Bærbare Internet radioer

Bærbare Internet radioer
Grace Digital Mondo

Hvis du leder efter en ny måde at nyde din yndlingsmusik og andre radio programmering, en bærbar Internet radio, også kaldet en Wi-Fi radio, er en stor mulighed for at overveje. Mens du sikkert kan lytte til streaming radiostationer og apps som SiriusXM (hvis du har et abonnement) og Pandora ved hjælp af din computer, tablet eller mobiltelefon, en bærbar Internet radio er en separat bordplade anordning designet til netop dette formål. Du vil være i stand til at vælge blandt tusindvis af radiostationer fra steder i hele verden, med markeringer til rådighed i en hvilken som helst format, du måske ønsker at lytte til.

Tre Top Internet Radio Brands

1. Grace Digital

Grace Digital er blandt de bedste mærker til at overveje, når de søger en internetradio. Virksomheden tilbyder flere modeller af Internet radioer, der spænder i pris fra $ 130 til $ 230. Jeg havde mulighed for at afprøve en af ​​deres nuværende bærbare internetradiostationer modeller - Mondo Wi-Fi Music Player - og var meget imponeret over enheden. Koster omkring $ 180 Mondo er i prisfastsættelse mellemklassen for dette mærke, med de vigtigste forskelle mellem forskellige modeller er relateret til størrelse, form og generelle design.

Produktinformation

Den Mondo fra Grace Digital er super-let at sætte op og bruge og har fantastiske, krystalklar lydkvalitet. Det er nemt at navigere gennem de tusindvis (mere end 50.000) radiostationer ved broadcast placering og genre, og oprette forudindstillede knapper (op til ti) på dine favoritter. Min erfaring med denne enhed er helt positiv. Den eneste funktion, jeg ønsker det havde, at det ikke er en touch screen, men det ændrer ikke på alle fra hvor meget jeg nyder at bruge den.


 • Enheden har ekstra funktioner, som jeg ikke forventer, såsom en indbygget vækkeur og evne til at vise vejrudsigten på skærmen.
 • Jeg er en fan af Pandora og finder, at det lyder bedre gennem Mondo, end når jeg spiller den med min telefon, tablet eller computer, selv ved brug af en ekstern højttaler.
 • Du kan streame musik fra din computer eller telefon til enheden.
 • En fornyet undersøgelse på Gadgeteer hedder, "Grace Digital Mondo radio gør så meget, at jeg ikke kan forestille mig ikke at have det i mit hus. Det er, at nyttigt."
 • En positiv anmeldelse på Audioholics.com påpeger, at Mondo-modellen har en "hurtigere processor" end tidligere modeller fra Grace og har "en ny farve LCD-skærmen for at navigere og vælge musik."
 • Den Audioholics gennemgang har ikke noget rart at sige om enhedens fjernbetjening, men jeg havde ikke nogen problemer med at bruge den. Der er virkelig ikke meget af et behov for at bruge en ekstern med denne type enhed alligevel.
 • En Amazon korrekturlæser, der beskriver sig selv som en "radio møtrik" beskriver denne enhed som den "bedste all-around radio jeg nogensinde har ejet."

Mondo er ikke den eneste af Grace Digitals bærbare Internet radioer for at få høje karakterer fra anmeldere. To af Grace Digitals tidligere modeller gjorde Good Housekeeping liste over de bedste bærbare Internet radioer.

2. Pure

Bærbare Internet radioer

Pure Internet Radio

Pure "er et stort navn i digital og internetradio." Virksomheden tilbyder flere modeller, herunder nogle, der har både streaming og traditionelle FM-radio kapaciteter. Priserne spænder fra omkring $ 150 til $ 450, afhængigt af funktioner og funktionalitet. Selskabets Evoke Flow F4 model omfatter både Wi-Fi og Bluetooth-funktioner. Prismærket omkring $ 260 denne model er på brandets mellemklassen for omkostninger. Det er den næste generation af virksomhedens tidligere Evoke Flow model, som vandt adskillige priser efter 2008 Meddelelse men omfattede ikke Bluetooth ligesom den nyere model.

