Bagage: Rolling Opbevaring Tips

Typer af bagage Wheels

Samsonite s Spinners linje er på hjul, som kan rotere i alle retninger. Rul posen ned flyet midtergangen sidelæns, derefter skifte til baghjulene for lufthavnens korridorer og hvile det på alle fire hjul, mens du er på linje i kaffebaren.

Typer af Bagage Håndtag

De fleste bagage overkommelige hjul bruger et håndtag med to extendere der låser ind i én stedet, når den trækkes ud. Dette gør det muligt maker at bruge meget let materiale til håndtaget, men det er noget ufleksibel og hårdt på skulderen og håndleddet for at trække en af ​​disse over en lang strækning af lufthavn korridor.

Mere opskalere rulle bagage kommer med en enkelt arm håndtag, der kan låses i mere end én position (således at folk kortere og højere end gennemsnittet til at trække posen komfortabelt). En fremragende innovation er den roterende håndtag, der kan vippes ind i en behagelig stilling nemmere at trække.

I stedet for at købe en helt ny taske, kan du ønsker at se på et produkt kaldet Travel Blår, som fæstner på enden af ​​en to-arm håndtag, men derefter drejninger, så du kan trække bagage på en mere ergonomisk vinkel.

Hjul Tote Opbevaring

Hjul tote bagage skræver over grænsen mellem kuffert og dokumentmappe, lejlighedsvis forvilde over mod store pung område. Hvad betyder det? Du kan pakke en hjul totalisatorspil med din bærbare computer og filer til en "mobile kontor" eller med dine gym tøj og vandflaske for at middagstid træning, eller med nok tøj til en weekend getaway.

Populær i bymiljøer, vil du ofte se pendlere der bruger dem, og de kommer i en bred vifte af stilarter (du kan endda få en leopard-print en!). De er også populære blandt flyselskab besætninger, der har brug for at bære en ændring af tøj, men har ikke plads til noget, men det grundlæggende.

Rolling Kufferter

Siger Hyppige rejsende en rullende kuffert er afgørende. Selv når du er i god form og fuld af energi, kan en pose bliver en byrde for en forhastet rejse mellem lufthavnens terminaler. (Altid, ser det ud til, den, du ønsker er det stik modsatte ende fra den, hvor du er landet. Men det er en anden historie.)

Hvis du rejser med børn, rullende bagage giver endnu mere mening. Ældre børn kan administrere en tung belastning med lethed, og selv små som at have barn størrelse rullende kufferter til pilot.

Kig efter en robust rullende rejsetaske med holdbare hjul og en behagelig, nem at håndtere håndtag. Ekstra kan omfatte en let adgang lomme til rejsedokumenter, intern fastgørelsesstropper og højkvalitets lynlåse