet grænser

Ud over de traditionelle tapet grænser, der er indsat på, er der også skræl og stok væg grænser til rådighed. Disse aftagelige grænser er ideelle for lejere og også til brug i børneværelser, hvor design temaer kan ændre sig ofte. Bofæller tilbyder selvklæbende tapet grænser, der installere og fjerne uden problemer. De tilgængelige borter på deres hjemmeside omfatter sportshold, licens tegneseriefigurer og natur temaer. For flere moderne værelser, så tjek den moderne skræl og stok tapet grænser fra Wall Pops.

Sherwin-Williams online tapet grænsen butik giver brugerne mulighed for hurtigt at søge efter emne, farve, eller begge dele. Sherwin-Williams også bære deres egen linje af EasyChange wallpapers og grænser. Denne nye serie af banebrydende tapet grænser kan ubesværet fjernes uden brug af søens eller kemiske strippere. EasyChange simpelthen skaller i fuld størrelse ark uden nødvendige skrabning og ingen skader på væggen. Tapet grænsen plader kan endda genbruges på en ny væg.

De meget populære skræl og stok væg sætninger kan også anvende til væg grænser. En brugerdefineret sætning kan bestilles gennem en virksomhed som store bogstaver Living og placeret omkring toppen af ​​en plads til en unik tapet grænsen idé.

For en one-of-a-kind værelse, så prøv med malbare tapet grænser som dem, der sælges ved grænsen til at gå. Disse stoflige væg grænser er klar til at male og har tredimensionelle overflader til en realistisk effekt. Deres seks forskellige designs har en traditionel, vintage føler, der kan efterligne udseendet af gips lister engang malet i en brugerdefineret finish.