Produktinformation

Mens Evoke Flow F4 giver adgang til færre radiostationer end Grace Digital model (20.000 + i modsætning til 50.000), dens Bluetooth-funktion er et tiltalende træk, som det er, at du kan bruge det som en almindelig FM-radio. Audio entusiaster kan også sætte pris på, at enheden er kompatibel med Pure s Jongo Multiroom højttalere, hvilket gør det en glimrende mulighed for dem, der søger hele huset lytning.

 • Ligesom Grace Digital model, denne enhed fungerer double-duty som vækkeur.
 • Enheden har et bærehåndtag på toppen, hvilket gør det nemt at bære rundt i huset eller andre steder. Håndtaget fungerer også som alarmens snooze-knap.
 • Denne enhed leveres med en on-demand bibliotek af podcasts, som du kan lytte til ud over musik apps og streaming radiostationer.
 • På grund af enhedens Bluetooth kapacitet, kan du streame din egen samling af musik den via din computer eller mobile enhed.
 • En gennemgang på TrustedReviews.com beskriver Evoke Flow F4-enhed som "en af ​​de bedste små radioer penge kan købe."
 • En gennemgang på BT.com roser Evoke Flow F4 for som "en dygtig og alsidig musikafspiller."

3. C.Crane

Hvis du elsker tanken om en bærbar Internet radio men er på udkig efter en lavere pris, CC Wifi fra C.Crane - en virksomhed med en tre årti historie i radioen industrien - er en god mulighed. Prismærket på lige under $ 100, det er en af ​​de mest overkommelige muligheder. Det er også mindre end de to andre muligheder med lydkvalitet, at fabrikanten beskriver som "god lyd til sin størrelse" og RadioWorld kalder "passende til musiklytning." Firmaet gør også en højere ende model, CC Wifi 2, prissat omkring $ 150 for dem, der søger en højere lydkvalitet.

Produktinformation

CC Wifi vandløb færre radiostationer end de dyrere muligheder, men budget-minded lyttere kan sandsynligvis stadig finde noget at nyde blandt de mere end 17.000 tilgængelige stationer. Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at iheart radio er ikke tilgængelig på denne enhed. Andre populære musik-apps og Pandora er tilgængelige.

 • Ligesom de andre muligheder, denne enhed fungerer også som vækkeur.
 • Denne enhed omfatter en Ethernet-port, så du kan "plug in" til internettet ud over at forbinde via Wi-Fi.
 • Den leveres med en fjernbetjening.
 • En gennemgang på MonitoringTimes.com roser denne enhed for sin enkelhed og overkommelige priser, angivelse af, at det er "en pålidelig, moderat prissat WiFi radio, der ikke kræver en doktorgrad i teknologi til at fungere."

Fordele

Mens Wi-Fi-radioer udføre en funktion, som andre enheder, som folk, der ønsker at lytte til web-baseret radio allerede ejer, der er helt sikkert fordele ved at bruge denne type produkt. Mens jeg aldrig havde brugt en bærbar Internet radio før modtagelsen en anmelder for denne artikel, er jeg blevet en fan. Et par årsager omfatter:

 • Jeg kan godt lide bekvemmeligheden ved at kunne nyde webbaseret musik mens mine andre enheder - som jeg ofte bruger til arbejde - gratis at bruge til andre formål. Det er også fantastisk at kunne få adgang til live streams fra tusindvis af radiostationer over hele verden gennem enheden.
 • Min mand voksede op ser New Orleans Saints fodbold på tv, med lyden fra, og radioen stillet ind på WWL-AM 870. Med denne enhed, kan han nemt gøre det igen - og nyde en højere lydkvalitet og mindre af en forsinkelse, end hvis vi forsøgte at bruge stationens hjemmeside for at streame udsendelsen.

Et alsidigt Option

Kun du kan beslutte, om denne type enhed er noget, du vil have gavn af at eje. Gøre din beslutning baseret på dine web-baseret indhold radiolytning vaner og dine præferencer for at bruge de enheder, du allerede egne, der har evnen til at streame musik. Hvis du hellere vil holde din radiolytning adskilt fra dine andre enheder, en bærbar Internet radio er en stor mulighed for dig at overveje.