Badeværelse Udsmykning Temaer

Badeværelse Udsmykning Temaer


Badeværelse udsmykning temaer løber fra det sjove til fancy og alt derimellem. Ikke meget hjælp? Du kan indsnævre din søgning til badeværelse udsmykning idéer ved at overveje, der skal bruge badeværelset, indretning af resten af ​​dit hjem, og selvfølgelig, din vision af badeværelse nirvana.

Badeværelse Udsmykning Temaer - Grundlæggende

Det første skridt i at sætte nogle nye badeværelse indretning idéer ud i livet kommer op med et par grundregler eller ønsker til dig badeværelse. Disse behøver ikke at være kompliceret, og de behøver ikke at kræve masser af debat, men de vil hjælpe dig ender med en perfekt færdigt produkt.

Det første hensyn skal være, hvem der skal bruge badeværelset, eller mere specifikt, hvis badeværelset skal være børnevenlig. Kid inspirerede temaer er en god idé til et barns badeværelse, men sikkerhedsmæssige hensyn er altafgørende. Badeværelser kan være farlige steder for børn, men du kan gøre dit værelse et sikkert sted for de små med nogle kloge design ideer. Sørg for, at karret enten har en skridsikker overflade eller har slip bevis måtter installeret. Bademåtter og tæpper omkring karbad og vasken vil minimere problemet med våde gulve. Bløde toiletsæder vil stoppe smække af lågene, og hylder eller kabinetter, der er sat lavt, vil gøre det muligt for børn at nå de ting, de har brug for uden din hjælp. Et skridt afføring er også en god idé for en kids 'badeværelse, så de kan klatre op og tjek ofte ude i spejlet uden at blive fristet til at prøve og kravle op på tællere. For især små børn, overveje at installere særlige "skolde bevis" vandhaner.

Også huske på, om badeværelset, du er udsmykning vil blive delt eller til personlig brug. Din afslappende badeværelse oase må ikke spille så godt i et badeværelse, der bruges af mange mennesker, og på den bagside, hvis dit badeværelse er for dig alene, har du en masse flere muligheder, når det kommer til design.

Sidst men ikke mindst, skal du huske alle de andre indretningsprojekt basics ligesom melding med den overordnede stil af dit hjem, farve overvejelser og selvfølgelig budget.

Badeværelse Udsmykning Temaer

Når du er klar til at sætte dit badeværelse udsmykning planer til handling, giver disse ideer en chance:

  • Akvatiske Temaer - Aquatic inspireret design og badeværelser går hånd i hånd, og akvatiske stil kan tilpasses til at arbejde for enhver aldersgruppe. Du kan gå til en naturlig, strand hus inspireret tema med ru træ og neutrale farver, en under havet lyse og farverige udseende, en tiki hawaiiansk tema eller noget andet, siger splish sprøjt sjov for dig.
  • Perfekt til primping - Teenage piger især vil elske et badeværelse, der er blevet forvandlet til deres egen personlige på først palads. Tænk moderne prinsesse inspireret indretning med girly pink vægge og funky grænser eller tone det ned et hak med enkle, bløde farver, men sørg for at der er en særlig make-up spejl installeret og masser af hyldeplads til lotion og cremer. Hvis der er plads, en forfængelighed er den perfekte finish.
  • Spa Retreat - Gør dit badeværelse din egen personlige spa. Vælg fredelige farver til dine vægge og tilbehør og holde værelset som kabelrod som muligt. Duftende stearinlys, badesalt, ansigtsmasker, og dine foretrukne spa-behandlinger er et must for denne get-væk-fra-det-hele badeværelset.
  • Plads til at ånde - Er dit badeværelse på den lille side? Giv dit badeværelse en illusion af albuerum med nogle kloge design tricks. I stedet for en vask og skab combo, gå en piedestal vask og gemme dine væsentlige på væghængte hylder. Byt din dør omkring hvis det åbner ind i badeværelset, eller endnu bedre, tilføje en skydedør. Gå efter lyse farver i indretning og velkommen i så meget naturligt lys som muligt for at holde Værelset følelse rummelige.

Stadig brug for et spark at få de kreative safter flyder? Glem ikke at tjekke disse LovetoKnow badeværelse udsmykning billeder.