Bærbare Sundhed Gadget Omsignals

Tricket med at bære gadgets, der hjælper os tale med folk, opdatere vores sociale status og skabe vores egen musik på vores krop er helt sikkert vokser på os. De teknologier gør det muligt for os at gøre det (og mange flere ting snart, formentlig) er ved at blive udviklet af dagen. Det går for OMsignal, der arbejder på en vidunderlig skjorte ligner Fibit på en måde. Den OMsignalâ € ™ s smarte skjorte, der nu er under udvikling er først og fremmest en fremragende fitness-enhed fit med en 3-akse accelerometer, der gør status over kalorier, trin, bevægelser, og indsamler lægelige oplysninger af den elektriske hjerte signatur (EKG) og rytmen i din vejrtrækning.

Bærbare Sundhed Gadget Omsignals

Thatâ € ™ s grundlæggende, og selvfølgelig OMsignal kan gøre mere end det. Det er i kontakt med dine følelser og kan vise dig, hvad følelser bebor din sjæl på et givet tidspunkt. Så snart du aktiverer din Bluetooth-forbindelse, kan du få den grafiske diagrammer af din biologiske tilstand fra app i skjorte på displayet, læse din stress mønstre, graden af ​​afslapning og følelsesmæssig billede.

Bærbare Sundhed Gadget Omsignals

Bærbare Sundhed Gadget Omsignals

Da trøjen stadig er ved at blive forbedret, det ISNA € ™ t til salg endnu, vi bliver nødt til at vente på denne cool teknologi tøj, som vil komme som skjorter og bh'er.

Bærbare Sundhed Gadget Omsignals